Аз пак не разбрах къде да ходим, ако се разболее Елица - в Трета градска, така ли? А ако е с диария и повръщане - при Снежко и Исус в инфекците, така ли? Между другото - и Елица като кара (след нашата Трансгалактическа среща - дето се притеснявах да не ви разболе...) - температурата с обрива - и нас ни прегледаха в Инфекциите без никакъв проблем - казах, че GP-то ме праща - но имах направление да преглед от инфекционист, а не за хоспитализация - а там преглеждали само ако имаш направление за хоспитализация...но въпреки всичко си ме прегледаха - не ми поискаха нито някакви пари, нито нищо...бяха изчерпателни, държаха се нормално...е, не бих казала, че бяха мили - но всичко беше ОК - предписаха и лечение, и диета - обясниха ми всичко съвсем номално - без да им казвам, че съм колега...на тръгване им оставих пари - да се почерпят за здравето на малката - те дори ме гониха да ми ги връщат - но пък аз така си чувствам нещата - оставих им...От другите болници нямам никакви впечатления.
А, и в Пирогов бяхме ходили една нощ с Иван - с ЕЛица на 4-5 месеца - защото ние двамата бяхме се натровили с едни гъби (в смисъл - не истинско гъбно отравяне, а някакво хранително) - та се бяхме уплашили не за друго, ами да не се гътнем и двамата в ранни зори и Елицата да остане сама в къщи без никой да знае...Та и нас ни приеха там нормално и се държаха ОК - в токсикологията...дори всички бяха много шашнати, защото си мислеха, че отиваме заради детето - и всички наизлязоха и бяха внимателни - но това беше в Токсикологията на Пирогов - явно различние отделения са с различен манталиет...
А за яслите като чета - голям проблем май...просто не мога да си представя как децата плачкат тооооолкова много...явно наистина е въпрос на адаптация - само от все сърце пожелавам на мамите да не им се късат сърцата и наистина малките много, много бързо да се адаптират...Айде Съни, Галиво, Емма-та, ЛАсината Ема и Сумо - всички да оздравяват...Нана - и честит рожден ден с огромно закъснение - ама моите гърци викаха, че в Гирция се честитяло до 40 дни сле РД - така че, имам шанс все още да ти пожелая здраве, здрави нерви за нощни истерии - или пък просто да няма нощни истерии - и много, много любов и хубави моменти!!!и

Извадих му я и той се намъкна в нея и голямо обикаляне падна
.По едно време имах чувството,че ще заспи в нея (много му се спеше) ,но когато посегна да го извадя и бяга и плаче с нея и не ми дава 

Това естествено беше повод мъж ми да се дуе половин ден, че това било негова заслуга, щото тъй добре ме гледал, че ми свалял 10 години. 

...та Елица където види мъж и крещи: "Тати, тати"
След време и други неща ще почнеш да си представяш
ма лошо няма
Кажи го туй на мъжа си и ,че заслугата е изцяло твоя не негова
: