АПРИЛчета 2008

• 32 412
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
За всеки случай - отиди ако имаш възможност! Може да се окаже, че дявола не е толкава черен Laughing Дано, стискам палци бързо да се оправиш!
И пиши после!

# 631
nesinesi, много неприятно. Бързо да оздравяваш.
Момичета, настръхнах просто. Особено и сега като прочетох написаното от nesinesi. От снощи съвсем леко ме наболява гърлото. Току що една колежка, която не дойде днес на работа, се оказа че е със свински грип, и с пневмония. Вчера беше абсолютно здрава, през нощта се е събудила с температура и днес снимката е показала пневмония. Ужас просто. Сега се чудя какво да пия профилактично. И обмислям варианта да се обадя на майка ми да се изнасят с Дари на вилата, и да стоят там няколко дни, докато сме сигурни че не ни е пипнал и нас с баща и. Вие какво ще ме посъветвате да пия? Какъв е този Изопринозин? Ще се побъркам просто. Извинявайте за негативния ми пост, но....

# 632
Ясмина, за съжаление не е сух въздха - сдобихме се с усложнение от грипа. За сега е нещо като ларингофарингит  newsm78  може и да не беше такова, кой ти помни братче, ама добре, че отидох на лекар  Praynig Чаках над 3 часа, беше пълно ...
Бобката сега пие един куп лекарства - и сме приготвили инжекция с орбазон (незнам с "о" ли се пише), ако през ноща направи пристъп. доктора каза да сме нащрек, към ч11-12 през нощта, било най-опасно. Даже искаше още на обед да я поставя (превантивно), но аз не дадох, имам предчувствие и се моля да се размине  Praynig Предупреди ни, ако запонче пристъпа да отварям широко прозореца, да го държа там, докато дойде някой за инжекцията.
Само се моля второто ми дете да не боледува толкова често.

Неси, не се притеснявай, пий лекарствата и ако трябва потърси второ мнение. Важното е, че си отишла на лекар  Hug

# 633
  • София
Nesi,  дано да има грешка!Много странно как толкова бързо може да се усложни ситуацията, дано да се разкара по-скоро тая гадост!
Ванче, стискам палци и Бобката да няма спазъм и да му мине бързо! Не се притеснявай за бебо, момичетата са много по-издръжливи! 

# 634
Аман от болести вече.Гледам и тук положението не е много по различно. И ние сме с гнойна ангина. Tired
Пожелавам на всички болни майки, татковци и дечица бързо оздравяване Hug

# 635
  • Варна
Здравейте!
И Ралица е в графата с болни дечица.Тъкмо си мислех,че е оздравяла,защото спряха сополите и кашлицата.Да ама не...И при нас се появи хъркане в нослето,а преди малко и имаше Т 37,4. Днес ходихме до докторката ни,но имаше около 20 човека преди нас и се отказах. Чухме се с нея по телефона. Каза да и промивам нослето със Маример-а и да давам витамини Мултисаностол.Дано да няма усложнение,че и Рали по едно време беше като прегракнала.Много ме е яд,че не можахме да минем през доки да я преслуша.
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване!  Praynig

# 636
Здравейте, мацки...аман от болести и от болни деца вече ooooh! то не бе птичи, то не бе свински...Несинеси - на нашата разбита улица в края има някаква италианска лаборатория на която пише отвън на лист А4 формат "Изследване за свински грип" - улицата е Пирин (или Мур - една от двете),  в края откъм бул. България. Знам, че и в Свети Пантелеймон, на улица Княз Борис I - уличката, която тръгва срещу Света Екатерина (Чирковската клиника) - там също правят изследвания...абе на много места правят...все пак дано да си само с бронхит и да не е станало съвсем пневмония...Каквото и да е - почивай си активно, пий си лекарствата, опитвай се да поемаш лека витаминозна храна и така - ще се справиш, няма къде да отидеш Hug Абе положението и съвсем сериозно май - аз доскоро се опитвах да не истерясвам, но то нали и в офиса само това се говори по т- и по болницие скоро като ходих - всички лекари с маски - и като се доближат до мен, преди да ми кажат нещо, си ги слагат - все едно съм чумава...пълно е с деца...ужас...Елица прокашля леко - аз категорично отказвам засега да я водя на лекар - в онзи вирусилник, ДКЦ-то, няма да я заведа засега!!! Баща й мърмори, че съм несериозна - аз я преслушвам по 2 пъти на ден - а тя супер кротува - пази ми тишина и диша бавно и дълбоко - голяма ми е кротуша - та чувам супер ясно всичко (поне аз така си мисля...). Стискам палци на всички дечулига да се оправят, че ннаистина адски неприятно...
Вижте сега - за срещата - днес минах покрай 2-3 клуба - но и трите май нещо...не ми допадат. Имат места за 29.11:
1) Party Land - на бул Бъкстон, до Фантастико -  http://www.clubpartyland.com/gallery.html
70 лв наем - по 7 лв на дете. 2 отделни правоъгълни стаи с полустена между тях - т.е. има видимост от едната в др стя - НО - почти никакви играчки. Има басейн с топки и пързалка, детска фурна-печка, къщичка и това е...И плюшени играчки - няма някакви колички, камиони и др тикащи се неша...Иначе е чистичко - има караоке за майките Wink можело да се съберем в едната зала и да се веселим, докато децата си играели...все това ми е на ума...как пея в едната стая и Елица се джурка сама на пързалката Wink
2) Ментов носорог - има 2 зали
- една за по-малки - с огромно изобилие играчки, но поред мен е свръхзапусната, вехта и стара...направо мизерничко ми изглеждаше - и как може пък тя да е за по-малки...9 лв/дете независимо от броя - няма твърд наем. Няма пряка видимост към децата - 2 отделни стаи са, свързани врата. Няма видеонаблюдение.
- една съседна за по-големи - http://www.mentovnosorog.com/index.php?go=gallery&p=detail&categoryId=10 - хубава е, да ви кажа - новичка, доста голяма, пързалка с басейн с топки, къщичка, влакче-тунел, една люлка-конче и др плюшении - но не ми хареса това, че залата с майките е съвсем отделна стая - свързва ги просто една врата - няма екрани за видеонаблюдение...и то просто ще трябва да сме нон-стоп до тях. Иначе залата за игра е огромна - и в едната ниша е оформено за по-малки деца. Само дето ма едни стълби, които май не са много добре обезопасени - на входа им слагат едни столове... 90 лв наем - 9 лв/дете.- така че май Барбарони е по-добре newsm78 Галка - какви играчки има там newsm78
Никито - това Funny много ми допадна от снимките - http://funnybg.com/ - утре ще звънна и там и до понеделник, предлагам, да сме избрали клуб.

Айде целувки, че ми се спи!Барбароб

# 637
Ч. Р. Д. Мирка....или Bel Ami....или Aquariel!!!!

# 638
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕННННННННННННН МИРКА

# 639
Мерси Диди и Ели- да ви се връщат стократно хубавите пожелания! Днес остарях с една прекрасна годинка!Дано следващата да е наполовина толкова хубава като старата! Simple Smile Почерпете се за мое здраве!

# 640
[size=14pt]Мирка, честит рожден ден! ПОжелавам ти поне два пъти по-хубава година от изминалата, изпълнена само с хубави и щастливи дни! [/size]  bouquet

# 641
  • Popovo
Мирка, честит рожден ден и от нас. Да си много щастлива, обичана майка и жена.

# 642
  • София
Мирка,честит рожден ден! Много здраве и щастие!

# 643
Мире, честит рожден ден! Да бъдеш здрава, обичана и обичаща и по-често във форума!

# 644
Мирка, Честит Рожден Ден!  Да си жива и здрава и много обичана! Весело изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт