Детска ясла 35 в Стрелбище на Орехова гора, София

• 2 780
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте
предстои ни да запишем бебчето си на ясла. Най-близката ни държавна ясла е 35 на Орехова гора в Стрелбище. Бихте ли споделили мнения за яслата - изисквания, персонал, грижи, работно време, отношение към децата, база и т.н.
Благодаря

# 1
  • София, Борово
Ще следя темата, аз също се интересувам от тази ясла Peace

# 2
 Здравейте! Нашето момченце от март месец е в детска ясла 35 "Вълшебство". Беше на 1г. 3м. когато го приеха в група "Мечо пух" с м. с. Димитрова, Генова и Павлова. Възхитена съм от отношението и грижите, които полага за моето мече персонала на групата! При постъпването, толкова го обграждаха с грижи и внимание, че той дори се привърза към тях и не се травмира изобщо. И в момента сутрин отиваме с желание и настроение на ясла. Сестрите и лелята в групата са много учтиви. Заниманията, които провеждат с децата са на високо ниво, като програмата за тях е направена от педагожката г-жа Петрова. Относно храната сме много доволни. Мечока се хранеше там още на млечната кухня към яслата. Дават им плодове целогодишно и изобщо готвят доста вкусно. Това лято направиха ремонт на групите. Безупречно чисто е. Имат климатици, телевизори, DVD, много играчки. В групата е подредено много уютно, наистина предразполагащо към игри и забавление. Директорката г-жа Василева е много учтива и вежлива и много държи всичко да е безупречно.

# 3
  • София, Борово
Мама от д. я. 35, много благодаря, че сподели  bouquet

# 4
smile3525 smile3541 newsm07
Здравейте! Моето момиченце посещаваше детска ясла №35 "Вълшебство" до м.юни тази година.
Беше в група "101 далматинци" с персонал мед.сестри:Румяна Арсенова,Елена  Соколова ,Марица Делкова и леля Таня. Всички са много любезни и внимателни с децата. В първите дни, когато децата най-много тъгуват за майките си, те ги успокояват като ги гушкат. Научиха моето дете да се храни само, да се съблича и облича, да ходи сама на тоалетна. Провеждаха организирани занимания с децата, работеха с помагалата на издателство "Изкуства" - "Аз съм в детската ясла", в резултат на което децата научиха много песнички, стихчета, научиха се да рисуват и апликират. Провеждаха много хубави тържества за Коледа, Баба Марта и Първи юни. Педагожката госпожа Петрова е много лъчезарна и всеки ден прави занимания с децата.Детската ясла наистина е ремонтирана и в групите е много уютно, в двора са сменени всички уреди. Храната е много хубава. Моята дъщеричка беше капризна и не ядеше почти нищо, но там започна да се храни добре. Така че, може да сте спокойни за детето си, ще се грижат добре за него. Когато отидохме в детската градина бяха много доволни от навицити, които е придобила в детската ясла.
Много съм благодарна на целия персонал за грижите и любовта към дъщеря ми!

# 5
Благодаря за отговорите до сега   bouquet
Труден ли е приема в детската ясла от към места. Искат ли детето да има някакви умения и навици преди да го приемат. От колко годишни деца приемат. Какво им е работното време.

# 6
аз също се интересувам от тази ясла и ще помоля за отговори!!!!

Общи условия

Активация на акаунт