И пиши после!
може и да не беше такова, кой ти помни братче, ама добре, че отидох на лекар
Чаках над 3 часа, беше пълно ...
Предупреди ни, ако запонче пристъпа да отварям широко прозореца, да го държа там, докато дойде някой за инжекцията.
то не бе птичи, то не бе свински...Несинеси - на нашата разбита улица в края има някаква италианска лаборатория на която пише отвън на лист А4 формат "Изследване за свински грип" - улицата е Пирин (или Мур - една от двете), в края откъм бул. България. Знам, че и в Свети Пантелеймон, на улица Княз Борис I - уличката, която тръгва срещу Света Екатерина (Чирковската клиника) - там също правят изследвания...абе на много места правят...все пак дано да си само с бронхит и да не е станало съвсем пневмония...Каквото и да е - почивай си активно, пий си лекарствата, опитвай се да поемаш лека витаминозна храна и така - ще се справиш, няма къде да отидеш
Абе положението и съвсем сериозно май - аз доскоро се опитвах да не истерясвам, но то нали и в офиса само това се говори по т- и по болницие скоро като ходих - всички лекари с маски - и като се доближат до мен, преди да ми кажат нещо, си ги слагат - все едно съм чумава...пълно е с деца...ужас...Елица прокашля леко - аз категорично отказвам засега да я водя на лекар - в онзи вирусилник, ДКЦ-то, няма да я заведа засега!!! Баща й мърмори, че съм несериозна - аз я преслушвам по 2 пъти на ден - а тя супер кротува - пази ми тишина и диша бавно и дълбоко - голяма ми е кротуша - та чувам супер ясно всичко (поне аз така си мисля...). Стискам палци на всички дечулига да се оправят, че ннаистина адски неприятно...
можело да се съберем в едната зала и да се веселим, докато децата си играели...все това ми е на ума...как пея в едната стая и Елица се джурка сама на пързалката 
Галка - какви играчки има там 
Препоръчани теми