Ходили ли сте на жиголо?

• 80 586
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
Не съм !
Но живот и здраве ,ако ми се отдаде- не бих пропуснала!
Като се замисля колко е кратък живота ...... максимално се старая да опитам от всичко Mr. Green

# 91
  • София
Не съм !
Като се замисля колко е кратък живота ...... максимално се старая да опитам от всичко Mr. Green
То пък голям пропуск, ако не платиш за едно чукане  Wink

# 92
  • Viena
интересна тема

# 93
Не съм !
То пък голям пропуск, ако не платиш за едно чукане  Wink
MАй не четете! - Присъщо за младото поколение!
Не заради чукането!
А , за преди чукането!
Някой чел ли е романа за Гейшата?

Е, тва е ИСТИНСКОТО жиголо!Не визирам глупави момченца с хубави тела и нула интелект!

правете разлика

# 94
  • густо майна Филибето
Чукане става с всеки. Жиголото би трябвало да създаде илюзията, че прави любов, а не чукане. Иначе за какво да му плащаш наистина?

# 95
  • София
Да бе, то тези жигола, които описвате, се прескачат в България  Mr. Green Колкото до правене на любов - имам си мъж за тази цел  Peace

# 96
Тъкмо си мислех,че вече си досадяваме дъвчейки едни и същи теми и какво откривам!
На въпроса- не съм, но отивам към възрастта, при която вероятността да се случи нараства.

# 97
Не съм, но бих отишла. Отдавна ми се ще.  Laughing

# 98
  • Бургас
Не съм, сигурно няма и да отида. Не ми се дават пари за такава дейност, все си мисля,че си е излишен разход. Joy

# 99
  • София
Да ви разкажа и аз моето преживяване с жиголо.
Действието се развива в индианските години, с моите приятелки сме се събрали на клюки и напитки, в компанията на братовчед ми и двама съседи.
И в малките часове на нощта и след н-брой напитки отваряме тема, подобна на тази.
Има ли такова животно в нашите ширини, как ли изглежда, изобщо едни страшни теории се отпочнаха.
И съседът, като по-голям и като светски лъв, накрая реши да ни извика. Обади се тук там, на този на онзи и в резултат ни информираха, че пристига жиголото.
Ние така се развълнувахме, все едно кралица Елизабет ще ни посещава и се отпочнаха едни предположения как ще изглежда, като, разбира се, догадките се колебаеха между Том Круз, Брад Пит, Ричард Гиър и в краен, ама наистина в много краен случай като един много готин фитнес инструктор.
И накрая звъни се на вратата и влиза....... една шушумига с гола глава, изглеждащ като нищо подобно.
Според мен, той се стресна доста повече от нас, нищо, че беше професионалист, така да се каже, защото ние не изглеждахме точно като нуждаещи се от подобен вид услуги. Разбира се му стана ясно почти веднага Simple Smile
Естствено го почерпихме с напитки, разпитвахме го надълго и нашироко, после съседът му взе едно такси, плати му някой лев за разходката посред нощ и го изпрати по живо по здраво.
Разказа доста интересни неща.

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 14:00 от Azzy

# 100
  • София
Разкажи и на нас, може и без имена Blush

# 101

Azzy, нищо няма да разказваш... който иска да опита сам...  Mr. Green

# 102
  • София

Еее, в тази криза излишни пари не ми се дават Whistling

# 103

Еее, в тази криза излишни пари не ми се дават Whistling

Споко... идва Коледа, хората правят и промоции...  Whistling

# 104
  • София
Е, аз ако мислите, че му помня името Simple Smile
Разказа, че е бивш балетист, че по-скоро му търсят компанията дами, които са останали сравнително млади вдовици и се чувстват самотни, такива неща, в общи линии.
А, щях да забравя сравнително пикантната част- бисексуален беше.

Общи условия

Активация на акаунт