Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 846
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 330
Защото тези положения се получават от различен наклон на седалката до водоравен, трябва да се види, за да се разбере какво имам предвид.

# 331
  • София
Защото тези положения се получават от различен наклон на седалката до водоравен, трябва да се види, за да се разбере какво имам предвид.

знам какво имаш предвид, но в случая изобщо не е така, количката си ляга до равно  . т.е. мести се само облегалката.

# 332
Интересен  Flamenco - Zooper, предполагам, че е нов, добре изглежда

http://bgdechko.com/product.php?id=1000
само дето го нямат и няма да го има по рано от края на февруари

# 333

Ти имаш предвид, че легналото положение е всъщност седнало и си остава прав ъгъл, така ли, както на Куини:

Но аз мисля, че наистина само гръбчето се мести и си става напълно легнало положението. Загледай се Wink !

Hug

# 334
  • София
И аз мисля, че ляга само облегалката, а не цялата седалка като при Бъза.  Peace

И да ползвам случая да честитя на Ета домашното производство - да сте живи и здрави, страхотно ти е момчето!   bouquet

# 335
  • София
то си го има на сайта на клипчетата на количката - ляга облегалката, не е като при бъза, стокето и т.н....ляга си както...например пег перего плико - и то до пълно равно положение.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:54 от Angel_Dust

# 336
Не знам дали само аз се притеснявам от това полягване като на buzz-а. Не ми се струва хич удобно. Кажете ми, че имам предразсъдъци и излишно се притеснявам.

# 337
  • София
не знам...мен лично също ме притесняват този тип колички и не ги намирам за най-удобното нещо  на света....и не бих купила за детето си такава...но пък някои си ги ползват доволно....
Но понеже избор от колички има достатъчен, щом те притеснява - избери от другият тип...

# 338
Да, и на мен не ми харесват този тип колички - например дъщеря ми много обича да спи по корем (а и повечето бебета), а в тази количка няма как да стане това, освен това смяната на памперс в тези колички е много трудно и т.н.

# 339
  • в белята
Да и на мен ми се струват адски неудобни тези колички с килкаща се седалка,точно поради тази причина се отказах от купуването на Bagaboo Camelion ,иначе толкова я харесвам като шаси............ ooooh!И аз се опитах да намеря разумно обяснение за тази мода при количките,но чичко Гугъл нещо си мълчи.................,но както се казва за всеки влак си има пътници.При мен положението е сложно ,защото хем искам количката да се сгъва като чадър,хем да е с цяла дръжка ,а такива колички са единици..............

# 340
Четох някъде в някакъв US сайт, че този тип колички били с "европейски" дизайн  Mr. Green

# 341
  • София
Аз бях чела някъде (за съжаление не помня къде), че така не се натоварвал кръста и гръбчето на бебето. При стандартната седалка, ако бебето се изхлузи малко напред, точно под кръста се образува дупка и понеже няма упора се получава натоварването. Не знам доколко е вярно.

# 342
Аз бях чела някъде (за съжаление не помня къде), че така не се натоварвал кръста и гръбчето на бебето. При стандартната седалка, ако бебето се изхлузи малко напред, точно под кръста се образува дупка и понеже няма упора се получава натоварването. Не знам доколко е вярно.

И това го имапри някой колички, но ако бебето е вързано с колани, няма шанс да се изхлузи. Аз лично предпочитам този вариант, от колкото да спи с краката нагоре.

Hug

# 343
Да и на мен ми се струват адски неудобни тези колички с килкаща се седалка,точно поради тази причина се отказах от купуването на Bagaboo Camelion ,иначе толкова я харесвам като шаси............ ooooh!И аз се опитах да намеря разумно обяснение за тази мода при количките,но чичко Гугъл нещо си мълчи.................,но както се казва за всеки влак си има пътници.При мен положението е сложно ,защото хем искам количката да се сгъва като чадър,хем да е с цяла дръжка ,а такива колички са единици..............

ето една идея -

# 344
Здравейте момичета!
Дайте някакви отзиви за Peg Perego Si:

Трябва ми лятна количка и се спрях на този модел newsm78, ако някой има такава или има впечатления от този модел ще съм благодарна да сподели мнение дали си заслужва. Видях и същия модел с борд не знаех че има такъв модел с борд.

Общи условия

Активация на акаунт