МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 142
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • СТАНДАРТНО.
И последно.Късметче,ако продължаваш с тези вкусотии да знаеш,че ще ти дойда на гости.  love001

Кога да те чакам?  Flutter

# 76
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Момичета лека нощ аз си лягам!  Hug  smile3524

# 77
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И последно.Късметче,ако продължаваш с тези вкусотии да знаеш,че ще ти дойда на гости.  love001

Кога да те чакам?  Flutter

Много скоро! Hug Hug Hug Joy Joy JoyСидче лека от мен за теб!

# 78
  • СТАНДАРТНО.
Лека нощ syd_13  Hug

# 79
Добро утро!

# 80
Добро и от мен!
Гледам пообсъдили сте Ламия вчера-има една приказака "Каквото сам си направиш и Господ не може",та и нейната е същата  Peace Ако не беше толкова вироглава и малко по-възпитана нямаше да се стигне до тук(да не забравяме колко лесно му се даде на Кен Ли(Марица утрепа ме с това  Joy )погали я и тя хайде давай  Crazy

# 81
Здравейте!Да взема да напиша и аз нещо във връзка с филма,че в последно време само на"Добро утро!" и "Лека нощ!" съм го ударила.Та,гледах,гледах и го докарах до 20-та серия.Знаейки обаче,че идва ерата на Макбуле бях решила епизодите до 40-ти да ги скипна.След дълго мислене(около 15 мин.),си викам:"Мичке(така ми е ник нейма на къра),я не се излагай,а сядай да гледаш!"Какво се оказва мислите,то тез серии били много забавни.Джеми и Пашата какви ги ръсят,не е истина.Давам пример по памет:...."Задушевна семейна" вечер в дома на Пашата.Тече вял разговор на тема музикалните трудове на Хюсеин Кенан.Джеми пита:
" Предният ти албум се казваше "Шареното грозде",нали?"Кеню клати празна глава в знак на съгласие.
Джеми пак пита:
"А новият как ще се казва "Биволско сърце"ли?" rotfImbo rotfImao
След малко Джем кипящ от енергия казва:
"Искате ли да послушаме музика?"(всички присъстващи белят белтъци).Той обаче небрежно разглежда дисковете и пак пита:
"Харесвате ли Хюсеин Кенан Гюн?"(тука пак се обелват белтъци) Joy Joy Joy
Абе кво да ви кажа сила е тоя човек.Гледам и не вярвам на ушите си.Гледайте и вие,доволни ще останете!

А сега ви желая приятен ден!Аз се потапям в битовизми wash hang newsm79  food002,но по-късно обещавам да се ява по служба. Hug Hug Hug

# 82
Давам пример по памет:...."Задушевна семейна" вечер в дома на Пашата.Тече вял разговор на тема музикалните трудове на Хюсеин Кенан.Джеми пита:
" Предният ти албум се казваше "Шареното грозде",нали?"Кеню клати празна глава в знак на съгласие.
Джеми пак пита:
"Искате ли да послушаме музика?"(всички присъстващи белят белтъци).Той обаче небрежно разглежда дисковете и пак пита:
Абе кво да ви кажа сила е тоя човек.Гледам и не вярвам на ушите си.Гледайте и вие,доволни ще останете!
Това в кой епизод?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
  • КиТ
Давам пример по памет:...."Задушевна семейна" вечер в дома на Пашата.Тече вял разговор на тема музикалните трудове на Хюсеин Кенан.Джеми пита:
Джеми пак пита:

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Е Джеми си го знаем в силата му да ни разсмее bowuu изтърсва едни лафове точно на място Wink

# 84
Джеми пак пита:

28 или 29-ти ,не съм много сигурна Embarassed

# 85
Мислех си обаче колко умело сценаристите и режисьора ни запознават с едно на вид друго страдание.Джеми също е нещастно влюбен,няма топлина в семейството си,не живее живота който би искал,но вместо сълзи и сополи той демонстрира чуство за хумор и доста силен дух.Много рядко го виждаме тъжен,обикновено когато е сам със себе си.Мисля,че точно по тая струна екипа на филма ни кара нас зрителите да го заобичаме.Един вид-вижте го,никой не го обича,а той е егати пича!

# 86
  • СТАНДАРТНО.
Мислех си обаче колко умело сценаристите и режисьора ни запознават с едно на вид друго страдание.Джеми също е нещастно влюбен,няма топлина в семейството си,не живее живота който би искал,но вместо сълзи и сополи той демонстрира чуство за хумор и доста силен дух.Много рядко го виждаме тъжен,обикновено когато е сам със себе си.Мисля,че точно по тая струна екипа на филма ни кара нас зрителите да го заобичаме.Един вид-вижте го,никой не го обича,а той е егати пича!
newsm10 smile3521 много точно казано.

# 87
  • КиТ
newsm10 smile3521 много точно казано.

Определено, а Кенан вечната жертва на Всички и особенно на самия себе си!!

# 88
Добро и от мен!
Гледам пообсъдили сте Ламия вчера-има една приказака "Каквото сам си направиш и Господ не може",та и нейната е същата  Peace Ако не беше толкова вироглава и малко по-възпитана нямаше да се стигне до тук(да не забравяме колко лесно му се даде на Кен Ли(Марица утрепа ме с това  Joy )погали я и тя хайде давай  Crazy
Da!То й се припикало,тя си помислила,4е й се е д······   Mr. Green

Един вид-вижте го,никой не го обича,а той е егати пича!
Аз го оби4ам,недейте така!!!  Laughing  Wink
Много си права,Пашата щото е сам и се е вглъбил от няма и какво друго да прави в политиката,ги третира вси4ки като идиоти,разлика между негови и 4ужди няма.Джемил щото е пи4 успява да запази духа си,а по_нататък и виждаме как запо4ва да пре4упва пашата.Вижте как се държи пашата с Лейла,само й се подиграва,няма й грам уважение.Защо?Ами защото не уважава и синът си,третира ги като загубеняци,които без него ще пропаднат вдън земя.Докато за Ламия ве4е отношението е друго,но и Джем там си стои твърдо на позициите.
Та прави ми впе4атление в първите серии,4е Пашата му е толкоз пусто и празно,4е се е заобградил с тълпа хора,на които всеки ден обяснява каква жертва за семейството и политиката прави.Как без него са загубени вси4ки.Хубаво,4е е той,щото ако го нямаше кой знае как щяха да перат покривките Маджиде и Илияс. Laughing
И ми харесва,4е впоследствие тоя 4овек се промени,оцени близките си,заеба Партията,Шахика пък като дойде,хептен се кротна. hahaha

# 89
  • Варна
Снощи сънувах сън, аз (в съня си бях Ламия) и Джеми на сватбено пътешествие. Тъкмо приключи романтичната част и щеше да започва еротичната и нещо прекъсна съня ми...... smile3515

Много неочакван сън , като се има предвид че в събота и неделя не гледам серии от Мелодията. Joy

Общи условия

Активация на акаунт