Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 848
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък предпочитам да бутам количка с две дръжки.

# 376
  • в белята
Пепси Ами зависи кой модел си си харесала:
Inglesina Zippy - само количка е ,но коша не се обръща,има пълно легнало положение ,ама няма да ти е пред погледа бебока,с две отделни дръжки - около 500 лв.
Inglesina Zippy Free System - летния кош се обръща и в двете посоки,но е задължително в комплект с кош за новородено и столче за кола - около 1520 лв ( цената на вносителите е тази Адрия 2001)
Inglesina Combo - същата като горния модел,само че дръжката е цяла и пак се сгъва като чадър,отново се продава само заедно с кош и столче.
Надявам се да съм била сега ясна  Hug Hug Hug
autumsphere триколката на Пег Перего също е много добра,както и Куини Спиди. Peace

# 377
  • Варна
Ох, сега разбрах. На тати 1500 лв. няма да му хареса изобщо.  Mr. Green Все пак ще си направя устата.  Mr. Green
Аз се загледах по Inglesina Classica, а там ще е една цифромания.  ooooh!

# 378
Вярно си е това за Jane Slalom Pro. А има ли други колички, които да се доближават до нейната маневреност?
Аз не успях да намеря. Наскоро четох едно мнение на една майка, която решила да смени Слалома с друга, по-малогабаритна количка. Жената пишеше, че сменила няколко колички, след Слалома, но така и не открила онова, което търси.
Когато избирахме количка, в магазина имаше всички по-известни марки. Относно дизайн, имаше какво да се предпочете, пред Слалома, няма да си кривя душата. Но ние предпочетохме функционалността.  Peace

# 379
Момичета кажете нещо за Пег Перего Си:
http://www.vitodesimone.com/content/view/106/148/
Трябва ми лятна, лека и маневрена количка с две дръжки Wink. Спрях се на този модел, но приемам всякакви коментари и препоръки Hug

# 380
Пак Ви питам ,защото не остана време и вече трябва да купя количка Grinning.От къде да взема Конкорд Нео и трябва ли ми коша за новородено-бебока ще се роди към края на Януари.
На този сайт видях Конкорда на добра цена http://www.kiddies-kingdom.com/Default.aspx,но до сега никой не споменава дали е пазарувал от там и ме е страх да не е някоя партенка.
Благодаря предварително.....

# 381
  • в белята
bebos Concord Neo задължително трябва да го вземеш с кош за новородено или столче за кола,което да го олзваш да си разхождаш бебето докато стане на шест месеца.Тъй наречения летен кош,няма пълно легнало положение,той е тия дето се килкат на зад и  все седалката е под ъгъл,нестава за новородено.Иначе е много добра количка,маневрена ,лекичка и здрава.Моя приятелка я има е съм я бутала ,заслужава си парите. Peace Peace Peace
За това от къде да я купиш,мой съвет е да се разтършуваш кой е вносителя на количките и ако можеш да си я купиш направо от там.Мисля ,че те ще са с най-добрата цена.Иначе по наште сайтове няма промоции......... Confused Confused ConfusedИначе и аз си харесвам някои неща от там,но мисля да ги поръчам на английски адрес и от там да ми ги донесат.Не съм пазарувала досега от там.Трябва  да видиш и колко ще ти вземат за доставката,да ни ти излезе танту за кокуригу.Успех. Peace

# 382
  • в белята
netty незнам за Пег Первего Си дали е добра количка ,но защо не погледнеш модела на Бебе Конфорт Вива - лека само 6.5 кг,почти пълно легнало положение 160" ,става и дете на две годинки да си поспива без много много да му висят краката,маневрена е и се сгъва като чадър.Ползвала съм я и е много здрава. Peace

# 383
  • в белята
Опссссссссссссссссссссссс Embarassed Embarassed Embarassed сайта дето ще пазарувам е kiddicare.com

# 384
  • София
Вярно си е това за Jane Slalom Pro. А има ли други колички, които да се доближават до нейната маневреност?
Аз не успях да намеря. Наскоро четох едно мнение на една майка, която решила да смени Слалома с друга, по-малогабаритна количка. Жената пишеше, че сменила няколко колички, след Слалома, но така и не открила онова, което търси.
Когато избирахме количка, в магазина имаше всички по-известни марки. Относно дизайн, имаше какво да се предпочете, пред Слалома, няма да си кривя душата. Но ние предпочетохме функционалността.  Peace

Да не съм аз тази майка? Наистина няма равна по маневреност, кара се с един пръст. Сега си взех Mutsy Spider - добра е, обаче е на светлинни години по маневреност от Jane Slalom Pro.

# 385
Да не съм аз тази майка? Наистина няма равна по маневреност, кара се с един пръст. Сега си взех Mutsy Spider - добра е, обаче е на светлинни години по маневреност от Jane Slalom Pro.
Специално се върнах назад в темата, за да открия онзи пост. Права си, ти си онази майка, а аз съм съвсем затъпяла бременна.  Mr. Green Пак добре, че си спомних в коя точно тема съм чела конкретния пост.  Laughing
Доста се чудехме за Mutsy Spider тогава, но консултантката в магазина беше категорична, че няма по-добра оф роуд количка, от Слалома и добре, че нейното мнение наклони везната.  Wink

# 386
  • София
Абе, добра е, обаче имаше два гадни недостатъка: 1. огромна е и на много места е неудобна и 2. седналото положение не беше баш седнало и синът ми все се свличаше в полулегнало и нямаше как да седи и да гледа.

# 387
  • София
И моето дете безумно много се дразнеше, че няма напълно седнало Жането. Наистина се свличаше.
Днес бутах Транспортера, наистина не е толкова добра, нещо и не се повдигаше лесно за да се качи на тротоар например, Жането от тази гледна точка е много добро.

# 388
  • Горна Оряховица
Здравейте. И аз вече се заглеждам по колички и съм се спряла на http://www.kasidabg.com/chicco-duo-ct-0-2-wallstreet-2009.html. Изчетох цялата тема и съм малко изненадана, че не се споменава нищо за нея. Много важна за мен е таблата за детето, здравината и не на последно място да е лекичка. Някой има ли впечатления да сподели Hug

# 389
Мимоза,моята кумичка имаше таква и беше много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт