Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 042
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 105
Надявам се живот и здраве да не е проблем да ме приеме  при положение, че ЖК ми е в друга болница.

Проблем не може да има, защото в ОБ не се води ЖК, така че всички родилки са ходили на ЖК някъде другаде.

Нана, много благодаря за информацията Hug. Намерих тел. на д-р Жекова и ще се свържа с нея на по-късен етап
да ти кажа няма никак да съжеляваш.Тази жена има златни ръце и аз на по-късен етап ще сложа снимка на моето ангелче

# 106
Д-р Кръстев работи със ЗК с бременни, аз лично съм много доволна през цялата бременност и раждането сеше до мен, но това си е мое мнение. Аз още когато го видях ми вдъхна доверие. Работи в кабинет в Младост бл. 40 ет 1 ап 1 вх. а а тел на кабинета 8844992. Приема само два дни в седмицата.
Успех с избора и здраво бебе на финала.

# 107
Д-р Кръстев работи със ЗК с бременни, аз лично съм много доволна през цялата бременност и раждането сеше до мен, но това си е мое мнение. Аз още когато го видях ми вдъхна доверие. Работи в кабинет в Младост бл. 40 ет 1 ап 1 вх. а а тел на кабинета 8844992. Приема само два дни в седмицата.
Успех с избора и здраво бебе на финала.
Peace Аз също съм доволна от Кръстев - и двете си деца родих при него.

# 108
Нана като гледам как ги отлагат с по 10 дни ... дано да го отложат до към 30.11 , че да мога да се класирам и аз до 21.11  Wink Wink Wink  Praynig Mr. Green Mr. Green

# 109
  • София
Аз се надявах, че ще раждам в ремонтираното родилно, но моята докторка ми каза, че ремонта ще продължи до Април.
Много ме е яд, но какво да се прави, важното е моята принцеса да се роди жива и здрава.

Успех на всички!   bouquet

# 110
Ремонта от сигурен източник започва на 06.11, като ще се приема до 01.11. Има срок 3 месеца, но докога ще продължи никой не знае.

# 111
  • София
Аз се надявах, че ще раждам в ремонтираното родилно, но моята докторка ми каза, че ремонта ще продължи до Април.
Много ме е яд, но какво да се прави, важното е моята принцеса да се роди жива и здрава.

Успех на всички!   bouquet

Никой не може да каже докога ще продължи ремонтът. Обикновено е в рамките на 3 месеца. Така че ако започнат от началото на ноември най-вероятно ще приключи в рамките на февруари.

# 112
Дали обаче е сигурно, че тогава ще започне ремонта, LLO, защото от началото на септември все го отлагат, а пък ние си се надяваме...,  Sad дано това да е окончателно, че да се насочваме към други болници като дойде момента!
Nana, благодаря ти за винаги актуалната информация,   Wink следя темата, защото мислех да раждам в ОБ, ама като гледам май ще се размина...

# 113
А някой да знае кога ще приклчючи?Дано приключи до март  Praynig

# 114
  • София
А някой да знае кога ще приклчючи?Дано приключи до март  Praynig

По принцип трябва да приключи в рамките на 3 месеца. Т.е до началото на февруари. Естествено отсега никой не може да ти каже със сигурност кога ще приключи.

На 30 октомври отделението вече трябва да бъде празно и всички родилки изписани. Така че това е. Ремонтът започва на 1 ноември и по договор трябва да продължи 76 дена

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:31 от nana77

# 115
По днешна информация родилки ще се приемат в Окръжна болница до 1-2 ноември

Nana, пак аз ще те тормозя Embarassed Дали да й звънна на Жекова, дали изобщо да я притеснявам - терминът ми, както писах, е на 10ти ноември, ама все пак нищо не се знае  и може и да се класирам преди ремонта, та чудя се дали да й се обадя, евентуално да се видим, за да мога да я имам като вариант за избор на екип, ако зараждам преди ремонта...

Още веднъж ти благодаря, че ни предоставяш постоянно информация!

Да, разбира се. Напълно възможно е да родиш до 1-2 ноември. Така че се обади. Освен това както е тръгнало вместо 1-2 ноември, може да се отложи с още няколко дена. Така че раждането ти там да е напълно възможно.
Ами, след като ти ме окуражи й се обадих и тя поиска да ме види и прегледа на другия ден. Отидох на прегледа с идеята да се запознаем и поговорим относно евентуално раждане, ако се класирам преди ремонта, а се оказа, че съм с 5 см разкритие и след няколко часа родих. Изключително съм доволна от д-р Жекова и от целия екип на ОБ! Няма  никакво място за сравнение със ситуацията в МД при предишното ми раждане!

На всички, които ще отидат да раждат там след ремонта - изобщо няма да съжалявате!

Нана - на теб специални благодарности   bouquet

# 116
Нана вече ви е написала, но и аз да потвърдя че от 01.11 започва ремонта  Peace Тази сутрин бях при д-р Жекова и приеха може би последната родилка преди ремонта. А и отделението беше почти празно още от сега.

# 117
Благодаря, момичета Simple Smile
Благодарение на д-р Жекова и целия екип (съжалявам, че не запомних името на акушерката - мисля, че се казваше Георгиева - много човечна) имам син, Антон Grinning Всичко стана много бързо, а благодарение на анестизиолога д-р Генов - абсолютно безболезнено.

Наистина, докато лежах в ОБ, отделението вече беше почти празно. Приемаха се родилки, но то такива почти нямаше. Предполагам, че поради информацията за ремонта, доста хора са се ориентирали на други места. Персоналът коментираше, че ще приемат до края на месеца.

# 118
  • Sofia
Записвам се да следя темата, защото много ми се ще ремонтът да приклрючи докато дойде моя ред...
Щерката я родих там и съм изключително доворна от целия екип (и то от доста оплюваната д-р Братоева).
След направеното ми секцио (по мед. причини) на третия ден слизах и качвах стълби без проблем, а на десетия се чувствах, все едно не ми е правена операция.
Вниманието на всички лекари беше изключително - и на Жекова, и на Кинкина...

# 119
Записвам се да следя темата, защото много ми се ще ремонтът да приклрючи докато дойде моя ред...
Щерката я родих там и съм изключително доворна от целия екип (и то от доста оплюваната д-р Братоева).
След направеното ми секцио (по мед. причини) на третия ден слизах и качвах стълби без проблем, а на десетия се чувствах, все едно не ми е правена операция.
Вниманието на всички лекари беше изключително - и на Жекова, и на Кинкина...

Aко ремонтът прикючи до края на март-началото на април(а се очаква да е така,все пак това е болница..надявам се да побързат) има вероятност да се засечем там:)Моят термин е на 29.03 Simple Smile Дано до тогава да са приключили.

Общи условия

Активация на акаунт