МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 082
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
късметче,много жени има в екипа на Гала.Вземи пиши на спортна редакция,че некоя хиена може да ни го грабне под носа.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Я, дайте да съчиним писмото. Само от мое име ли да го пиша, или от името на групичката?

Утре това ни е задача номер 1 !Ще ги разплачем,като знам на кво сме способни. Joy Joy Joy

Ако трябва и до "Море от любов" ще пиша. Ще пратим Наталия в Стамбул, ще запишем едно послание на Игит и той ще доприпка в студиото да го насалувами  Joy Joy Joy
Нас накрая в лудницата ще ни пратят. Laughing

Ще си правим компания с Макбулята  Laughing
Само това ми трябва на мене. ooooh!

# 706
Лека нощ на всички,аз ще си лягам. smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 707
  • СТАНДАРТНО.
 Лека нощ sid_13  Hug Hug Hug Hug Hug

# 708
  • СТАНДАРТНО.
http://www.vbox7.com/play:b9a9a8fe&start=963 тук доктора е дублиран от същия глас като Джемил.  Mr. Green

# 709
  ДОБРО УТРО! Hug
  Нямам време да ви приготвя кафе и закуски,но ви пожелавам ден само с хубави новини!

# 710
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро! Hug
азазел не се притеснявай аз ще сложа масата.Заповядайте мили другарчета на вкусна закуска с ароматно кафе!

# 711
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug

# 712
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!  Hug Hug Hug Благодаря за закуската   bouquet
 Бебо тая вечер ме изненада, като спа цяяяяялата нощ, та успях и аз да се наспя  Party

# 713
Честито!
Браво на бебо!
Желая ти приятен ден!

# 714
Къъъъъъъъдеееееее стеееееееее? Hug

# 715
# 716
# 717
  • КиТ
късметче,много жени има в екипа на Гала.Вземи пиши на спортна редакция,че некоя хиена може да ни го грабне под носа.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Я, дайте да съчиним писмото. Само от мое име ли да го пиша, или от името на групичката?

Утре това ни е задача номер 1 !Ще ги разплачем,като знам на кво сме способни. Joy Joy Joy

Ако трябва и до "Море от любов" ще пиша. Ще пратим Наталия в Стамбул, ще запишем едно послание на Игит и той ще доприпка в студиото да го насалувами  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy
Ей какви ги вършите тука hahaha hahaha hahahaспуках се от смях...
давайте подписката на сам и се подписвам PeaceАко може и Бурак да включите Embarassed Embarassed Embarassedтой ми слабост просто Peace
Иначе се присъединявам към вас Wink

# 718
plami Бурак ще го поканим при Слави да свири на цигулка, иначе и аз много го Обичам Heart Eyes

# 719
  • КиТ
plami Бурак ще го поканим при Слави да свири на цигулка, иначе и аз много го Обичам Heart Eyes

Супер съгласна съм Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт