АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
охх, не ми е седмица....за първи път тази седмица имах адско главоболие, вие ми се свят, постоянно ми се "затварят" очите. А преди малко си порязях пръста. Направо забих ножа в кожичката под нокътя. Много се паникьосъх като текна кръвта. Ужасно. Сега се превързах с реванол и бинт и чакам да си дойде мъжо и да ми дръпне едно "конско".Друго освен реванол не се сещам какво да сложа....

# 646
  • София
Да се отчета и аз Simple Smile

Днес ходих на БХС-то, казаха петък да чакам резултат. Гледаха бебчо много подробно и го похвалиха, че всичко си има, даже вървял "малко едричък за седмиците си"  Simple Smile Докторката го чака доста време да се нагласи, за да го хване в различни пози, които били необходими за БХС-то и накрая коментира, че така като гледала едва ли щяло да има проблем. Няма да ви казвам как си отдъхнах като го чух   ooooh! 

WinnieThePooh - честит рожден ден и от мен мила! Да си жива и здрава, много щастлива и дано новото попълнение в семейството дойде лесно и безболезнено напролет!   bouquet

milli_vanilli не знам дали има лек за съня. Аз лично се възползвам максимално и винаги полягам, когато имам възможност. Както qnikzp е писала, не се знае като се родят малките дали ще имаме възможност да спинкаме. Дано са спокойни и кротки бебета де!  Simple Smile

marisa_  Hug и бързо да се оправяш! Случва се на всеки, но сега като че ли трябва да внимаваме повече... Аз затова предпочитам да си помързелувам, когато не съм на кеф или ми се "затварят очите".   Blush

# 647
WinnieThePooh - честит рожден ден и от мен мила! Да си жива и здрава, много щастлива и дано новото попълнение в семейството дойде лесно и безболезнено напролет!   bouquet

Аааа,не съм аз рожденничката, другия Мечо Пух е  Mr. Green

marisa, съжалявам за главоболието Sad.  Пий много вода, лягай на тихо и тъмно, излизай на чист въздух...

За количките, ще си карам със старата. Доста е запазена,защото е ползвана най-много 9 месеца.
Тук на Грако са най-популярни, пък и са на поносими цени. Нашата количка със коша за кола, който става до 1г. е 240 долара.
По-тежичка е, но е много удобна за бебето. Ето това е нашата травъл систем.

milli_vanilli, ще свикнеш някой ден с деца покрай теб. И да ти кажа, колкото да казват че от родителите зависи - май не винаги е така. Зависи много и от темперамента на детето. Мойто колко приказки, наказания е видяло заради тръшкане и хвърляне по земята... Обаче го правеше почти една година. Просто минават през различни периоди. Ще видиш и ще се убедиш  Peace .
И аз се дразнех, когато в самолета е трябвало да седя до някой с бебе, което реве 8 часа от 10 часов полет, но сега хич не обръщам внимание, толкова съм свикнала вече Grinning. ,а пък и ми се е налагало да пътувам с Нико няколко пъти, та сега гледам нещата и от другата им страна Wink.

# 648
marisa, мила от една партия сме,моята седмица започна със счупването на една бутилка в понеделник сутринта(7:45) и ми сряза ръката,е потече малко кръв,малко кислородна вода и лепенка, но  днес все още ми опъва като вдигам малкия да го мия.  
А за количката за първо време смятам да ползвам старата,тя си ми е запазена все пак само 1 година съм я ползвала,а за другата пролет триколка като баткото.

# 649
WinnieThePooh тази количка много ми харева и коша изглежда много стабилен и подходящ за кола, в която няма да има хора на седалката до бебо пробвала ли си този вариант, защото нашият татко ще отсъства много време и аз ще карам, а бебо отзад в сигурно столче, че нямаме много избор.

# 650
За количките - аз много търсих, четох отзиви и обикалях магазините. Когато се спрях на няколко варианта, отидох в Пиги`с хаус с една приятелка и бебето й и изпробвахме всяка количка поотделно. Добих наистина много добра представа, защото слагахме бебето в количката и така маневрирахме между щандовете. Mr. Green Избрах най-добрият вариант за себе си и нито веднъж не съжалих за избора си. Доста е запазена количката, въпреки че я ползваме вече година и седем месеца. За сега планувам да ползвам нея за бебето, а на дъщеря ми да купя нова, лятна. Ето нашата количка http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28/

# 651
  • София
Аааа,не съм аз рожденничката, другия Мечо Пух е  Mr. Green

E... видя се кой е най-разсеян!  Blush

Относно количките - на мен всички ми харесват  Grinning Не знам дали сте видяли, но от 30.10 до 1.11 ще има "бебе мания" в Универсиада. Всички марки на едно място  smile3521  Според мен ще е много полезно с малко ходене да се ориентираме в +, - и цените на отделните артикули. Ето линка, за който го интересува:
http://www.fairbebemania.com/katalog_marki.html

# 652
Имам идея. Надявам се да ви  допадне. Освен термините си,вместо годините, да си впишем рожденните дни.

# 653
Имам идея. Надявам се да ви  допадне. Освен термините си,вместо годините, да си впишем рожденните дни.
Може, моят е 26/04/1980 Simple Smile
Марги, а каква е горе-долу цената на твоята количка?

# 654
И аз се вписвам - 28.03.1986

# 655
Ели, количката струва 650 лв.
Моят ден рожден е 24.04.1979 г.

# 656
WinnieThePooh тази количка много ми харева и коша изглежда много стабилен и подходящ за кола, в която няма да има хора на седалката до бебо пробвала ли си този вариант, защото нашият татко ще отсъства много време и аз ще карам, а бебо отзад в сигурно столче, че нямаме много избор.
Няма нужда да стоиш до бебето в този случай. Коша е със база,която се закрепва здраво с колани и коша се слага в тази база. Още от родилното (тук е задължително да бъде монтиран при изписване) го возя така. Аз карам, пък той се вози отзад самичък. Пролетта обаче ще са две седалки отзад, едната на баткото,а другата на бебето Grinning

Забравих да си напиша рождения ден  Crazy- 05.05.1976

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 23:06 от WinnieThePooh

# 657
Ха! Simple Smile Засега сме се събрали само телета и едно овенче Simple Smile
Марги, мерси! Аз ще трябва да избирам количка като му дойде времето.

# 658
metchopooh честит рожден ден! Здраве, любов, много усмивки и прекрасно, кротко бебе април  bouquet
Вяраа днес се мерих 15 гс и съм качила 1 кг. Коремче имам вече и го пъча гордо Simple Smile Не се притеснявай, имам познати, които в началото качиха доста и после спряха. Хапвай, но не прекалявай Laughing
Аз също съм позарязала домакинство, поне не е както ми се иска. При мен, Стоянова, беше точно така, към 7 месец започнах чистех постоянно, все си търсех нещо за вършене. Почистих такива места, за които не подозирах, че съществуват. Да не кажа, че в края на 8 не ми се спеше една нощ и като ме хванаха лудите, търках, гладих и какво ли още не до сутринта. Да отбележа, че въобще не съм педантка на тема чистота, ама хич! По този повод Sladkish4e аз като първескиня бях много спокойна и ми беше приятно да идват гости (достатъчно рядко, разбира се Laughing). Обаче гостите се съобразяваха и си носеха почерпка  Laughing И какво се оказа, ние тук сме ти от най-близките и да знаеш доста ще ти се месим в интимния свят Grinning, много мило си го написала.
mania1729 преди, а и сега имам и двете екстри-запушен нос и кръвотечение. Слагах от време на време, в най-тежките моменти, Стеримар и някакви капки за кърмачета по препоръка на приятел фармацефт. Обаче не помня как се казват. Попитай в аптеката.
Моят опит с количките-първата беше подарък от бабите, поради което избрах доста евтина количка. Казах си, че ако не ми е удобна ще купя друга, Е, получи се така, че когато приятелки се оплакваха от скъпите си колички, че не могат да ги бутат с една ръка, не могат да вървят в снега, с тази нямах проблем. Явно късмет. Избутах с нея до годинка на сина ми и купих прекрасна 5 кг Макларън, която не е никак евтина, но не съжалявам и секунда за нея. И сега ще купя някаква не много скъпа количка и после ако е още здрава ще позлвам тази лятна, ако не ще купя друга!
milli vanilli казах преди време, че според мен майчиното чувство се засилва с грижата! Ще се появи и още как, сега е прекаляно рано (отново, според мен)! Аз, макар и майка, се хващам, че недоволствам от някое детенце. Не че моето е от най-кротките. Прекрасно знам, че поведението на детето не зависи изцяло от майката, просто децата минават през толкова периоди и то толкова различни, че понякога се чудиш това твоето дете ли е! Но ще разбереш, живот и здраве. Ама споко, наред си си! Относно компютъра, с предишната бременност основно това беше позата ми Laughing, не мисля, че е от най-полезните неща и въпреки това до края си карах така! Засега има следните отражения-синът ми проявява небивал интерес към компютрите в къщи. Явно съм го облъчила детето :lol
Имаше още. но ми е неудобно вече. Много писах, дано има кой да ме изчете (моят компютър е счупен и наваксвам вечер с този на мъжа ми)... Ако има много грешки, простете Laughing
Родена съм на 16.08.1983

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 00:32 от tabu

# 659
Здравейте момичета. Редовно ви чета, но не съм се включвала от първата тема.
''Радвам се'' че има и други като мен дето все спят и ги боли глава (както никога до сега). Като обяснявам на таткото и си мисли че само се лигавя, а мен наистина много ме боли (от една-две седмици).
Според моя лекар проблема ми е твърде ниското кръвно , винаги като го меря е 90/60 а никога не е било толкова ниско.
Започнах да пия сутрин ментов чай с многоооооооооооо захар и се наливам с течности през деня и малко ме поотпуска главата, но със сънливостта трудно се справям Sad. Най-лошото е че чета за изпит и после няма да ме питат какво съм сънувала!
Относно майчинското чувство и мен хич ме няма. Обичам си племенниците, но за чуждите бебета не мога да се превъзнасям. Даже преди няколко дни бебето на една приятелка много ме изнерви а тя само му се смееше как разлива разни нещо по пода от масата.
За килограмите при мен равносметката е 4 свалени и 4 качени, т.е съм на стартова позиция. Първите седмици не можех нищо да хапна и само ми се гадеше. Даже бях загубила способността си да подушвам и се радвам че вече съм наред с носа. Simple Smile
Нямам търпение да дойде понеделник и да видя мъничето. Тогава ще съм в 15гс и 3 дни. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт