АПРИЛчета 2008

• 32 398
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Мирка Честит Рожден Ден! Бъди здрава ,щастлива и обичана!
Funny club е хубаво ходили сме в този,който е  в Гео Милев ,но Мони беше прекалено малък тогава сега има и нов някъде на НДК,но незнам къде е .Но ние от скитане по море ,при баба и т.н. не сме ходили толкова по клубове и незнам другите как са. На Гео Милев е по малко само помещението за родителите.

# 646
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРКА! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА, ВСЕ ТАКА ДОБРА МАЙКА И ДАЙ БОЖЕ ЕДНО БРАТЧЕ ЗА ГАБКА В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ  newsm51 Целувам те много Simple Smile Аз ти писах и в скайп ама сигурно точно днес не ти е до него  Mr. Green Да си изкараш страхотно  newsm67  party023 newsm59

# 647
  • Добрич
Честит рожден ден Мирка!Да си здрава,усмихната,обичана,обичаща и лъчезарна!!!

# 648
Честит рожден ден, Мира!Пожелавам ти късмет, щастие и любов! Весел празник! Наздраве!

Неси и всички болнички, стискам ви палци за скорошно оаздравяване!  Hug

Целувки!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:29 от Тiffany

# 649
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРКА! Здраве, късмет, любов и още много, много такива прекрасни години!

# 650
bdbaloni bdbaloniЧестит рожден ден, Мирка!!! Бъди здрава и все такова слънце!!! И те чакаме на 29.11 - на априлско парти Hug Прекрасна вечер (и нощ Wink) и страхотни подаръци!!! bdbaloni bdbaloni

П.С. Несинеси - как си????

# 651
МИРКА, ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ  Hug
Кога мина една година, бе хора, много ясно си спомням кога пак и честитихме на Мирката  Grinning

Несинеси, как се чувастваш - надявам се, че си по-добре и нещата вървят към излекуване вече  Hug

# 652
Миреее, честит рожден ден мила!!! Hug Hug Hug Да си жива и здрава, много късмет, любов, щастливи мигове с Габка и Васко!! Много, много целувки от нас и един чудесен празник да имаш!!!  bouquet

newsm59 bdbaloni newsm59  newsm59 bdbaloni newsm59  newsm59 bdbaloni newsm59  newsm59 bdbaloni newsm59

Тифанииии,чудни дечица, пу-пу, много пораснала малката мишка! Heart Eyes Grinning

Несинеси, оправяй се бързо! Всички болнички да оздравяват бързо Praynig

# 653
  • Варна
Честит рожден ден, Мирка! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Vanyivan  как е Бобко?

nesinesi бързо оздравяване! Пневмония ли се оказа в крайна сметка?

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване!  Heart Eyes Hug

# 654
  • София
Добро утро от мене  Hug Хайде днес се почерпете за мое здраве, че имам имен ден  Mr. Green

# 655
Здравейте  Hug

Аз съм добре. Така и не отидох да си снимам дробовете, но за това пък се сдобих със снимки  на корема. Ей като ме сви един корем  Shocked аз си имам гастрит от доста години, ама такова чудо не ми се беше случвало, търпях 5-6 часа и накрая мъжа ми ме заведе в Пирогов, нищо спешно нямаше,  хирурга каза, че е от грипа, удрял много често и в корема, ако е слабо място  Shocked  и ми казаха, че не може да ми снимат и дробовете, защото не е спешно ( ми така де, да не са фото ) но щом съм почнала антибиотик, да си купувам предписаните  му илачи и да тичам да си "кашлям в къщи"  , ма аз вярно много кашлям.

Всички болни, бързо да оздравяват!  Hug
Barbie^girl , да си жива и здрава   Hug

# 656
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА BARBIE^GIRL!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКА!

Да сте живи и здрави, момичета!Много щастие и любов ви желая!

Аз нали ви писах,че Калина не иска да суче.Да,ама не!Цялото чудо беше за два дни и половина.Сега пак си се храним по малко.
Толкова от мен.Хайде,после пак ще намина,че сега излизаме.

# 657
  • In someone's dreams
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРКА   newsm59!!!!! /нищо че е на патерички/

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИХАЕЛКА!!!!

bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 16:21 от Milenni

# 658
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА BARBIE^GIRL!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКА с малко закъснение  Embarassed
Да сте живи,здрави и много щастливи.
На всички болни,бързо оздравяване и повече никакво боледуване.
Този клуб Funny страшно много ми хареса  Mr. Green
Хайде до после  Peace

# 659
BarbieGirl, теб съм те изпуснала - хайде сега и от мен да си жива и здрава , много щастлива и на януари най-красивото и здраво бебенце!

Неси, радвам се много, че си по-добре - само така и тука има няма съвсем скоро да се похвалиш, че си я изтрепала гадината  Hug

Ясмина, за Бобко какво да ти кажа, не получи пристъп за което съм безкрайно щастлива, обаче не е по-добре. Всъщност добарта новина е, че инфекцията е локализирана само в областта около гърлото и според доктора няма опасност вече да слезе на долу, обаче ни зиписа още един илач, нещо като слаб антибиотик - за 3 дни. Каза ни , че още утре ще има значително подобрение и от там на татък ще оздравее. Доктора каза , че в друга ситуация би рискувал да го лекува без антибиотик, защото не е толкова зле, но сега не е момента да се рискува и да се изчаква и така. Важното е, че се вижда вече светлинката.

Момичета аз при това положение не съм сигурна за партито, обаче ме пишете в списъка, аз ще си платя таксите и храната независимо дали ще дойда или не, каквото решите поръчвайте   Peace Т.е. бройте ме, ама не ме чакайте  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт