Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 915
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 405
На мен също последната количка ми беше от този тип, само че от Комо, струваше и тя към 40-50 лв. май, не помня вече. Без сенник беше, тежи към 4 кг. Марка не знам, на нея пише Бейби плюс.
Много издръжлива се оказа, освен 15-килограмовия ми син, на дръжките товарех доста покупки. Буташе се лесно, но с две ръце все пак.

Май съм досадна вече, ама може ли снимка. От къде сте я купили? Аз освен в Джъмбо такива не съм виждала!

Hug

# 406
  • София
От магазин Комо, на Околовръсното се намира този магазин, до Технополис.
Снимка сега ще погледна дали имам на компютъра, защото количката е складирана у нашите докато и дойде времето да возя и второто дете в нея.  Laughing
П.П. виждала съм абсолютно същите колички преди година в Кауфланд, само че бяха на Хоук и в доста свежи цветове. Цена обаче не помня.

Ето единствената снимка, която имам - както винаги накачурена с покупки  Laughing, поне да се ориентираш

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:07 от Ника

# 407
  • София
Тя ти е писала - от Комо (COMO) я е купила. Преди продаваха такива, отдавна обаче не съм виждала в сайта им...а също и в магазина не съм мяркала тази година...но не съм се и заглеждала много...може да провериш все пак...

Ника ти е писала....Simple Smile

иначе и от други ползвали тези на Комо съм чела тук, че са здрави и издражливи и че са доволни., но аз лично държах на сенник и то нормален, не от типа на чикото.
Предимно заради дъждобрана, това за сенника, не, че иначе прави кой знае каква сянка...но и малко удължава така гръбчето като го има...

# 408
  • София
И аз нямам идея дали се предлага все още в Комо тази количка. Когато я купувахме имаше много голям избор от цветове и материи, но скоро не съм ходила натам. Thinking

# 409
Тя ти е писала - от Комо (COMO) я е купила. Преди продаваха такива, отдавна обаче не съм виждала в сайта им...а също и в магазина не съм мяркала тази година...но не съм се и заглеждала много...може да провериш все пак...

Ника ти е писала....Simple Smile

Да, знам го къде е Комо, ходила съм веднъж там, ама колички не съм виждала, за това питах. Не знам защо си помислих че е марка количка... както и да е...

Ника благодаря за снимката, точно такава количка търся.

Ще видя и в Кауфланд.

Благодаря много на всички за отговорите!

Весело посрещане на новата година!

Hug

# 410
За много години.Да изберете най-добрите колички,в които да возите най-сладките бебенца! Simple Smile

# 411
аз имам такава на Хаук - http://storage3.album.bg/72b/1779044-n_673c0_15888237.jpg  Взех я лятото от MyToys - 40 лв. ми излезе  Peace  много ми е удобна за бутане а и малката много си я обича  Grinning

# 412
Здравейте ,търся мнения за тази количка на Cosatto -http://www.hellobabydirect.co.uk/products/prams-and-pushchairs/1 … stem---ember.html.
Видяхме я на живо и вместо черна се оказва ,че е  зеленикава. За цвета ще направя компромис,но да няма и други лоши изненади.Някъде четох из форумите ,че е некачественна и бързо се поврежда.

# 413
http://www.mamasandpapas.com/product-cybex-callisto-buggy-chili/120416700/type-i/
Kaкво ще кажете за това? Има ли го в Бг и пише че става за новородено,но дали става наистина  Thinking без кошница имам предвид?

# 414
  • София
8,5 кг според мен са много за такъв тип бъги.
иначе пише 4 позиции на облегалката т.е. трябва да има пълно легнало и да става за новородено, освен това до колкото виждам може да се монтира кош за новородено и стол за кола на рамката.

# 415
иначе пише 4 позиции на облегалката т.е. трябва да има пълно легнало и да става за новородено, освен това до колкото виждам може да се монтира кош за новородено и стол за кола на рамката.

8,5кг не мисля че са много.Джорданито,което бутах беше също толкова.
Може да се ползва с кош,но аз не искам да возя бебо в такъв/освен в колата разбира се/.  Thinking

# 416
  • София
е, аз просто си казах личното мнение...
Иначе - мамас и папас  са им супер нещата така или иначе.

Писах, че за този тип бъги точно са ми много килата, не че са много по принцип.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 20:39 от Angel_Dust

# 417

8,5кг не мисля че са много.Джорданито,което бутах беше също толкова.
Може да се ползва с кош,но аз не искам да возя бебо в такъв/освен в колата разбира се/.  Thinking

Това е столчето за кола, а това коша за новородено.

Иначе самата количка без тези кошчета, ми се вижда, че няма напълно легнало положение на гръбчето, заради напречната рамка, на която е закачена мрежата за багаж. Мен лично това не ме притеснява, защото съм возила дъщеря ми  и все още я возя, в количка която няма напълно легнало положение.

Количката като цяло много ми харесва! Simple Smile

Hug

# 418
Така като я гледам, има пълно легнало колкото Макларъна.

# 419
                                                                      http://www.kiddies-kingdom.com/ProductsDetails.aspx?item_id=2827&pID=#  иматели мнения за тази количка

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:45 от candela

Общи условия

Активация на акаунт