Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 039
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 90
Началото на ремонта се отлага за седмицата 26 - 29 октомври

Nana, Nana, ти внасяш все повече надежди в душата ми Laughing
За мое съжаление за мен вариантът ОБ и Жекова няма как да се реализира  поради ремонта - терминът ми е на 10 ноември. Обаче като гледам как все го изместват с по някоя друга седмица, започвам все повече да се надявам. Даже се чудя дали да не се свържа с д-р Жекова, ама какво да я притеснявам - тя едва ли ще може да ми каже нещо повече относно ремонта от това, което ни информира Нана...

Нана, пиши, моля те всяка нова информация, която разбереш!

# 91
  • София
Началото на ремонта се отлага за седмицата 26 - 29 октомври

Nana, Nana, ти внасяш все повече надежди в душата ми Laughing
За мое съжаление за мен вариантът ОБ и Жекова няма как да се реализира  поради ремонта - терминът ми е на 10 ноември. Обаче като гледам как все го изместват с по някоя друга седмица, започвам все повече да се надявам. Даже се чудя дали да не се свържа с д-р Жекова, ама какво да я притеснявам - тя едва ли ще може да ми каже нещо повече относно ремонта от това, което ни информира Нана...

Нана, пиши, моля те всяка нова информация, която разбереш!

Пиша, пиша.
Остава ти вариантът Вита, ако Жекова изражда там и ако имаш парите.

# 92
  • София
Здравейте!
Аз съм бременна и живот и здраве през месец май 2010 ще раждам. Виждам, че тук има много майки с пресни впечатления от Окръжна болница. Бихте ли ми дали информация кои лекари от тази болница проследяват бременност по здравна каса и разбира се отзиви за самите лекари. Моя приятелка ми препоръча д-р Хаджиева, но тя не работи по ЗК. Времето за записване на ЖК наближи и искам да е при компетентен лекар. Избрах ОБ, защото ми е близо, а и има добри отзиви. Ще съм благодарна, ако ми дадете и телефони на лекарите, които бихте препоръчали.

# 93
Аз знам, че Хаджиева работи със ЗК кабинета е в Младост 1 там ходих на консултация, но аз бях при д-р Кръстев

# 94
Здравейте,някой знае ли нещо за д-р Станчева от ОБ,добра ли е, води ли ЖК?Благодаря предварително

# 95
  • София
Добро утро!
bobi80, извинявай за невежеството, но д-р Кръстев в ОБ ли приема за ЖК? Ако отговора ти е да, би ли ми дала някакви координати, за да се свържа с него? Ти доволна ли си от него? Искам да запиша ЖК в ОБ, а нямам никаква представа при кого и как да се свържа с него. Много ще съм благодарна за всяка информация.

# 96
  • София
Добро утро!
bobi80, извинявай за невежеството, но д-р Кръстев в ОБ ли приема за ЖК? Ако отговора ти е да, би ли ми дала някакви координати, за да се свържа с него? Ти доволна ли си от него? Искам да запиша ЖК в ОБ, а нямам никаква представа при кого и как да се свържа с него. Много ще съм благодарна за всяка информация.

ЖК в Окръжна няма. Отделните лекари, които работят в отделението имат кабинети и ако някои от тях води ЖК - тогава няма проблем. Но принципно в болницата ЖК по подобие на Шейново и Тина Киркова няма.

# 97
  • София
По днешна информация родилки ще се приемат в Окръжна болница до 1-2 ноември

# 98

Nana, пак аз ще те тормозя Embarassed Дали да й звънна на Жекова, дали изобщо да я притеснявам - терминът ми, както писах, е на 10ти ноември, ама все пак нищо не се знае  и може и да се класирам преди ремонта, та чудя се дали да й се обадя, евентуално да се видим, за да мога да я имам като вариант за избор на екип, ако зараждам преди ремонта...

Още веднъж ти благодаря, че ни предоставяш постоянно информация!

# 99
  • София

Nana, пак аз ще те тормозя Embarassed Дали да й звънна на Жекова, дали изобщо да я притеснявам - терминът ми, както писах, е на 10ти ноември, ама все пак нищо не се знае  и може и да се класирам преди ремонта, та чудя се дали да й се обадя, евентуално да се видим, за да мога да я имам като вариант за избор на екип, ако зараждам преди ремонта...

Още веднъж ти благодаря, че ни предоставяш постоянно информация!

Да, разбира се. Напълно възможно е да родиш до 1-2 ноември. Така че се обади. Освен това както е тръгнало вместо 1-2 ноември, може да се отложи с още няколко дена. Така че раждането ти там да е напълно възможно.

# 100
момичета болницата си е много довра за държавна  хигиената е на ниво веветата са си при вас  аз раждих на 12-08-09 г  и съм много доволна раждах при  Д-р Ели Дачева

# 101
На 15-ти октомври родих сина ми в Окръжна. На всички бъдещи майки горещо препоръчвам раждане с избор на екип при лекар, на който имат доверие. Аз се доверих на д-р Жекова и се надявам следващото си дете да родя също при нея. Невероятна е като лекар и е много, много човечна. Обича си работата и я върши денонощно. Специални благодарности на Нана за обективната информация, която дава тук. 

# 102
Здравейте!
Аз съм бременна и живот и здраве през месец май 2010 ще раждам. Виждам, че тук има много майки с пресни впечатления от Окръжна болница. Бихте ли ми дали информация кои лекари от тази болница проследяват бременност по здравна каса и разбира се отзиви за самите лекари. Моя приятелка ми препоръча д-р Хаджиева, но тя не работи по ЗК. Времето за записване на ЖК наближи и искам да е при компетентен лекар. Избрах ОБ, защото ми е близо, а и има добри отзиви. Ще съм благодарна, ако ми дадете и телефони на лекарите, които бихте препоръчали.

И аз съм като теб, с термин 11 Май 2010. Следят ми бременността в "Щерев", но след толкова положителни отзиви за д-р Жекова и аз съм се насочила към ОБ за раждане. Надявам се живот и здраве да не е проблем да ме приеме  при положение, че ЖК ми е в друга болница. Има още доста време, не съм се свързала с нея. но следя темата с интерс и "попивам" информация Wink

# 103
  • София
Надявам се живот и здраве да не е проблем да ме приеме  при положение, че ЖК ми е в друга болница.

Проблем не може да има, защото в ОБ не се води ЖК, така че всички родилки са ходили на ЖК някъде другаде.

# 104
Надявам се живот и здраве да не е проблем да ме приеме  при положение, че ЖК ми е в друга болница.

Проблем не може да има, защото в ОБ не се води ЖК, така че всички родилки са ходили на ЖК някъде другаде.

Нана, много благодаря за информацията Hug. Намерих тел. на д-р Жекова и ще се свържа с нея на по-късен етап

Общи условия

Активация на акаунт