МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 139
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
добро утро, любимиииииииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лелеееее късметче кога успя да приготвиш тази прекрасна закуска, стахотна си  Hug Heart Eyes
А добър апетит и да ни е сладко   bouquet

# 631
Добър ден!
Да влезна и аз най_после във форума. Crazy Laughing
Много,много благодаря на вси4ки,които са ми 4еститили РД за пожеланията и за подаръците.  Hug  Flutter  Heart Eyes Ей,страшни сте,трогнахте ме.   bouquet И толкова много мъже ми подарихте,4е и Джем  Hug ,как да влизам да пиша?  Wink

# 632
  • Варна
Момичета, да пусна една бомба. Сестра ми ми е на гости, тя има приятелка туркиня, която пък и е казала, че в момента Ийит и Аслъ били заедно и Аслъ дори била бременна. Crazy
Направо ми е невероятно, но пък уж информацията е от Турция. Някой попадал ли е на подобна информация? Thinking

# 633
що аз пък се кефя, ако е истина супер

# 634
Момичета, да пусна една бомба. Сестра ми ми е на гости, тя има приятелка туркиня, която пък и е казала, че в момента Ийит и Аслъ били заедно и Аслъ дори била бременна. Crazy
Направо ми е невероятно, но пък уж информацията е от Турция. Някой попадал ли е на подобна информация? Thinking
ooooh! eeee не ,ще падна вече
пак се повтаря това от 1001 нощи  Crazy
там да не им е навик  Mr. Green

Ха здравейте сега  Flutter
Марица,липсваш  Heart Eyes   bouquet ,ама като гледам си била заета с подаръците,така че  Wink
Синеоч,една голяма  Hug за теб и останалите
Мерси за хаповането,аз сега сколасах за кафе  Crazy
Сид,къде ги изнамери тея снимки  Crazy

# 635
  • КиТ
ooooh! eeee не ,ще падна вече
пак се повтаря това от 1001 нощи  Crazy
там да не им е навик  Mr. Green

Ха здравейте сега  Flutter
Марица,липсваш  Heart Eyes   bouquet ,ама като гледам си била заета с подаръците,така че  Wink
Синеоч,една голяма  Hug за теб и останалите
Мерси за хаповането,аз сега сколасах за кафе  Crazy
Сид,къде ги изнамери тея снимки  Crazy

Здравейте....Май само аз влизам рядко тук Embarassed Embarassed Embarassed,но нямам възвожност просто Confused

О възможно е...Май в Турция това си е традиция Laughing
Ама можебе след самия филм,защото знаете как се държа дървено при целувките в края на филма когато беше решила да е с Джемил в първата им брачна нощ newsm78...сякаш ще я изяде SickА с Кенан беше по-усвободена Rolling Eyes

Намерих това в интернет Сватбата на Бурак е поместена във вестниците  bouquet

# 636
  Е не,край! ooooh!Отивам да скоча от моста.
 Хексе,наистина изби рибата с тази бомба.Сега май ще трябва да следим и новия сериал на Аслъ,че да видим дали ще и расте корема.

# 637
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Сид,къде ги изнамери тея снимки  Crazy
Кои по-точно? На Джемил или на Ламия.

До коя серия стигнахте?

# 638
Тая Аслъ не ходеше ли с на Онур шофьора?
Кога се прехвърли на Джем? Laughing

# 639
  • СТАНДАРТНО.
Тая Аслъ не ходеше ли с на Онур шофьора?
Кога се прехвърли на Джем? Laughing

Явно е запазила ритъма на Ламийка  Mr. Green

# 640
 Syd,аз съм на 23 серия,дишам ви прахта.
 Къде сте бе хора?Скърбите ли?Уреди ни се момчето с готина мадама.Порових се доколкото мога ,но никъде нищо не пише.Търсих по имената им и "хабер",но уви.

# 641
що беееее кво и е на Аслъ?  Rolling Eyes

# 642
що беееее кво и е на Аслъ?  Rolling Eyes
  Нищо и няма на Аслъ,просто и завиждам  Sad.Като казвам,че се уредил с готина мадама го казвам сериозно.

# 643
Здравейте, момичета. Голяма новина пусна, Хексе, няма що. Но... все мисля, че ако е истина, ще се намери нещо в нета. Не може да се говори сред хората и никъде нищо да не е поместено.
Обаче да ви кажа, ако е вярно, НЕ съм доволна. Нещо не ми пасва Ламийка на Джем и това си е. И във филма имах забележки към нея. Но като хора им намирам прилика. И двамата си падат по екстремните спортове и природата. Може да кръстосват заедно по чукарите  Grinning

# 644
що беееее кво и е на Аслъ?  Rolling Eyes
  Нищо и няма на Аслъ,просто и завиждам  Sad.Като казвам,че се уредил с готина мадама го казвам сериозно.

аз я аресвам

Общи условия

Активация на акаунт