АПРИЛчета 2008

• 32 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и добро ви късно утрооо!!! Елица я трупясах да спи - тя още спи предиобед и следобед (късметлийска съм, а?)...Съни_22 - съчувствам ти искрено...По-неприятно от това да ти е болно детето е само едно - и ти, заедно с него, да си болна...не стига, че ти е зле, ами ти е съвестно, че и за малкото нищо не можеш да направиш...Аз вчера след като си оставих великата имунна система да се бори сама с вируса и температурата цял ден - в 22 не издържах и изпих един Нимезил, 2 Изопринозина и 1 литър шипков чай - та за има-няма 15 минути всичко ме отпусна и легнх да спя нормално...днес съм малко по-добре и пак съм оставила имунната ми система д се самоизявява - само с шипков чай я подхранвам - пък ще видим какви ще ги свърши...дано малкото не се разболее!

Аз пак не разбрах къде да ходим, ако се разболее Елица - в Трета градска, така ли? А ако е с диария и повръщане - при Снежко и Исус в инфекците, така ли? Между другото - и Елица като кара (след нашата  Трансгалактическа среща - дето се притеснявах да не ви разболе...) - температурата с обрива - и нас ни прегледаха в Инфекциите без никакъв проблем - казах, че GP-то ме праща - но имах направление да преглед от инфекционист, а не за хоспитализация - а там преглеждали само ако имаш направление за хоспитализация...но въпреки всичко си ме прегледаха - не ми поискаха нито някакви пари, нито нищо...бяха изчерпателни, държаха се нормално...е, не бих казала, че бяха мили - но всичко беше ОК - предписаха и лечение, и диета - обясниха ми всичко съвсем номално - без да им казвам, че съм колега...на тръгване им оставих пари - да се почерпят за здравето на малката - те дори ме гониха да ми ги връщат - но пък аз така си чувствам нещата - оставих им...От другите болници нямам никакви впечатления.

А, и в Пирогов бяхме ходили една нощ с Иван - с ЕЛица на 4-5 месеца - защото ние двамата бяхме се натровили с едни гъби (в смисъл - не истинско гъбно отравяне, а някакво хранително) - та се бяхме уплашили не за друго, ами да не се гътнем и двамата в ранни зори и Елицата да остане сама в къщи без никой да знае...Та и нас ни приеха там нормално и се държаха ОК - в токсикологията...дори всички бяха много шашнати, защото си мислеха, че отиваме заради детето - и всички наизлязоха и бяха внимателни - но това беше в Токсикологията на Пирогов - явно различние отделения са с различен манталиет...

А за яслите като чета - голям проблем май...просто не мога да си представя как децата плачкат тооооолкова много...явно наистина е въпрос на адаптация - само от все сърце пожелавам на мамите да не им се късат сърцата и наистина малките много, много бързо да се адаптират...Айде Съни, Галиво, Емма-та, ЛАсината Ема и Сумо - всички да оздравяват...Нана - и честит рожден ден с огромно закъснение  - ама моите гърци викаха, че в Гирция се честитяло до 40 дни сле РД - така че, имам шанс все още да ти пожелая здраве, здрави нерви за нощни истерии - или пък просто да няма нощни истерии - и много, много любов и хубави  моменти!!!и

# 121
  • Русе
Пак съм аз  Crazy

Преди малко разтрих Санди със ракия и го навлякох много,че да се изпоти  Crazy .Нослето му вече има раничка  Cry

Тази сутрин не ми беше много до писане и не ви разказах моят синковец с какво си игра снощи и то повече от 2 часа  Mr. Green .Де си изнамери проходилката и като я задърпа и рев  ooooh!  Извадих му я и той се намъкна в нея и голямо обикаляне падна  Joy .По едно време имах чувството,че ще заспи в нея (много му се спеше) ,но когато посегна да го извадя и  бяга и плаче с нея и не ми дава  Joy .Голям смях беше.Тази сутрин все още не се е сетил д я търси,но може би зщото не му е добре на детето  Sad

за сега толкоз  Mr. Green .Ако се сетя нещо пак ще пиша   bouquet

# 122
  • Временно
Пак съм аз  Crazy

Нослето му вече има раничка  Cry

Съни,бърши го с мокри кърпички.Така няма да се разранява. Peace
И дано бързо оздравявате с малкия юнак!

А за болниците,да чукам на дърво-дано не се налга,но да кажа и аз.Когато в края на март Сиана се разболя и отидохме в Педиатрията не ни отказаха преглед,напротив много мило се държаха.Тя тогава имаше само висока Т,но не я свали 6 дена.Но нещата се променят явно.

# 123
Мързелив привет!

Леле, много болни дечица и майки - тц, тц - хайде да се стяга дружината и да забравя за болестите бързо!

Съни, внимавай с ракията, че детската кожа попива много активно и алкохола се просмуква през нея - да не стане някоя беля!
Хелън, дано си по-добре вече, пък за Елициния сън - пращайте я на пансион у леля ти - вечер троп-троп с багажчето и сутрин ще си я прибирате. Дано поне филма е бил интересен. Simple Smile
Мирка, значи не само ние сме изтеглили късата клечка с прегледите Twisted Evil Явно това, което ни се е случило не е изключение, а по-скоро правило. Ето на и Петя разказа подобно преживяване със Сашко Rolling Eyes Ужас, да не се налага!
Петя, като приключиш с тоалета - снимки  Laughingи с очилата! Браво момичета, направо ви се възхищавам на уменията  - аз съм толкова вързана в ръцете, че думи нямам. Хич не ми идат отръки разни ръкоделия, пък за шиене да не говорим Naughty

Пъпа- и Еминия стои в шкафа, щото още не съм изградила концепция къде да го метна, много идейно ми се стори това с Австралията, ама пусто като нямам път натам...Ще почака още малко - току виж пък мъж ми ме завел пак у Париж - да го фърлим там, че да стане като в оная песен от "Криворазбраната цивилизация" - Роооодена да блести, въъъъъв центра на Парииииииж!

Честита кола на Кокетка - безаварийна и доходна!
Честити рожденници на Пети и Лурдес (на патерица)!

А, да се похваляяяя - отивам днес в един магазин да си купувам панталон по-голям р-р, че да си побирам тумбака, и дъра-бъра с продавачката, от дума на дума тя взе да ми разправя как си изкарала бременността, амо то преди 15 години било друго, ама аз тогава съм била малка и надали съм помнела... И аз умрях от смях и и разправям, че сигурно съм по-голяма от нея или поне сме на една възраст, пък тя вика "аааа, не аз по-вече от 27 не Ви давам" hahaha Това естествено беше повод мъж ми да се дуе половин ден, че това било негова заслуга, щото тъй добре ме гледал, че ми свалял 10 години. Joy

Айде сега, отивам да си положа 27 годишното телце, за да се подмладя с още малко сън.

# 124
Емич, как можа да ме изтипосаш в черния списък, че аз пиша редовно  Crossing Arms

Ванче, гледам изненадка май ще има, абе живи и здрави да са само, пък каквото такова. Иначе е готино с различни деца.

Започна май сезона на вирусните гадости, цяла зима ще е така, много гадно. Sad

Айде хубав ден от мен, малко, ама от сърце  Hug

Оправяйте се болните бързо.

# 125
Ехмея - чак пък редовно да се отчитааааашшшш...Как е АДи в новото училище? Доволна ли си? Откъде къде я премести? А защо??? По повод 27-годишното телце на Ласи - при Елица тоз номер не минава...За нея от жените има 2 категории - кака и баба! Ако си над 12-18 трудно ще ти каже кака...така че сега умирам от срам - върви и крещи по улиците на всички жени над 20 - баба, баба!!! Аз обяснявам постоянно - ефект - ъ-ъ! Но те не се обиждат - само едно зверило на около 80 онзи ден й обясни, че била леля, но Елица й повтори още 5-10 пти "БАБА!!". Особено като й каза, че е момче - и аз обяснявам, че обичам да си я обличам в синьо - а БАБАТА вика - "Не, не, тя ей тъй, в лицето си мяза на момче..." - та това Елица вече не й го прости и като тръгнахме след нея, Елица сочи и крещи "Баба, Баба" - а онази бърза, да не я гледат хората..Голям срам. Но от днес нещо друго вика - ходихме на прекрасна следдъждовна разходка из хич некалния Манастирски ливади  Wink ...та Елица където види мъж и крещи: "Тати, тати"  ooooh! Просто се побърках ви казвам...Не знам откъде й хрумна - ама само на мъжете вика така- явно това е един вид полова диференциация, която почва да се отразява от мозъчето й...И вървим и тя сочи разни мъже и крещи "Тати" - а те се подсмихват и нагло-нагло ме оглеждат...Та накрая, да се включа и аз в играта - ами взех и аз да ги оглеждам - много интересно, да ви кажа...Не много явно, ама ей така - оглеждам си ги - хванах се, че отдавна не съм заглеждала мъжете по улиците -  а сега - ща не ща - всичко оглеждам...Айде няма да ви тормозя повече с моите уикендови активности...

П.С. Пете - прати една снимка с очила дееееее!!!! Аз си те представям като една италианка - нали Ваняиван така каза...
Съни - и аз ползвам мокри кърпички - напр. на Либеро са ОК за нос, защото не са много мокри - другите са по-мокри...
И мажа с крем, ако е много сухо - с неутрален вазелин, например - но това май върши работа като се пооправи, защото като текат сополите върху вазелина става мазало...Целувки и само здраве ви пожелавам!

Лурдес и Петти - сбъднаха ли се пожеланията ми?
Целувки, момичета...ааааа, за филма - гледах "UP" - "В небето" - много, много ми хареса...Не го препоръчвам за бременни - аз само плаках и се смях на този филма - а ако ме гонеха и сантименталните бременски хормони  ooooh!

# 126
Еее, Хелън, пиша редовно бре жена Embarassed
Ади я преместих в 119-то и чукам на дърво всичко е наред, тя свикна веднага, намери си приятелчета, госпожата ни е супер.
А на Елица който е казал, че е момче не е уред нещо, по-нежно създание от нея няма бе Laughing

Пък Сами нали си има кака и само това знае и на всичко дет е от женски пол вика, кака, кака  Laughing

# 127
  • Русе
eva_merry ,helenblondy и аз уж все гледам да го бърша с мокри кърпички,ма не всеки път когато сопола е до брадичката имам под ръка  ooooh!

# 128
Blondi  Joy т'ва с бабката е било яко!Ебаси наглата да каже,че в лице мязала на мъж Crossing Arms и после как да не й подвиква детето-Баба!Баба! Joy Да си гледа работата!Елицата си е супер нежно и сладко дете Hug Ти чаааак сега ли почна да се заглеждаш по чуждото  Whistling След време и други неща ще почнеш да си представяш  Blush ма лошо няма  Naughty
Съни и аз отдавна бърша носа с мокри кърпи.Така не ставт рани.
Ласи,пък аз повече от 26 не ти давам да знайш  Grinning Кажи го туй на мъжа си и ,че заслугата е изцяло твоя не негова  Peace Ние в тази тема няма ли да видим поне един бременен корем???Ласи,Галиво,Ваня,Муси,Маринела,Крисчан,Милена1976,Барби!!!.....коя от вас ще се покаже? (извинени са само Милена,Галя и Муси,те наскоро показаха  Peace

Нана,ако щеш вярвай,но от датата на Рд все се каня да ти честитя Blush 40 дни не са минали нали?Да си жива и здрава!Да забравиш всякакви болежки и да се радваш пълноценно на Борката   bouquet
Петя и Лурдес,да са ви живи и здрави мъжете!Не им отпускайте края да не ви се качат на главите Mr. Green

Аз отивам да цапам в локвите,че няма нищо за ядене в нас...умрях от глад Whistling

# 129
привет  Hug
ето ме с очилата  Sunglasseshttp://www.album.bg/cenitelkata/images/18168215/
Аз до никъде не я докарах с тоалета и го занесох на шивачка  ooooh! не се разбрахмне нещо с машината  Rolling Eyes до четвъртък трябва да е готов и ще го покажа  Peace
Ласи много обичам да майсторя нещо ,много се вълнувам ,че ще правя аранйировките за сватбата  Crazy вече нямам търпение днес ходихме да пазаруваме разни работи за букета за колата абе все красоти  Grinning после ще снимам да ви покажа
Съни и аз ползвам мокри кърпи много а нослето специално винаги с мокра ,най-добре вечер след като заспи го мажи с кремче  Peace
Пъпчетата и ние още не сме ги хвърлили никъде ....ама и идея си нямам къде искам да се хвърлят  newsm78
Хелън много се смях за тва с бабата  Joy право е детето  Naughty как ще я обижда
Желая на всички болнички бързо да се оправят  Hug  bouquet

# 130

Пете, супер са очилцата! Аз имам същите, както и астигматизъм, но на теб ти стоят много по-добре (само очилата, де, не астигматизма). Мен пък ме помързява да ги нося и ги слагам, когато тиквата започне прекалено честичко да ме боли или да ме дразнят очниците.
Блонди, на таз бабка, трябвало да и кажеш, че в лицето баш на баба мяза.
Ние бяхме досега на рожден ден на едно детенце. Трябва да къпя и приспивам, а така ме мързи, че ако ме болеше, щях да умра! Оф, хайде лека и... щях да кажа доходна, ама това на друг тип професии се пожелава. За това- безаварийна!

П. П. Оф, откакто преведоха тоз тъп картун нетуърк, направо ми иде пцувам денонощно!

# 131

П. П. Оф, откакто преведоха тоз тъп картун нетуърк, направо ми иде пцувам денонощно!
Що? Laughing

# 132
Защото от осем сутринта, до десет вечерта само това върви по телевизора. Да не говорим, че ме пита синковеца, защо не сме го били кръстили Бен (от Бен 10-едно от култовите заглавия там), пък и някои от филмичетата са си откровено идиотски и малко ме притеснява на какви ценности учат децата.

# 133
  • Варна
Здравейте!
Рекох и аз да драсна два-три реда да не ме забравите. Не пиша,защото не ми остава време въпреки че успявам да ви прочитам. Малко съм и изнервена, а и не умея да пиша така увлекателно като вас!
На всички болни пожелавам бързо оздравяване!
При нас едно и също-Ралица няма да ходи тази година на ясла,тъй като въобще не сме и кандидатствали.Силно се надявам догодина да успеем да я запишем.Успех на малките в яслата!
Днес махнахме две от решетките на кошарата-голямо качване и слизане беше,голяма радост все едно е на катерушките.
Хайде,лека ви нощ!

# 134
Пете много ти отиват очилата Simple Smile

Покрай нас нищо интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт