АПРИЛчета 2008

• 32 404
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Много интерсни отговори на анкетата.......
Аз иначе нищо ново нямам за казване...

и на мен са ми интересни и се чудя кои са тез девойки,които са обидени на някои и затова рядки и ли изобщо не пишат newsm78 Замислих се дали аз съм обидила някой с нещо?!?

никито,давала съм клеева т. под формата на капки за нос  PeaceПравя я в съотношение 1:2 с физ. разтвор
Мисля,че два пъти ми се е налагало при настинка да му капя по 1-2 пъти дневно и съм отставала доволна.

Лека нощ!

# 106
и на мен са ми интересни и се чудя кои са тез девойки,които са обидени на някои и затова рядки и ли изобщо не пишат newsm78
Сиска, не съм аз Grinning Ама нали анкетата е анонимна,та едва ли ще разбереш Wink

Хвърлихме й пъпа пред операта в Сидни, в ботаническата градина (т.е. мъж ми го хвърли, де, ние си бяхме тук). Идеята е - хем извън бг, хем цивилизация, хем изкуство, хем сред природата...
Nikitto,ти направо ме разби!Мъжът ти специално за това ли ходи до Сидни Mr. Green,или ей така преди той да тръгне,му викаш:"Абе,я вземи тоя пъп и го хвърли там някъде,да речем пред операта,ама да е в ботаническата...!" Laughing  Е..ти,как се сетихте за този вариант? То затова на Калина пъпа още стои в едно чекмедже...!Има ли и други като нас?

педката каза да и спирам водата през ноща да съм я оставяла да реве и това си е щяло да и мине след известно време ....ама тя просто си и няма на представа какво става ако не и дам вода
Маги, то от ясно по-ясно,че вашата педи е жена,ама пусто,аз първо четох форума,после ходих да простра една пералня и после ти отговорих,затова съм забравила педито от кой пол беше Embarassed Извинявам се!

Хайде,лека нощ на всички!

# 107
  Ааааа, можело значи...ваш'та кожа! Да пишете, че .........абе по-добре да не знаете какви са наказанията  Mr. Green. Сетих се да ви поздравя с една Оникална "песен"  Mr. Green hahaha JoyОрк.сава Бенд - Птичи Грип , ама си намалете компютрите преди да я пуснете  Mr. Green.
  Самуил няма оправия мамка му, такава кашлица бичи цяла нощ......направо ми къса сърцето, не знам вече какво да правя, педи вика, че щом не е слязло към дробовете страшно няма, ама той може и да си е изплюл дробовете в тъмното и да не съм видяла, мога ли да огрея навсякъде питам аз? Аз пък съм на антибиотик-като децата  Laughing, дано поне аз се оправя, ама .....и това не вярвам.
 Teoileo, радвам се че София се представя така добре в отбора   на новобранците Peace.

# 108
Добро утро!

Ние таз песен за H5N1 сме я чували вече hahaha Очаквам в скоро време за свинския. Ей,тез братя...тц тц тц,много са идейни Mr. Green
Не бе Анабана...аз само си се чудя,не съм ги викнала тез 5 моми на очна ставка я !Ма те се множат Thinking

Това е специално за Блонди!Кажи едно добро утро поне Grinning (тя пък изчезна)

смених кафето.Ей това се вижда от моя прозорец тази сутрин  Tired

# 109
  • Popovo
Да се запиша и аз, че Ема да ме изтрие от "черния" списък.
Чета всеки ден, но рядко пиша, нямам какво да кажа, пък и с зверчето не ми остава много време. Ай съм посмяла да седна, той веднага ми е рестартирал компа. И ми омръзна да пиша няколко пъти един и същ пост и да не успея да го публикувам от него. Та това са основните причини да не ме виждате често.
Ласи, какво да кажа за вашите патила, освен да не ви се налага да ходите болни в болница.
И да се похваля: Имаме нова кола, голяма че да се събираме с всички деца и с автоматични скорости, че моя милост да и е по лесно  Mr. Green
Още щях да пиша, но Гого почна да ме обикаля и ще публикувам преди да ми е затрил и този пост.

# 110
Anabana  Laughing той ходи по разни командировки, а аз го дебнех за дестинация, която ще ми хареса, пък няколко месеца по-рано беше ходил в Ирландия и аз забравих да се възползвам, та викам си дай поне Сидни да не пропусна Wink Иначе после му давах инструкции по тел. кое място би ми харесало..сега да не си помислиш, че вявам в тази работа с пъпа, не, ама ми беше забавно. Ха, сега се сетих да ви кажа, че правихме прощапулник на Дари и ще става лекар-хирург, а можеби зъболекар - изтегли 1 един термометър, после макара и накрая паста за зъби Simple Smile

# 111
Ласи да ви/ти разкажа и нашите премеждия с повръщането и Педиатрията Simple Smile

Значи в неделя наобяд просто от никъде се появи ужасна хрема при Габи. Изведнъж и се запуши носа и текнаха реки като Нил Simple Smile Дадох и наобяд домашно прясно зеле с пилешко месце на манджичка, след 20 мин повръщаше зверски . Вечерта пак почна да повръща, в понеделник през деня беше добре, само хрема. Но вечерта вдигна 38 гр и като се опитахме да и дадем панадол се изповръща буквално в огромни количества, ужасно много и на фонтан Sad На сутринта я заведохме в педиятрията, където още от вратата една възрастна лекарка ни погна с думите " Къде сте тръгнали, тука не се преглеждат деца, татенце" /към Васко/ и това ни го казват в Педиаятрията в спешния кабинет  Shocked Както и да е изчакахме си реда и влязохме, при което се почна с едни реплики от рода "Вие не можете с едно дете да се оправите", " Тя не е хистерична, тя е ужасна", "Как ще давате панадол след ядене, всички лекарства както и АБ се дават на гладно", "Тук се идва когато детето е с гърчове и е с над 40гр Т. къде сте тръгнали като няма Т". Аз и обясних че ни претиснява много че повръща в огромни количества и тн. Тя не можа да и прегледа гърлото , нито да я прослуша, защото се опита с цяло тяло да се облегне на главата на Габи, при което тя изпадна в истерия Sad АБе както и да е , накрая ни постави диагноза херп ангина  Shocked без Т, без да и види гърлото, без нищо ей така просто. После взе да се оплаква че щели да "я нагърчат" защото сега пишела в картона че имала само 36 гр и незнам колко си проблеми щяла да има. Дори не ни каза довиждане, влезе нейна позната лекарка и седнаха да си говорят а ние стоим като в небрано лозе...абе както и да е. И ние тръгнахме към Токуда / защото аз знам от вас какви са симптомите на херп ангината и знаех че Габи ги няма/ и добре че един познат ни звънна и ни каза че тяхната педка е на работа и е много добра, та отидохме при нея не в Токуда Simple Smile Жената ни прегледа спокойно, заигра се с Габи, детето не се разрева нито за секунда. Каза че е вирусно , хремата е най-лошото, малко червено гърло , но отрече дори да има наченки на херп ангина. Изписа ни вит. Ц, едни зелени капки дето се правят по аптеките и много мацат и натриев цитронат за повръщането. Вече сме добре, остана малко хрема, но повече в Педиаятрията няма да стъпя  #Cussing out

Нанче честит Рожден Ден мила на патерици- да си жива и здрава и ти и цялото ти прекрасно семейство  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Целуни си чаровния син от нас  Heart Eyes

Тодоранче за дъвкането- Габи преди дъвчеше, но се уплаши от някоя храна ли и аз незнам , но сега само като почувства че има нещо по-едро в устата и почва да се прави че повръща /или го повръща/ и отказва да яде , почват се ревове и тн. Педи казва да не се шашкам - това да ни бил проблема. Аз си се шашкам де, ама един ден от глад схруска цяла бисквита и аз се поуспокоих малко да ти кажа, че поне може. При нея всичко е на психологическа основа- просто я е страх, затова не я насилвам, само предлагам честичко, откаже ли ми нея мъча. Все някога ще продъвче- няма къде да ходи Simple Smile

Сори за дългия пост  Hug

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 10:50 от Bel Ami

# 112
Почерпете за 29-тия рожден ден на мойто мъж  Mr. Green

# 113
Здравейте, мами! И моят мъж днеска е рожденник! Grinning Също става на 29! Crazy Mr. Green Рettty,  Hug

П.С. По-късно ще се включа и по другите теми! Hug Hug Hug

# 114
Пете ,Лурдес , Да са ви живи и здрави мъжете ,много да ви слушат и обичат !!!  newsm59 newsm59
Много се радвам на всикчи дето не бяха писали от хиляда години  Hug
Сребърна вода и клеева тинктура и в нас има ама честно да си призная дали с капки или с тях все тая  newsm78
Емич я задай пак некой въпрос .......не сме попълвали "лексикона" отдавна  Laughing
Ласи почнах да шия една рокля ,че сме на сватба на 10-ти ама нещо не се оправих с настроиките на машината и днес ще ходя да търся ателие ама не ми се вярва за 10-ти някой да се навие  Tired
  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  • Бургас
Видях си името в "черния списък", обаче си имам извинителна бележка от бтк-то или както сега се наричат - виваком - много ме беше яд, че сума ти време вчера нямахме нет, най-вече, защото една приятелка ме зариби /наистина не вярвах, че ще успее  Rolling Eyes/ по една игра... /луда работа...  Crazy/
В анкетата посочих отговор "щот тъй", щот съм си вироглаво, пък и исках да видя отговорите  Blush Честно казано, понякога докато чета имам желание да пиша, обаче докато свърша с четенето и ми се струва, че ще забравя някого и ми става едно тъпо и си викам - айде утре... Ама те хората са казали да не се оставя днешната работа, та понякога се получават доста големи дупки...
Ласи, Мирка, съжалявам, че сте имали такива премеждия с болниците...  ooooh!
Пети, Лурдес, да са ви живи и здрави мъжете и на ръце да ви носят!!!
Пете, ако не ти е много сложна роклята и е полускроена, мятай я да я довърша, докато още си събирам корема пред шевната машина  Wink
Стискам палци всички малчовци да свикнат с яслите  Praynig Аз мисля Мимето да я дам на 3 г. на детска градина, а малкият човек /живот и здраве/ ще го гледа баба му. Ха, като споменах малкия човек, само да споделя, че му измислихме име и за да не се чувства пренебрегнат и той ще е с буквичката М  Flutter

# 116
Здравейте, мацки...вчера решихме с Иван да ходим на кино - събитие, което се случва веднъж на 6 месеца...разказа ни се играта - оказа се, че филмът почва не в 19, не и в 19,30 (както беше обявено) - а в 20...та след дълго мрънкане от страна на Иван как не можем вечно да си стоим в къщи - е, отидохме...оставихме ЕЛица в леля ми - тя заспала още в 20,30 Rolling Eyes *ами да - това да не е у нас!) - та като си я взехме към 22 и после до около 3 БЕЗ 15 НЕ ЗАСПА!!! Направо ни...ще ходим ний на кино, а? Ще й разваляме режима...и след като таз сутрин щръкна бодра-бодра към то 7,00...аз се събудих супер злe - мислих, че просто ми се спи- нееее, някакъв вирус яко ме разтресе - всичко адкси ме боли и не мога да мръдна, буквало...не мога до тоалетната да отида - така ме болят мускулите... И Eмма, мола ви ми пуска за птичия грип!!!
Алоказия - не съм сигурна за това топче - има 2 варианта...или да се самоорганизира и да се резорбира само постепенно - или да го премахнете после - с лазер или по др начин. Така или иначе сега трябва според мен просто да изчакаш. И моят съвет е да се консултираш с дерматолог...аз така бих направила. Несинеси - за имуномодулаторите и симулаторите съм със суперпротиворечиви мнения...Сребърна вода, клеева тинктура за мен са много меки и няма никакъв проблем да ги използваме, например. Говоря за имуномодулаторите, регистрирани като лекарства - изопринозин и подобни - според мен трябва да се използват наистина ако има нужда..имунната система е нещо толкова сложно - все пак тези лекарства стимулират едни медиатори - подтискат други - и ако си здрав (или както Ласи казва - с неимунокомпроментирана имунна система) - тогава според мен не е редно просто в тези тооооолкова сложни взаимодействия да се намесваме с химически агенти...Ако обаче става въпрос за профилактика при хронични страдания от понижена имунна система или за лечение - тогава би трябвало много внимателно и компетентно имунната система да се стимулира (или модулира - което пък си е съвсем трудно). Та спорд мен е ОК да се използват всички налични натурални средства за първичен имунитет - закаляване, храна,     разходки, "полезни" добавки към храната - коластра, зелена енергия и т н. - и само ако въпреки всички тези естествени методи за засилване на имунната система нещата не провървят - тогава за профилактика да се дават  имуностимулатори и то по лекарска консултация..Това си е мое мнение...Айде че ме боли всичко...Целувки

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 09:59 от helenblondy

# 117
Хм, Никито - добре, че ми напомни - сега ще се навра в шкафа да потърся пъпа на малката...че не върви в шкафа да си остане! Аз ще се опитам да се навдигна да направя една баницa (за втори път в живота си  bowuu) пък ще видя, дали мога да се домъкна до печката...че и мойто като на Маги - само мрънка и нищо не яде...аз за пиенето на вода - момичета, и аз бръмвам вече...нещо съм си втълпила сега да й правя изследване за относително тегло на урината - нали си нямам др работа - само глупости са ми в главата..
Ласи и Акварелка (Вел Ами) - много е тъжна тъжната истина в България...да не говорим за ракови заболявания и т.н....просто истината е неописуема тъжна!

Aaaaa, Petty and Lurdes -  1dating newsm59 luvbed vi pozhelavam s mazhete tazi ve4er!   (sorry, ama PC-ti mi ima nqkakav big i ponqkoga izklu4va kirilica i taka...trqbva da restarrtiram...)

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 10:01 от helenblondy

# 118
  • Добрич
Айде добра вечер!Благодаря ви за пожеланията момичета!

Ласи,Акварелче..нямам думи!

Емата и Сумо,Хелън...много сте...оздравявайте!

Честити рожденници!

Отивам да къпя та белким се приспим до 10...аман вече от нощни истерии ooooh!

# 119
  • Русе
Добро утро!

Днес и аз и малкия сме многооооооо болни  Tired.Мен ме боли гърлото и сополите ми тект като реки .Малкия кашля и съшо има сополи  Sad .Снощи пуснахме климатика,че тука голям студ стана  Crazy .Малкия настина преди няколко вечери когато пак му беше пропуснал памперса  ooooh! и той се развил както е мокър целия .Та ние се лекуваме

Айде приятен ден,че да лягам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт