ЮНСКИ бебета- тема № 92

• 22 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Ние повторно повръщане нямахме ( Praynig) . Кайо е добре и стигаме до заключение , че си е бръкнал прекалено дълбоко с пръстчетата си...
Линия имам, корем си имам, а  и стрии си имам... ако някой иска...  Laughing
Във Враца вали..., а и мъглата чакам скоро Simple Smile
Гъди, хареса ми номера с катаджиите  hahaha

# 256
Здравейте, ние едва сега се прибираме, опитвам се да използвам максимално топлото време за разходки.
Алекс е с атопичен дерматид. Изписаха му капки Фенистил (на 8ч. по 6 капки), 3 дни да го мажа с Адвантан и после - Мустела Стелантопия. Да го къпем само с водичка, никаква друга козметика, и да му обличам само памучни дрешки (без полиестер, дънки и т.н.). Извинявам се предварително, че пак ви занимавам, но имам питане - някой давал ли е капки Фенистил на бебчо? Че малко се колебая дали не е прекалено агресивно още от сега.  newsm78
Иначе аз съм доста отпаднала, пак имам малко температура и бучката е намаляла, но не е изчезнала съвсем. Към процедурите добавям и компрес от ленено семе, по съвет на Анелия Златанова. Надявам се до утре всичко да е отшумяло!
Честити месечинки на Преслав на Анито и Камелия на Емка!
Мона, добра новина!

# 257
  • София
mona-balona , точно си мислех за вас. Много се радвам , че всичко е наред. Леле как ме подсети за врачанска мъглаа. Аз съм половин врачанка, имам баба там. А от два дни Мони е  кака на една малка сладка Марияна от Враца-братовчед ми си има бебе  Grinning
Amorevole аз Фенистил не съм давала, а Адвантана ни го бяха изписали в правен крем с още няколко неша вътре,така че Адвантана беше разреден 6 пъти. Той е кортикостероиден крем, но ако е много зачервено положението няма оправия. Ще има подобрение още от едно намазване. Ако мине на втория ден не мажи и трети.

# 258
Ние днес бяхме на консултация...за един месец е качил около 550гр и е пораснал с цели 3 см Wink определено ще бъде висок нашият Иван...63см е засега Wink
пред кабинета имаше едно момиченце на 8месеца..майката като ми разказа, че не иска да яде нито АМ, нито каши..да не говорим за сокове и пюрета, направо в чудо се беше видяла жената...нямала и кърма..бебето сучело през 1ч. през деня и нощта...успокоих се, че мойто ставане два пъти нощем не е нищо сравнение с тяхното Simple Smile
предстои ни да се нанесем в новото жилище тези дни, та трябва да организирам едно хубаво почистване...
чудя се само къде ще се разхождаме в Овча Купел...около нов български няма никакви градинки...а като гледам как се разхождате заедно направо ви завиждам да знаете Simple Smile)...няма ли някой около моят квартал да бутаме заедно количките?!?

# 259
  • София
SheIsInLove, аз живея на Любляна, не, че има паркове тук, но може да търсим заедно  Hug Даже чух, че са нправили нова градинка до ул. Боряна, а тя се пада точно между нас  Grinning

# 260
еее страхотно Simple Smile  Hug
един светъл лъч....много ще се радвам да си правим компания Simple Smile

# 261
Amorevole, аз давах Фенистил във втори месец и съм много доволна Simple Smile
Geraldine, още едно врачанче на бял свят Simple Smile  Hug

# 262
Знам, че повечето са доволни т Судокрем-а, но на Яна не й действа. Сега ще я мажа само с олиото на Бюбхен, защото сякаш виждам подобрение. Мислите ли, че е противопоказно да мажа памперс зоната с беб олио?
Айас, това със съседите е много гадно. Аз и друго се ядосвам, че сякаш са от картон тия стени-всичко се чува. Имам предвид, че човек не може да има малко privacy, а че бебетата плачат-много ясно, и никой нищо не може да ти каже  Hug

# 263
Ще гледам да кача малко снимки тази вечер.
Фантазия, има един крем, който се приготвя в аптеките, питай да ти даде рецепта педиатъра и после мажех със Судокрем, но минава от третия ден при нас. А този от аптеките е вълшебен!
Другият хубав е Baby Tan - много майки са доволни, има в много аптеки и аз го пробвах, добре беше. На супер цена е също.

Да ви кажа кака странно заспива Велин напоследък Wink - след банята първо проба да суче - отказва, надава рев като за световно, все едно отрова му даваш; после танц с него в хола при останалите от семейството на музика, после разглеждаме мечетата от тапетите в стаята на бати, после му пея две песнички /по баладични Wink/ в спалнята на тъмно и чакам да се прозее два пъти и тогава чак засуква и заспива. Държа го максимално дълго, че нали стачкува. Табиети си има дучицата, на мен не ми пречи, а и знам, че ще се менят начините на заспиване Wink

Мона балона, как не се сетих да ти се обадя като ходих на юбилей на свекъра Sad Ех, че ме е яд и с бебоците щяхме да се видим...

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 21:11 от ayas

# 264
  • София
Amorevole аз не бих използвала такава терапия. Ако положението е драматично, детето е цялото в силно сърбящи обриви, бих мазала с правен крем, в който има кортикостероид в малки количества и то за два-три дена и нищо друго. Много внимавай с кортикостероидите, те са си опасна работа и вкарват проблема "навътре". Деца с неправилно лекуван АД, може да развият астма. Мажеш постоянно с крем, за да е хидратирана кожата, вече ще видиш от кое ще се повлияе най-добре. Ако за кожата се полагат постоянни грижи, може да израсте до 3 годишна възраст. Имай предвид, че състоянието може да се обостря от ваксините, никнене на зъби и грешки в захранването(няма да бързаш да даваш банани, кайсии, домати). Това е, мажеш постоянно, къпеш само с не много топла вода и по възможност през ден. Можеш да вариш трици и да слагаш във водата за къпане или да използваш специални масла за баня, но за АД.

# 265
ayas, следващият път Simple Smile) Ние след баня , за да успокоим рева (същата история сме) , гледаме колите...на 9-ти етаж сме и веднага замлъква като ги види , светещи... А , ако няма кола, започва на подскача и да се нерви... и аз така му давам да суче, за да заспи... Но след около 30 мин. имаме още едно събуждане и пак захапва  Simple Smile

# 266
Да почерпя  Grinning
Днес бебе Дария става на 4 месеца
Grinning
, ,

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 02:15 от Щастлива Бубичка :)

# 267
  • София
Честита месечинка на Дария, да е много усмихната и здрава!
Мони е будна от 5 часа и си играе Crazy Обърна ми внимание към 7 да яде и пак започна да ритка и да дърпа играчките  Grinning
Мони никога не е плакала след баня, освен когато си скубеше косата първия месец  Mr. Green

# 268
Здравейте, мами!   bouquet
Честито на порасналата Дария Simple Smile)    bouquet

Гамби ми се губи...  newsm78 или не съм видяла, че е тук?? Но мисля, че скоро не съм чела нейни постове...

# 269
Добро утро
Влизам да почерпя. Днес Георги става на 3 месеца,да ми е жив и здрав

Честита месечинка на Дария да е жива и здрава и да расте послушно дете

Общи условия

Активация на акаунт