Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 865
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 390
Bubalanak мерси за инфото ,ако ме изпревариш с пазаруване от този сайт свирни....
Имам кош за кола , но май ще взема и този за новородено.

# 391
  • Горна Оряховица
Мимоза,моята кумичка имаше таква и беше много доволна.
Hug мисля че това ще е моята количка ,живот и здраве

# 392
Честита Коледа  Simple Smile

моля някой ако разбира да помага Praynig днес ми пристигнаха адапторите за столче Maxi cosi за количка mutsy transporter ето ги адапторите само че немога да ги сложа на количката за столчето стават но на самата рамка нещо непасва, някой ако знае каква е магията ще съм благодарна да обясни

# 393
Само да се запиша, а утре ще прегледам подробно.  newsm46 smile3524

# 394
Момичета във връзка с количките и по точно с цветовете им,искам дави попитам,според вас подходящ ли е оранжавия цвят количка за момче?Или  е по-скоро женски цвят?

# 395
  • Варна
Момичета във връзка с количките и по точно с цветовете им,искам дави попитам,според вас подходящ ли е оранжавия цвят количка за момче?Или  е по-скоро женски цвят?

според мен единствено розовото е прекалено крайно за момчета, всичко останало си е ОК.
В крайна сметка не толкова цвета е определящ, колкото функционалността.
В никакъв случай не бих предпочел автомобил Лада черен металик пред Ауди пък било то и виолетово  Laughing

# 396
Здравейте!

Моля някой използвал този тип леки колички, да се включи:

Харесах си една от този тип в Джъмбо за 50 лв (без сенник) и една в продавалника. Трябва ми за разходка и пътуване. Детето ми е почти на 2 години. Ясно ми е че по трудно се управлява тази количка, но все пак ми се ще да чуя мнения.

Благодаря!

Hug

# 397
  • София
имала съм две почти идентични на тази количка...само, че с други марки....никак не бих казала, че трудно се управляват.
Е, не става с един пръскт, трябват си две ръце(и с една става , но по-трудно)....но моят син от 10 месеца до 3 години се е возил в подобно чудо и си ни беше супер. Само накрая много ми натежа вече...но то май няма как в това отношение.

Ако ти лисва - можеш да си закачиш под седалката малка мрежичка, за разни дреболии...
или отзад...мисля, че вече продават такива мрежички и в БГ, които се закачат на дръжките на този тип колички.

# 398
  • София
Алина, зависи с какво си свикнала. Аз бях свикнала с ужасно маневрена количка и от няколко подобни летни колички ме боляха зверски китките.

Кристал, ами, то няма лошо да е оранжева количката, ама се подготви, че ще ви бъркат...

# 399
Алина, зависи с какво си свикнала. Аз бях свикнала с ужасно маневрена количка и от няколко подобни летни колички ме боляха зверски китките.

Ами моята е лека и много маневрена. Но ми се ще някоя дето като я сгъна да не заема място и да е още по лека, за това се чудя. Колебая се за тази от Джъмбо за 50 лв. и една в продавалника за 25 лв.

Angel_Dust мерси за съветите. Мрежика видях тук в магазина до нас да се продава, пък и може да се ушие нещо, това не ме притеснява.

Hug

# 400
  • София
вземи си я...пък ако не ти допада ще я продадеш....
мен лично нищо не ме е заболявало, въпреки че първата си я управлявах спокойно с 2 пръста, прехода не беше труден...само дето естествено тези повечко друскат.

# 401
Angel_Dust ти какъв модел си имала?

Hug

# 402
  • София
едната беше на АБЦ дизайн - изи спорт(или изи райдър...не помня)(120лв), другата на Чиполино(90лв) - виолата...между другото, чиполиното беше малко по-маневрена, но АБЦ - по-здрава и с малко амортисьори все пак.

А тези 50 и 25 лв за чикото ли са всъщност - ако е така си е доста на далавера.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 15:11 от Angel_Dust

# 403

А тези 50 и 25 лв за чикото ли са всъщност - ако е така си е доста на далавера.

Не. От Джъмбо си е тая за 50 лв. Пише джъмбо на нея, не намирам никъде снимка. Но много прилича на Чико-то, само че е без сенник, иначе има и чико в джъмбо, ама е за 100 лв.

Hug

# 404
  • София
На мен също последната количка ми беше от този тип, само че от Комо, струваше и тя към 40-50 лв. май, не помня вече. Без сенник беше, тежи към 4 кг. Марка не знам, на нея пише Бейби плюс.
Много издръжлива се оказа, освен 15-килограмовия ми син, на дръжките товарех доста покупки. Буташе се лесно, но с две ръце все пак.

Общи условия

Активация на акаунт