Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 075
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 120
  • София - Дианабад
И аз следя темата с интерес.
Родих второто си дете при д-р Жекова и силно се надявам и този път да родя при нея  Praynig. Имаме уговорка да й се обадя когато си взема болничния за бременност и майчинство, т.е., в началото на декември. Тогава ще ми каже вероятно какво е положението.

Успех на всички! Peace

# 121
  • София - Дианабад
Благодаря, нана!  Grinning
Ще отида да разгледам Вита в Ден на отворените врати, но силно се надявам наистина да съм в ОБ  Praynig! Все пак и цената не е малка във Вита  Sad.
Иначе за Жекова съм с две ръце  Peace Peace

# 122
  • София
Благодаря, нана!  Grinning
Ще отида да разгледам Вита в Ден на отворените врати, но силно се надявам наистина да съм в ОБ  Praynig! Все пак и цената не е малка във Вита  Sad.
Иначе за Жекова съм с две ръце  Peace Peace

Да, доколкото знам цената във Вита за секцио е 1700 лв, а за нормално - към 1200 лева, ама не съм много сигурна де.
Току що Жекова ми каза, че ще изражда там. Ремонтът е почнал.

Знаеш ли какво ще е бебчето?  Wink

# 123
аз родих при доктор Баев в Окръжна, падна ми се случайно, не съм плащала стотинка, но вече знам че живот и здраве второто със сигурност при него ще раждам  Hug поздрави

# 124
  • София
Значи подробности малко

Майките, които искат да раждат при Жекова сега, когато тече ремонтът трябва да й се обадят предварително. Ще изражда във Вита по техния ценоразпис.

Относно ремонта. Вече е сринато отделението. По договорът срокът за изпълнение е 85 календарни дни.

# 125
  • София
Lady Onyxia срокът на ремонта е 76 дена.

Относно ремонта. Вече е сринато отделението. По договорът срокът за изпълнение е 85 календарни дни.

76 дни ми звучеше по-добре, сега ако не успеят за 85 дни, а и аз избързам май няма да се класирам там.   Sad

# 126
  • София
Lady Onyxia срокът на ремонта е 76 дена.

76 дни ми звучеше по-добре, сега ако не успеят за 85 дни, а и аз избързам май няма да се класирам там.   Sad

Говорим все пак за календарни дни, а не за работни  Wink

# 127
  • София
Здравейте! Искам да попитам д-р Жекова добра ли е в лечението на влагалищни инфекции. Става въпрос за Enterococcus spp., K. pneumoniae и S. agalactial?

# 128
Здравейте момичета, аз в момента съм в 16 седмица от бременността и вече се чудя кого да избера от всички доктори за ираждането на нашето бебе. Въобще нямам представа към кого да се насоча. Моят наблюдаващ лекар не изражда бебета и за жалост не ми дава никакво име към което да се насоча. Моля ви ако някои е наистина доволен от накого да ми пише. Много ще съм ви благодарна. Аз съм от Бургас и тук в София никое име не ми е познато Sad нито пък къде е за предпочитане да се роди. Ще ви помоля още ако някои има конкретно предложение за лекар ( специалист ) и знае колко струва при него раждането също да ми напише и тази информация. Благодаря предварително

# 129
  • София
Независимо при кой лекар от Окръжна болница -София се насочиш да раждаш - цената на избор на екип в болницата е 550 лева.
Прочети темата - има много похвалени специалисти - въпрос на избор.

# 130
Здравейте, мами!
И на мен ми предстои раждане януари.
Двете ми деца са родени в Окръжна болница , ражданито водеше чудесната професионалистка Д-р Жекова. Но сега, за мое огромно съжаление,  не мога да си позволя лукса да родя пак при нея, тъй като ми каза, че ще изражда само във Вита , в Подуене. Спира ме както цената, която е двойна в сравнение с ОБ и това, че ОБ ми е на 2 крачки от блока.
Та въпросът ми е към мами, родили в Окр.Б не е при д-р Жекова: кого препоръчвате да избера?
Тук прочетох за д-р Кръстев, д-р Баев... Как изглеждат тези мъже-гинеколози? Питам не е от празно любопитство, а поради това, че при второто ми раждане дежурен лекар бе един с мустаци, той ме преглежда за разкритие ипр., но понеже имах оговорка с д-р Жекова, тя ми водеше раждането. А преди седмица, когато ходях да разбера как стоят нещата в момента, пак той бе на смяна и ми расказа за цените и пр. Освен това,  като го питах за цената на секцио той се почуди защо въобще мисля за секцио, пита ме предишните раждания нормални ли бяха. Отговорих -да, тогава той ми каза, щом е така - изобщо да не се замислям за секцио, ако по време на раждането се наложи, всеки лекар ще го направи, но иначе да избера нормалното раждане, защото все пак секциото е вид операция. Аз му обясних, че сега притесненията ми са в пъти повече и от първото и от второто раждане. Той ме увери, че третото ще бъде още по-лесно. И си  мисля, може би е съдба той да ми води третото раждане? Какво ще кажете по въпроса? Познавате ли този доктор, какви ви са мненията за него?(аз от това, че бях с 2мата малчовци, и те ме дърпат да си ходим, изпуснах да го питам, как се казва).. Предварително благодаря на всички за отговорите! Успехи!

# 131
fenix-str, мисля, че причината д-р Жекова да изражда другаде е ремонтът в Окръжна, който явно ще се проточи поне да края на януари. Т. е. май никой няма да може да ражда там или нещо греша?

# 132
fenix-str мисля, че е д-р Кръстев.

# 133
  • София
fenix-str през януари няма да можеш да родиш при никого от ОБ, просто защото ремонтът няма да е приключил.
Мъжът за когото питаш е д-р Кръстев, но лично аз не ти го препоръчвам.

Ако цената във Вита ти е прекалена, можеш да се обадиш на д-р Хаджиева, Братоева, Танчева, Дачева или Кинкина и да питаш къде израждат. Те определено са по-добрият вариант от д-р Кръстев.

# 134
fenix-str през януари няма да можеш да родиш при никого от ОБ, просто защото ремонтът няма да е приключил.
Мъжът за когото питаш е д-р Кръстев, но лично аз не ти го препоръчвам.

Ако цената във Вита ти е прекалена, можеш да се обадиш на д-р Хаджиева, Братоева, Танчева, Дачева или Кинкина и да питаш къде израждат. Те определено са по-добрият вариант от д-р Кръстев.
Благодаря  ви за отговорите, момичета-мами.
1. Щом никой няма да изражда в Окръжна болница, то тогава по-добре с д-р  Жекова да се уговарям, вече Бог с нея - с цената, не е,че е прекалено голяма, особено  в сравнение с други болници, но в сравн. с ОкБ -да, и насочвах се за там, тъй като и ми е на 3-4 крачки от блока. Но, най-вероятно, приоритет при избора ми ще бъде специалиста, при  това положение, че никой няма да изражда в ОКБ. Но сега родилното нали са го пренесли временно на 9-етаж, или то няма там израждания, а само бъдещи майки, които са под постоянно наблюдение на докторите?
2. За докторите: не познавам нито една от тях, но за Братоева и Кинкина съм чела не мн. добри отзиви, а за Танчева едни доволни, други- не.
Надявам се на късмет и, че ще направя правилния избор по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт