Мухахаха, благодаря ви момичета, с гъзъ си се смях-все едно си бях турила на Дидимората тресящия колан за отслабване...

,аз си се харесвам с тях обаче ми е странно още !
нямам ни думи ,ни псувни,ни нищооооо
втрещена съм .тея са за ...

тя вика НЕ МОЖЕ пипна ли го трябва да го приема ! Жоро и вика абе ще си платим прегледай го да ни кажеш какво му е ,оная така и не го ДОКОСНА
от там във 2-ра градска (тая на Сливница) за там сме били ама АКО случайно не било от ушите проблема та първо трябваше да ходим до Исул понеже в цяла болница видиш ли няма ушен
рошиш си космите в носа а ?
Стефи също полудява от ужас само като види прахосмукачката а като я пусна е страшно
много пищи от тоз уред за носа

Всички останали? 
Пък в инфекциите било кат хотел (верно, че е много циливилизовано
Ми прави са женичките да се нервират - ти се вееш по кафенетата, пък те ти гледат дятито - амаха! А таксата как я плащаш - на час ли? 
.Дори сега когато го нося за по 1 час и нито яде там,нито нищо и пак ми вземат парите

и аз мойте съм ги рошила (от де го измисли туй)
В началото ревеше от помпата,сега си трае,че даже и не шава,бих казала,че му е приятно.Аз не пъхам накрайника вътре,само допирам до ноздрата 
и от нас и аз да се отчета ,че се видях в списъка на Емма 

неиска да яде почти нищо много злояда е станала ,та и аз питах наща педиатърка за нещо да засиля апетита и за тея имуностимуланти ама тя каза ,че е против тях на толкова малко дете ,освен ако не е нещо болнаво,за тая Зелена енергия и Коластрата също каза ,че са много разпространени между майките ,но педката вика аз лично на мойта внучка НЕ бих дала.

че нали и ние сме така сменям по 2-3 памперса на нощ то вода ли не бе та се къса и като не дам вода започва да реве.Та по тоя въпрос вчера педито каза,че аз така съм си я научила и не че детето имало нужда от вода през ноща ами просто и е било станало навик вече ,ние започнахме да пием по толкова много вода от как спряхме кърменето тя тогава беше на поискване на кърма сега е на поискване на вода буди се по 10000000.. пъти на нощ чудя се какво да правя.Оф чакайте че май много се отнесох та педката каза да и спирам водата през ноща да съм я оставяла да реве и това си е щяло да и мине след известно време ....ама тя просто си и няма на представа какво става ако не и дам вода

[/color][/b][/i]
Но обикновено си пие по 300,400 мл. на нощ.Започвам да си мисля,че има значение какво е вечеряла
и й наливам по малко вода,а ако иска още-ставам и преливам.Така искам да избегна пиенето по инерция.До колко се получава,незнам.
Но тук са привърженици на "детето да си следва своя собствен ход на развитие",така че предполагам,не трябва да се притеснявам от това,че пие вода нощем-все някога ще спре.
Малейй, още повече шубе ме хвана....Как да пише човек след такава заплаха
Бяхме за реимунизация на Пентаксина днес-както винаги ОРЕВАХМЕ света. Ама то вече неговото на нищо не прилича-щом види лекарката и изпада в дива , луда , умопомрачителна истерия

Така се надявам да мога да се занимавам повече с малкото.
Сега ми е много по-интересно с нея, отколкото в началото, просто вече си комуникират.
Препоръчани теми