Диета с овесени ядки

• 257 221
  • 697
  •   1
Отговори
# 645
HighSpeed, месец по- късно ще споделиш ли някакви обнадеждаващи резултати? Simple Smile

Днес ми е ден първи, обожавам овесените ядки под всякаква форма.
А кг имам много, вече добре залежали.... първо се опитах и намалих цигарите, после забременях и ги спрях, после кърмене (яж да имаш кърма), после възпаление на жлезата (хайде хубаво на хормони 3 месеца) и резултата плачевно надут издут със скромните има няма 20-25кг.
И така ще следя и ще се отчета... Simple Smile))

# 646
Здравейте!

С интерес изчетох доста коментари относно диетата и тъй като от доста време се боря с килограмите реших и аз да се включа. Доколкото виждам обаче няма много активност. Надявам се, че все пак някой ще се присъедини. От днес започнах диетата с начално тегло - 67кг.
За закуска си направих каша от:
4 с.л. овесени ядки с вода
1 с.л. мед
3 с.л. кисело мляко
1 манадарина

За обяд ядох същото, само че прибавих още 1 лъжица овесени ядки. Чудя се дали количеството овесени ядки не е твърде много. Също така не съм сигурна, че е позволен повече от 1 плод на ден. Ще се радвам, ако някой може да ми даде разяснение.

# 647
Здравейте,
Изчетох част от темата и реших и аз да пробвам с тази диета.
Имам едни десет килца за сваляне, даже сега след празниците са станали и повечко.  Дано има ефект и при мен. Днес ми е трети ден и започвам да свивам. Похапвам 3-4 пъти на ден по 3-4 лъжички овесени ядки заляти с вода и вътре слагам портокал, мандарина или сушен плод. Само с кафето не пога да се разделя. Пия  по 3 кафета на ден с мляко (не мога чисто). Надявам се пак да има ефект. Дано само да успея да издържа така 1 месец. Simple Smile Грешка ли ще бъде, ако например вечер овесените ядки ги заливам с мляко, а не с вода?

# 648
Аз се включвам от днес.Имам доста да свалям,така,че дано резултатите да се забележат скоро.Много бързо се демотивирам. Sad

# 649
Здравейте и от мен! След неуспех с диетата на В. Червенкова се бях отказала от всякакви диети. Но скоро позната ми каза за овеса и намерих вашата група. Май ще опитам. Не обичам овесени ядки, но кг ми са многооо. За скромния ми ръст от 1,57 - 1,58 съм нескромните 70кг!!! Ужасно просто! Да не говорим за всички болки сутрин,които изпитвам, когато стана от леглото. Хах майтапя се, че още +4кг и ще съм пак ден преди да родя, но никак не е за майтап. От утре почвам. Мисля за изкарам 3 дни на овесени ядки с разни добавки и после да му мисля за режим.  Трябва и упражнения и спорт, но още събирам смелост (или по-скоро се мъча да се отърва от мързела). Това е от мен за сега Simple Smile

# 650
  • Пловдив
А някои от първите писали и започнали диетата да сподели , запазил ли е свалените килограми ? Simple Smile

# 651
Здравейте! 😊 Имам въпрос дали ако започна диетата с овесени ядки, ще ми повлияе лошо, защото все още съм в пубертета, а трябва да сваля 4-5кг.. Аз съм нисичка и качих малко излишни килограми... И въпросът ми е ако примерно хапвам плодове и зеленчуци през деня и съм само на овесени ядки, ще ми се отрази ли лошо (навреди)?? 😊😊 Благодаря предварително за всичко! 😊😊😊

# 652
  • Sofia
За няколко дни няма да ти навреди.

# 653
Ако се опитам 4/5 дена много ли ще е ? 😊

# 654
  • Sofia
достатъчно ще е

# 655
Здравейте на всички дами аз мисля от утре да почна да хапвам само овесени ядки за 4-5 дена имам да свалям около 4-5 кг. Ако има желяещи може заедно да я започнем  Party

# 656
  • София/Испания
Здравейте,днес ми е първи ден на овесени ядки и кисело мляко,мед не слагам.Бях си измерила 120 грама овесени ядки,но не можах да ги изям,много ме засищат и изобщо не чувствам глад.Искам да изкарам на тази диета няколко дни.Надявам се,че ще имам резултат. bouquet

# 657
  • на острова на мечтите
Аз всяка сутрин закусвам с овесени ядки и все се каня да надникна в тази диета, ама едва днес намерих време. Имам да свалям 4 кила и ще взема пробвам.

# 658
  • на острова на мечтите
Наистина много засищат овесените ядки. Сега ще чакам резултати. Hug

# 659
Започна ли я

Общи условия

Активация на акаунт