МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Поне са от един и същ размер. Ийит - 1.75, Аслъ - 1.65. Не че е важно, но дребничко ни е момчето, не всяка ще му е по мярка. Не ща да му стърчи над главата някоя...

# 646
Поне са от един и същ размер. Ийит - 1.75, Аслъ - 1.65. Не че е важно, но дребничко ни е момчето, не всяка ще му е по мярка. Не ща да му стърчи над главата някоя...

аз съм 1,58 и ми е идеален  Whistling

# 647
Здравейте, момичета. Голяма новина пусна, Хексе, няма що. Но... все мисля, че ако е истина, ще се намери нещо в нета. Не може да се говори сред хората и никъде нищо да не е поместено.
Обаче да ви кажа, ако е вярно, НЕ съм доволна. Нещо не ми пасва Ламийка на Джем и това си е. И във филма имах забележки към нея. Но като хора им намирам прилика. И двамата си падат по екстремните спортове и природата. Може да кръстосват заедно по чукарите  Grinning
И на мен Аслъ не ми харесва като външност.Прекалено грубовата,много набита в торса глава,нищо отли4ително в нея.Беше ми 4удно защо нея са избрали за главна роля.В последните серии беше надебеляла доста и изглеждаше като тетка.

# 648
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Майко мила,що си ме родила?!?
Защо беееее?Къде сгрешихме?
Бланка обаче е много права,като интереси и начин на живот си пасват доста,нямам идея дали това е определящо за нея или за него.
Друго си мисля,може да подготвят нов общ проект и така да си вдигат рейтинга.....ох влизам вече в теория на конспирацията.Днес ми беше отвратителен деня.Добирам се на четири крака до компа и кво да видя...... #Crazy #Crazy #CrazyЕми в крайна сметка кои сме ние да пречим на младите да се обичат и плодят Grinning Grinning Grinning На това тяхното аз му викам майтап на гол задник(ако е истина де)

Иначе ми липсвахте много  Hug Hug Hug

# 649
Гледайте сега малко снимки от Езел.

И пак го гледат, милия, кръвнишки!!!!

Лукунче, не вярвам аз на тази работа. Колкото инфото за третия сезон беше истина! За актьорите от 1001 нощи, спомням си, откровено ги обвиниха, че със сватбата си правят реклама. Има нещо гнило, ама в Дания ли е, в Турция ли ...

# 650
Ауууу,е за тоя поглед от втората снимка си давам левия бъбрек Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоя човек ме е обсебил

# 651
Тоя човек ме е обсебил

Докато не започнеш да си лягаш вечер с него, добре си! После идва доктора.

# 652
Тоя човек ме е обсебил

Докато не започнеш да си лягаш вечер с него, добре си! После идва доктора.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Докторите отдавна спряха да се занимават с мен Mr. Green

# 653
Ще погледна какви ги върши кумата на систър в сървайвъра и после се връщам при вас,защото ви лоооооооввииииииииииииммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
  • СТАНДАРТНО.

Хайде заповядайте!  Hug Да ни върви tv  и lalalala
 Аз сега липсвам малко.  breastfeeding

# 655
да отидем в темите за Истамбул в чужбинския и да ги питаме какво инфо се рее из Станбула града голям

# 656
една в Сахринската тема, ще я чешам аз #Cussing out

# 657
  • СТАНДАРТНО.
Синеоч, не им се връзвай  Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
късметче,вечерята е суперска!
Сидче,как си мила?Нови снимки има ли?
Синеоча,проверих я тази дет те нерви.Кво искаш от дърво?Ти ако знаеш в темата за турските сериали какъв змиярник е,мани.Една два дни я ръфах,ама накрая мноооого ми изпростя. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 659
ще ми пише хаха  Crossing Arms
аз за кво не ги чета и пиша, тук при вас си ми е най убаво и си ви ловим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
някакси си паснахме, щот сме все яки мадами  Hug Hug Hug Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт