АПРИЛчета 2008

• 32 160
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Майчета благодаря за страхотните пожелания, да ви се връщат  Hug  bouquet smile3525

# 676
Момичета, благодаРЯ за съветите,ще се пробваме утре пак  Hug  bouquet
http://www.vbox7.com/play:985b44f0   за настроение  Crazy

# 677
Привет, привет!

Bel Ami да се засрами - какви са тия лаконични постове! Айде да не влизам да търся откога не се е разписвала в темата - ще има неизвинени отсъствия, ааамаха! И нищо не каза дали ще се присъединят с Габи към коледното парти newsm78

За урината говорите - ха-ха, аз така и не успях, въпреки,че една сутрин пробвах по изпитаната метода с чашката - ей, час и петнайсет минути клечах, то милото също не протеснитар, обаче и не пикна Mr. Green и аз се отказах. С колектор никога не ми се е получавало, та ще чакам да видя проработил метод.

За Коледното парти
- съм ок, ЖиЗ ние сме с таткото поради физиологични причини от страна на майката Mr. Green
Аз нямам против присъствието им - татковците от ЮП то се познават  и си имат приказката, а както установихме  на Априлци, дори и да не са се виждали нямат никакъв проблем с намирането на общи теми, даже напротив. Така, че ако искат да заповядат!
Не мисля, че с храната трябва да се изхвърляме - опита от детските РД показва, че половината остава по масите - т.е не е нужно да поръчваме двойно количество ако идват татковците. А ще можем да се поберем с тях нали?
Тодоран, не знам дали ще има други по-големи дечица (може Ехмея да доведе Ади - за другите от списъка не се сещам да имат на тази възраст детенце), нодори и да няма -  ще ни е много приятно да се запознаем с него! Ако няма да скучае с толкова бебешори, де  Laughing

Галка, сърдечни благодарности за положените организационни усилия! Ако си направим мини годишни номинации за постижения в разни области - безапелациооно печелиш " Организатор на годината"

# 678
  • София
Lassi, няма да оставяме Жоро без компания, нека и татковците разберат що е това Коледно парти, все пак и те стояха доста в парка. А още по-хубаво е,че ще има кой да ни прибере!

# 679
Абе момичета, като ви гледам повечето сте едни такива веселички, я ми кажете вие не се ли уморявате?  Rolling Eyes
Аз направо вече изнемогвам братче, в мен ли е проблема? Може би заради недоспиването в комплект с бременността и нервите покрай вечно болния Бобко, ама много ми тежи понякога.
На вас стигат ли ви силите? Или просто не обичате да се оплаквате, което ми се струва по-вероятно  newsm78
Ние с Бобката сме сами за 3 дни т.е. без баща му, днес съм наистина сам сама , ама утре ще си имам детегледачка за цял ден - от 10 до 17.00  Mr. Green

# 680
Абе момичета, като ви гледам повечето сте едни такива веселички, я ми кажете вие не се ли уморявате?  Rolling Eyes

Тц..ние с Даниел нямаме умора,защото сме с Дюрасел  Mr. Green
Истината е,че в момента съм щастлива,нищо не ме натъжава,приповдигнато ми е настроениета.Имам си и черни дни в които всички са ми криви,но като съм на такава вълна предпочитам да не пиша,просто нямам желание,а иначе...не обичам да мрънкам и да се оплаквам Peace
При теб се дължи най-вероятно на хормоните и умората от бременността Peace Събирай сили ,защото раждане ти предстои Grinning

# 681
Привет.
Честито на имащите повод тези дни.
Пишете ни и нас в списъка за срещата, макар, че ни е адски, ама адски далеч  Tired Въпреки това, ако нашия тати се съгласи да дойде с нас=ще дойдем (нямаме кола и не ми се прибира сама по тъмна доба)

Vanyivan, уморявам се понякога дооооста много  Tired

# 682
Здравейте!
Галка (и всички останали организатори), благодарко за полжените усилия около организацията на коледното парти!  Hug  bouquet Часът е ОК, дано да сме здрави, за да дойдем.  Praynig

Ванче, я се стегни! Какви са тези “уморени” постове?  Wink Според мен всичко е заради болестите, нали видях миналата седмица колко е гадно да си гледаш детето болно...и ти боледуваш с него. Това определено много изтощава! Все там ти е акъла... Стискам ти палци вече да ви оставят болестите, за да можеш спокойно да си чакаш бебето!

Лека нощ!

# 683
Ч.Р.Д Хикси!!!

# 684
Хикси, да си жива и здрава!!!!!   bouquet

Галке, Хелън и всички други, които се включиха по някакъв начин - много ви благодаря за организацията. Добре, че има дейни хора като вас    bouquet

Момичета, благодаря ви за отговорите.
Явно е заради боледуването и защото не съм се наспала от година и нещо  Laughing
Снощи обаче дремнах дет се вика - т.е. Боби спа до мен на голямото легло и не съм ставала за да го завивам и за да го храня, е през по-голямата част от времето спах с едното око, че той обича да се мести на земята с бясна скорост по никое време (т.е. пада честичко), ама друго си е  Peace
Ако можехме да се редуваме с мъжа ми от време на време, друго щеше да е , обаче той не се съгласява - държи да спим на едно легло и да си лягаме заедно, което от една страна е хубаво, разбира се  Mr. Green

# 685
Здравейте момичета.Как сте?За срещата избра ли се вече място  newsm78 Embarassed

# 686
Момичета да ви почерпя,днес стават 2 години от моята сватба! married
                                                     beer2 Popcorn Wine Glass

Ч.Р.Д Хикси!!! newsm51Желая ти здраве,щастие,любов и най-вече късмет във всичко!

Vanyivan и аз много често се чувствам като теб! Sad

# 687
Хиксииии,честит рожден ден, душе !!!! Жива ,здрава и много щастлива бъди !!! По-често ни навестявай,моля те, липсваш ми тук   bouquet Hug

Нели,честита ви годишнина !!! Цял живот да се обичате и да не можете един без друг ! Hug  bouquet

# 688
  • София
Хикси, честит рожден ден!Да си много здрава,щастлива и обичана!
Нели,честита годишнина! Много щастие и обич!

# 689
Здравейте, момичета.

Аман от болести , ей. Първо - дъщеря ми , после и Коско боледува. И така - 2 седмици. Все още се лекуваме , но вече виждам светлинка в тунела.
  Момичета , много пазете дечицата.

Хикси, честит рожден ден!Да си много здрава,щастлива и обичана!

Нели,честита годишнина! Много щастие и обич!

Сиска , какви са тези загадъчни постове , а.   Сега да не пуснеш нова анкета:  Коя мама е бременна  newsm78 newsm78 newsm78    Аааа , признавай си без бой  hahaha hahaha

Vanyivan , постоянно се чувствам като теб.

Общи условия

Активация на акаунт