Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 839
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Запис

# 361
Пуснах отделна тема,но тъй като никой не отговаря реших и тук за попитам дали някой ползва или е ползвал количка Трио S3 на Чико?Откраднаха ни АБЦ-то и сега ми предлагат този модел на много изгодна цена,но без зимен кош,със зимно 4увал4е само.Бебо е на няма и два месеца,дали ще е удобно за зимата,как мислите?Лошото е 4е няма и напълно легнало положение

# 362
  • София
Привет,
В голямо чудене съм с тези колички. Колкто повече чета толкаво повече се чудя. Излиза че да си купиш количка за детето е цяло изкуство.
Искам да е пулен комплект от раждането до поне няколко годинки.
В момента се чудя м/у няколко модела... newsm78
Бебе конфорт стрити, Бебе конфорт лола уп, Мамас анд Папас хърби(тази я няма в БГ), Куини бъз 4...
Харесах си много Инглесината Отуто обаче е много скъпа и не мога да си я позволя.
Затова за сега съм се спряла на тези модели. Някой ако има мнение за някои от моделите ще съм много благодарна.
  bouquet

# 363
Аз най-харесвам Лолата от всички изброени,но тя също е скъпа,че и по-скъпа от Инглезината.

# 364
  • София
Пуснах отделна тема,но тъй като никой не отговаря реших и тук за попитам дали някой ползва или е ползвал количка Трио S3 на Чико?Откраднаха ни АБЦ-то и сега ми предлагат този модел на много изгодна цена,но без зимен кош,със зимно 4увал4е само.Бебо е на няма и два месеца,дали ще е удобно за зимата,как мислите?Лошото е 4е няма и напълно легнало положение

Аз имах такава количка. За зимата - да, проходима е. Обаче определено не става за 2 месечно бебе, аз моята дъщеря я сложих към 6 месец в количката. Освен това сенника не е закътан т.е. като го опънеш и отстрани все духа - това е много неприятно.

# 365
  • в белята
toche да ти кажа няма много голяма разлика в цените на Инглезина Отуто и Бебе Конфорт Лола Ап.
Пример цената на Инглезината в Адрия2001 за зимен кош,летен кош и столче за кола плюс чанта и покривалцве за крака и дъждобран - 1500 лв. ( или поне тази цена на мен ми казаха като ги потах преди две седмици ). Лола Ап колекция 2010 - летен кош -790лв / двулицева материя 838 лв ,зимен кош - 578 лв , столче за кола - 378 лв, чанта - 130  лв. = 1800 лв. цените са от сайта на Малечко бейби,които са вносители на тази марка.
Нече искам да те агитирам коя количка да си вземеш.Просто и аз се чудя между тези двете ,защото те са май единствените дето се сгъват като чадър и са с цяла дръжка. newsm78

# 366
  • София
Да, аз затова съм се спряла на тези модели дръжка да е с цяла дружка и също така да се сгъва лесно. Чудя се само за Лолата дали е подходяща с тези колелца за разбитите ни улици. Определено ще се купува от UK,  има примамливи оферти, лошото е че Инглесината няма такива затова май отпада.

# 367
  • Варна
И на нас ни предстои тази дилема за избор на количка. Чудя се за лятно бебе, ще ни е нужна ли със зимен кош?

# 368
И на нас ни предстои тази дилема за избор на количка. Чудя се за лятно бебе, ще ни е нужна ли със зимен кош?
Няма такова нещо, като зимен кош. Нарича се кош за новородено, защото се използва именно за новородено. Можете да се лишите от коша за новородено, ако количката ви има напълно легнало положение. Повечето, обаче нямат.

# 369
  • Варна
Простено ми е невежеството.  Embarassed
Давам този линк, като най в ляво смятах, че е зимен кош, а най в дясно, че е кош за новородено (или е кош за кола)? http://www.inglesina.com/en/content/zippy-free-system
Досега четох в темата и станах разногледа. На мен ми е трудно, когато трябва да избирам м/у 2 неща, а да не говорим за 100.  ooooh!
Не знам дали съм стигнала до правилните изводи, а те са: Количка с 4 колела, единични, надуваеми, да е комбинирана, столче за кола (поставка за него), чувалче, да е с цяла дръжка, да може да се обръща и с лице към майката и напред, маневрена... да има приятни цветове, а не нещо в сиво..., кой знае колко неща забравих, но наистина съм  Crazy. Цената засега няма значение. Имаме възможност да я закупим и от Германия (ако има майчета от там, може да споделят магазини).
И както си мислех, че ще си купя количка за 200-300 лв., май няма да я бъде тази работа.  Mr. Green

По принцип много ми хареса този модел. Нали модела си е комбиниран? Идея за цена? Притеснява ме, че няма да е удобна за нашите "пътища".  newsm78

Това и това една и съща количка ли са? Също ми допадна.

# 370

Да,но май не е най-добрия избор по думи на ползващи я. Mr. Green
Честита бременност,не съм те засичала скоро. Hug

# 371
  • в белята
tochev и аз се двуумя за Лолата защото имам позната ,на която количката е на една година и вече се е поразкърцала и са се поразвинтили болтчета,и шасито не е много стабилно...................и по-рано го казах в тая тема същото е като с френските коли ,шаситата не са за наште пътища  Wink...........и все пак си ми харесва.Бих си купила Инглезина,само да не ме изнудваха да си купувам комплекта,ако можеше само количката никога не бих се зачудила Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms.Аз все пак си имам Пег Перего Уно от дъщеря ми заедно със столче за кола.Количката е само на година и половина ,ама пусто искам нещо ново за бебето. Whistling Whistling Whistling.Та поради тая причина се наглеждам и на Пег Перого Суич,на която се обръща седалката и в двете посоки и има пълно легнало положение,само трябва да направя компромис с цялата дръжка...... newsm78
Pepsilight аз за Пег Перего количките мога да кажа само хубави неща,ама баш тази неми е фаворит.Дъщеря ми беше на половин година и тежеше само 7 кг и и беше тясна,когато я пробвах ме,иначе е маневрена,другото е ,че практически нямаш кош за багаж,тая мрежа отдолу с ластици си е нищо и половина,а повярвай ми  ще ти трябва кош за багаж.............. но ти си знаеш иди в някой магазин и я виж на живо преди да решиш окончателно.Ще ти дам и друго предложение на същата цена ,да имат сто двеста лева разлика,но за мен по-доброто решение Mutsy 4rider  http://www.mutsy.com/products/4rider_light/options
Ако не ми трябваше количка ,която да се сгъва като чадър ,щото иначе трябва да си взема мини ван,щях да си взема тази.
 Peace

# 372

Да,но май не е най-добрия избор по думи на ползващи я. Mr. Green

Ние се бяхме спрели на тази колика в началото. След като се поинтересувах подробно, разбрах, че това е най-скапания модел на Перего, що се касае за функционалност и издръжливост. Освен това, тази количка е предназначена за сравнително равни и по-проходими улици, нещо, с което не всеки град може да се похвали.

Иначе, добре си се ориентирала, относно изискванията, но имай предвид, че пълно щастие няма.  Mr. Green Аз жертвах изискването си за хубав цвят, както и въртящата се дръжка. Купихме си Jane Slalom Pro - черна на цвят. Имаше ги до скоро на промоция с кош за новородено. Погледни модела, ако искаш. Това е най-леката и маневрена триколка, която е излизала на пазара до сега.
Лека и безпроблемна бременност!  bouquet

# 373
  • София
Вярно си е това за Jane Slalom Pro. А има ли други колички, които да се доближават до нейната маневреност?

# 374
  • Варна
Честита бременност,не съм те засичала скоро. Hug
Благодаря!   bouquet По темата, в която се засичаме само профилактика, да видим след тази радост в подписа ми, как ще са нещата. Виждам, че и ти имаш хубави новини, честито! Сори за спама.

Благодаря за съветите, ще рагледам моделите, които препоръчвате.
Ще видим, с какво ще направя и аз компромис. Това за цялата дръжка го чух от една позната, има на Пег Перего с 2 дръжки и каза, че и е много неудобна. Засега мислим да гледаме бебока в родния ми град, а тук няма препятствия, но след 1 годинка, ако сме си във Варна ще е голям яд.
bubalanak, не можах да разбера дали Инглезина се предлага с всичките кошове или си купуваш с коша за новородено, а след това ако искаш и останалите. Замислям се, каква ли ще е цената....  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт