АПРИЛчета 2008

• 32 383
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на всички,които имат повод да празнуват   bouquet
Аз съм много щастлива от вчера насам Grinning,но за съжаление ще е за много кратко.Имам си едно желание и се надявам  дядо Коледа да ми го изпълни.
Да ви питам вие хубаво си давате гласа за среща,ама някой ще го играе ли организатор,щото иначе не става Rolling Eyes
Ще има ли Коледно парти или просто среща...няма ли да има?!?Не давам зор,само питам.

П.С.
1.Alokazia                            
2.Ясмина
3.didka
4.isane
5.tedi_ip
6.dariq
7.Сиска

да посоча ли някой за организатор Grinning

Ема,mira_max,didalex,Haliotis,aleks_love..няма ли да идвате?

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 17:12 от *Сиска*

# 661
  • Варна
Vanyivan браво, че сте овладяли ситуацията. Знам какво е да се страхуваш от пристъпи, доста е страшничко, хем моята щерка е къде къде по-голяма.  Hug

*Сиска* имаш ли нещо против ти да се заемеш с организацията? Аз ти гласувам пълно доверие  Peace  Пак си мисля, че е по-добре да направим срещата през седмицата, да не е много натоварено. Какво ще кажете?

Честит имен ден на Барби и на Мишо на Кали   bouquet  Heart Eyes

# 662

*Сиска* имаш ли нещо против ти да се заемеш с организацията?
Rolling Eyes ще ти откажа...просто нямам свободно време да се заема с организацията (не,че е кой знае колко сложно) Абе иска ми се наготово да се натреса Wink Може ли?

# 663
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА BARBIE^GIRL!!![/color] Всичките ти желания,нека бъдат мой пожелания! newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРКА  !!!Всичко каквото си пожелаеш,нека бъде твое! smile3525

И сега да ви се оплача Cry:Наско падна в петък от стола за хранене,който е дървен по очи, разбиси носа и устната,много кръв изтече,удари си нослето и сега покрай очичките е целия син! Cry Заведох го на лекар да го видии и той каза,че няма нищо сериозно с удъра,освен това което само виждам и пак го прегледа евентуално за настинка и се оказа,че има проблем с гърлото,това хъркане в нослето било свързано със задна хрема,която отивала към гърлото и започва да го дразни и да го уврежда. И сега капим сребърна вода в нослето и пием сироп за кашлица. Cry
И нещо хубаво,днес бях на изпит и си го взех с Добър! Simple Smile

# 664
Здравейте Simple Smile
Честит имен ден на Барби Simple Smile Честит рожден ден на Мирка Simple Smile Живи и здрави да сте и много щастливи!   bouquet
Блонди, Перличка, клубът (този в Слатина) е наистина хубав-винаги чист, постоянно обменят играчките с нови, не е като в някои клубове-стари, захабени и пр., състои се от няколко стаи без стени и врати между тях..уфф как го обясних, смисъл, голям е на площ, има даже спално с две легълца Simple Smile Има камера и монитор да ги гледаш малките, има част за възрастни със витрина, през която също се виждат децата. Наистина е хубаво и хората са били винаги любезни. Знам, че са отворили нов по-голям клуб до ндк, но не съм ходила. Иначе не е евтин, 5лв на час е, 8 за два, всъщност знам ли това скъпо ли, не е ли...Както и да е, на мен ми е все тая къде, само искам пак да кажа, че часта за възрастни ми се вижда тясна за толкова народ...и в тва отношение, не мисля, че е подходящ.
Ей как минават тия уикенди, пак не го разбрах кога почна, кога мина. Ходихме на детски рожден ден, Дари много се забавлява с един балон, пълен с топчета, блъскаше го в земята и буквално куфееше като някой бесен металяга, при тва с изплезен език.. Crazy После гости на мама и татко, едно друго и ей го утре пак бач..Simple Smile
Хайде мами, лека и да оздравяват всички Simple Smile

# 665
Айде добро утро от нас !
Заповядайте на по едно кафе   food010
Честито на всичко,които са празнували тия дни и съм ги изпуснала   bouquet
Надявам се, че не ви се е налаголо,но ние с мъжа ми голям зор видяхме тази сутрин с взимането на стерилна урина от Доротея и така и не успяхме Sad Ами така де, то не е вече бебе и не седи мирно и изобщо не знам как ще го направим тоя номер ! Моля ви, помагайте с идеи какво да правим , та белким успеем утре  Praynig Трябва да направим това контролно изследване, за да сме сигурни, че ги няма ония гадове Е.коли
Приемам съвети всякакви  Grinning

# 666
Добро утро, банда!

Честит имен ден (на патерица) на Мишовци, Мишки, Ангели, Ангелинки, Милени и Райни...! Живи и здрави да са всички!

Tea - fea, ще ти споделя моя опит.  Към 5-5:30ч. заранта я събуждам, мия я и й слагам стерилния колектор (моята мома не пишка нощем, което е добре), гушкам я при мен, защото се   разбужда, за да е спокойна и ако може да заспи отново, което не се е случвало, но поне да мирува. Проверявам през 10-12 мин. дали се е изпишшкала, което допълнително я разсънва, но пък в крайна сметка успявам да хвана пишканото. Това не е съвсем стерилна урина, защото тя трябва да пишне първо малко навън, но за толкова малки деца и това е нещо. Дано да успеете!

Хубав ден   bouquet.

# 667
Здравейте  Hug

Коледно парти на Софийски априлски мами
29.11.2009 от 18.30 ч. в детски клуб Барбарони - кв. Гоце Делчев

ж.к. Гоце Делчев ул. Киро Тулешков 16 – срещу 7-ма детска градина
тел. 869 0310
GSM 0885 986 331
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=1fd2a50fd5fe585cc2d89db26f8dc156&tip=1

Вчера първо запазих часа от 16.00ч, но впоследствие след разговор с част от момичетата дружно решихме, че децата по това време вероятно още ще спят и няма да успеем, а няма смисъл да закъсняваме, и без това имаме резервирани само 2 часа. Та малко късничко ще дойде от 18.30 до 20.30 ч, но няма как...
Клуба вчера ми се стори доста по-добре от последното ходене там, ще се намерят играчки за дечурлигата, мернах освен дежурната голяма пързалка с топките, една по-малка, една къщичка, разни там люлки за клатене, абе ще има с какво да се занимават. Надявам се и пространството за родителите да ни стигне.

Последния списък, който мернах е този:

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо
13. Тифани
14.Ценителката

Към него евентуално ще се присъединят и няколко нефорумски, но пак априлски мами стари познайници от ЮП

15. Кети
16. Мария
17. Ани

Не е лошо да уточним дали ще взимаме татковците или не до към 23.11 за да можем да предвидим достатъчно храна.

Издирваме желаещ татко да се направи на Дядо Коледа и да раздаде подаръците на децата, ще е по-весело

Ами май това е засега по въпроса с коледното парти.

Честит празник на всички, които са празнували последните дни! Бъдете живи, здрави и много щастливи!   bouquet

Тейке нямам си и на идея душо какво да те посъветвам и аз наскоро си мислех, че следващия път когато ми се наложи да правим тази манипулация хич няма да е лесно, особено пък ако трябва урината да е стерилна... ooooh! С тия пликчетата дето се лепят не става ли? Дебнене върху гърнето?  newsm78

# 668
Здравейте  Hug

Коледно парти на Софийски априлски мами
29.11.2009 от 18.30 ч. в детски клуб Барбарони - кв. Гоце Делчев

Та малко късничко ще дойде от 18.30 до 20.30 ч, но няма как...
К

Галиво, за нас е идеално. Малко ме беше сТрам  Blush да пиша (ще си речете, тЪз пък само претенции има), но за нас е изключено, първо, в 16 ч. да сме се наспали, защото Марта ляга доста късно; второ, да стигнем до Гоце Делчев (което ще отнеме поне 20-ина- 30-ина мин., ако няма задръствания). Затова мен лично 18:30 ме устройва напълно.
Ние ще сме двете с Марта (а ако има и други по-големи деца, ще взема и Теди). Кажете мами с по-големи дечица, ще вземате ли батковците и каките? В случай че има и други батковци, мен ме пишете с две деца.

# 669
Здравейте  Hug

Галка   bouquet  това за часа е много добре (за мен ) иначе аз от Младост трябва да тръгна в 3 и излиза, че трябваше да се чудя преди това да я приспивам ли, да я будя ли  Peace
За мъжете нямам претенции (не по принцип, а само за случая  Laughing ) не знам до колко позволява и клуба, както го измислите свиркайте

Tea - fea  Колектора ли се отлепя?  newsm78 (впрочем, нали с колектор говорим ) Аз на Йони го слагам към 6-7часа, докато е още сънена и не щъка из къщата, че иначе ми се отлепя и се излива в памперса. Най-много от 2 опит ми се получава.

neli84 важното е,  че няма нищо сериозно при падането, аз слагам зехтин на синините и минават много бързо. Педи ме светна и съм й много благодарна, защото често ни се случва да сме в ролята на "героя с раната".

# 670
Добро утро, банда!

Tea - fea, ще ти споделя моя опит. Към 5-5:30ч. заранта я събуждам, мия я и й слагам стерилния колектор (моята мома не пишка нощем, което е добре), гушкам я при мен, ...

Тодоранче, това е идея,но не трябва ли урината да се занесе в лабораторията до час след като е взета???? На мен поне така са ми казвали  newsm78

Здравейте  Hug

b]Tea - fea [/b]  Колектора ли се отлепя?  newsm78 (впрочем, нали с колектор говорим ) Аз на Йони го слагам към 6-7часа, докато е още сънена и не щъка из къщата, че иначе ми се отлепя и се излива в памперса. Най-много от 2 опит ми се получава.

Неси, пробвах с контейнерче, мисля че колектора ще се мъчи да го разлепи, правеше го, още като беше на 6 месеца. А и нали първо трябва да се измие  ooooh!

# 671
Добро утро, банда!

Tea - fea, ще ти споделя моя опит. Към 5-5:30ч. заранта я събуждам, мия я и й слагам стерилния колектор (моята мома не пишка нощем, което е добре), гушкам я при мен, ...

Тодоранче, това е идея,но не трябва ли урината да се занесе в лабораторията до час след като е взета???? На мен поне така са ми казвали  newsm78

Ами те повечето лаборатории започват работа в 7:30 ч. Така че не виждам проблем. А пък в Токуда ни бяха дали един колектор, в който си имаше среда за посявката - сипваш пикото, разклащаш добре, и хвърляш после урината, занясяш само корлектора в рамките на 24 (12 ли)часа, след като е направено това.

# 672
Добро утро, банда!

Тодоранче, това е идея,но не трябва ли урината да се занесе в лабораторията до час след като е взета???? На мен поне така са ми казвали  newsm78

Ами те повечето лаборатории започват работа в 7:30 ч. Така че не виждам проблем. А пък в Токуда ни бяха дали един колектор, в който си имаше среда за посявката - сипваш пикото, разклащаш добре, и хвърляш после урината, занясяш само корлектора в рамките на 24, след като е направено това.

Ееех, друго си е София  Hug Де да имаше и тук такива екстри ! ooooh!

# 673
  • София
Галке, супер е часа!
Теа, последния път видях много зор до като взема урина, залепих колектора и чаках, ама девойката беше решила,че нещо се забавляваме и около 30 мин нищо не направи,то по едно време аз щях вече да се напишкам и бързо и сложих пампито и беж към тоалетната,и докато я държах/щото нщмаше как да я оставя на плочките/ и усетих как пампито се загря, беше свършила работата. Мисля,че ако сложиш колектора и отгоре памперс/но след това тябва да я държиш така,че да няма възможност да мърда/ и пуснеш водата в банята ще свършиш работа.
Хубава седмица! 

# 674

Здравейте  Hug

b]Tea - fea [/b]  Колектора ли се отлепя?  newsm78 (впрочем, нали с колектор говорим ) Аз на Йони го слагам към 6-7часа, докато е още сънена и не щъка из къщата, че иначе ми се отлепя и се излива в памперса. Най-много от 2 опит ми се получава.

Неси, пробвах с контейнерче, мисля че колектора ще се мъчи да го разлепи, правеше го, още като беше на 6 месеца. А и нали първо трябва да се измие  ooooh!

Аз мия, слагам колектор и от горе памперс по-хлабаво

Общи условия

Активация на акаунт