Аз съм ок за следобедния час - май тогава са в по-добра кондиция дечурлигата.

, аз нещо тия дни не мога да стигна до компа (мога да се включвам само когато малкото спи), но следях изкъсо нещата, просто чаках да решите за дата, че тогава да звъня по клубовете, иначе нямаше смисъл...
) А и друго, което ме притесняваше е, че се намира на пазара Иван Вазов и там с паркирането макар и през уикенда е ад. Явно обаче е много популярен щом нямат никакви свободни часове
, ето примерно някой беше писал за Funny, четох добри отзиви за него, нека мамата, която си водеше детето ако иска да звънне там и да провери за 29.11 дали имат свободни часове преди или след обед, защо да не ги преслушаме и тях щом сте доволни, все пак Съб и Нед е и ще сме по-мобилни, ще имаме татковци на разположение... в този ред на мисли със или без бащи ще сме? защото има голямо значение за поръчването на храната.
Не знам... както решите, аз лично съм ок и с това предложение 

Последните дни много се бях затъжила за вас така да знаеш
Взех, че се размислих как я карате та не се включваш и си викам, бахти сигурно е голЕм зорЪТ, щом дори ти дето си толкова смела, борбена и организирана изчезна вовеки... и си викам леле ми накъде съм тръгнала аз.... какво ли ме чака
пък то кво излязло, ти не само, че не си затънала в бебешорски ангажименти, ами страната си обиколила, че и по сватби си се отчела... И всичкото това с двете дечурлига на глава. Да ти кажа дойде ми куража в такъв случай
А иначе двамата ти малки мъже са много пораснали, особено очевидно Мишката, невероятни сладури са
Мерси, че прати снимки 
Явно обаче не владеех техниката на термометъра щото се пробвах многократно без успех. Пробвай ако искаш това, пробвай разни бабини деветини, пробвай пак и с Дуфалака, ще стане няма къде да ходи
И няма да се карате ей
Само ще споделяме кой как го правеше, ок!!??
И няма да се карате ей
Само ще споделяме кой как го правеше, ок!!?? 
. Уважавам всяко мнение,та нали всички сме майки и се опитваме да направим най-доброто за своите деца.
И все пак термометъра е по-"малкото" зло, по-опасното е да се дават отвари от овесени ядки, плодове сокове или пюрета.
А като си помисля,че дойдохме с по един куфар!

Снощи след банята направих по-продължителен масаж на коремчето и още през нощта дребс си свърши работата сам....не се наложиха други манипулации....
, а и имаме по-важни неща да си обсъждаме...като коледното парти.
На мен ми е все едно – ако кажете да ги водим ще дойдем цялото фемили, ако не ще дойдем само двамата с Цецко, защото подозирам, че той едва ли ще стои при “какичките” (все още стресиран от яслата) и ще трябва да си се занимавам с него. А ако дойда и с двете дечурлиги – файда от събитието за мен йок. Та така – решете и аз ще се съобразя !
Другаде раждат, пък вижте къде се вихрят спорове за кърменето

Особено има една снимка, на която Цецко целува малкия, много мило ми стана...
), че за момента признаци за скорошно раждане йок. От утре започвам да ходя на тонове и ще чакаме, пък когато благоволи младежа
Иначе е станала непоносима на моменти, единственото, което може да се чуе от устата й е "Не" и "Не искам"
И ние бяхме сополиви, уж ги преборихме гадовете, ама утре ЖиЗ ще я водя да я преслушат за всеки случай.
Цеци, и всички останали болнички също 

как толкова бързо не можах да разбера, а лекарката вика "ти си десетата с пневмония днеска и тази преди тебе беше и по предишната с 39.9 пак пневмония, цял ден едни и същи симптоми"
Питах я аз, ще ме бъде ли и дали свинския ме е пипнал, тя се смее и вика "ми какво друго да е снощи те е боляло гърлото, днес си с пневмония". Предписа ми само антибиотик и витамини, а аз бях чувала, че и там специалните му противогрипни препарати се пият, но според докторката няма смисъл щом съм развила пневмония вече. Най-кофти ми е, че не трябва да виждам Йони поне 4-5 дена
НО важното е тя да е здравичка. Дано да отмине без много усложнения. А мъжа ми в ролята на болногледач, ходи с една маска из нас и по гащи
Препоръчани теми