109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 598
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • САЩ
Тайленола е на 4 часа, а Мотрина е на 6. Затова моята докторка каза че може да се редуват през 3 часа. Така всяко по отделно го даваш през 6 часа т.е. спазваш указанията.

# 571
Бубс, да, забелязах ги тия рузвелтови залитания.  Crazy Но аз като пример го дадох списъка, първият, който ми попадна.
Иначе съм напълно съгласна, че са субективни, но то няма и как иначе да е. Ей на ББС - всичко на Джейн Остин (Агент, видях, че си го отбелязала това, въпреки скръбта по петте литра течност  Joy) има. Wink Шекспир го няма, да.  Mr. Green

# 572
Явно Франкфурт ще да е  Simple Smile ,от ясно по-ясно !Мерси!

Ванхорн ..ами да практика си е да се дава точно така но когато детето е над 38 градуса.Ти как си?

# 573
Ох, Вики тежичко ми е да ти кажа. Миналата седмица доктора това каза, че работя над голямо бебе. Те ще го извадят 2 седмици предварително, та ще видим, колко ще е голям. Няма спане ей това ме мъчи. Не е всеки ден, но... Ям права, защото не мога да преглъщам като съм седнала, абе картинка съм аз  Laughing Ша ми мине скоро. Само дребчо да е ОК.
Ти как си, нарастваш осезателно сигурно?! Всеки път като ти погледна лентичката и си викам "Брей, кога мина това време" и си давам сметка, че отстрани времето лети.

# 574
  • WA, USA
Vanhorne, тук лекарите са привърженици на редуването на 2-3 часа. При вече получен веднъж гърч аз не бих позволила да вдигне температура повече от 38 градуса. Ние сме от патилите. Детето направи гърч точно след като го изкъпахме в топла вана, не беше студена. Просто поддържа температура 40 и нагоре почти цял ден и нищо не можа да я свали, нито оцетени кърпи нито лекарства.
Затова вече давам Тиленол и Мотрин преди да стане серизоно, преди бях противник на лекарствата. Сега повече не искам да съм свидетел на подобна сцена, пък била тя и напълно безвредна за детето. Не беше безвредна за моето съзнание, мисля че тогава побелях толкова.

Париж е отвратително летище, неорганизирано и вечно в ремонти.

Келешът спи при нас или ако спи в стаята си някой трябва да спи при него. Като бебе си спеше сам в стаята. Като порастна взе да придава инати. Ние сме изморени и не ни се занимава с дресировки.

# 575
Никой не може да ме навие да чета Джойс и Милър. Пф.

Парижкото летище е гадост.

Да ви се оплача, че ще ми инжектират боя в коляното, за да видят дали нямам скъсан лигамент. И ми дадоха уж леко лекарство за болката и ми обещаха, че няма да ме омае и хоп, 15 минути след като го изпих бях като след 1 джойнт. И това точно докато чатех с шефката си.   Rolling Eyes

# 576
  • Чикаго / София
Хиър ми то хубаво това лекарство, а!  Mr. Green

Биз, дано всичко е наред с изследванията на Марти!

Сестрата, която идва в къщи, ми изчете една дълга лекция за оловото, къде, как и защо, какво може да причини и пр. Интересно беше. Макар повечето неща да ги знаех от нета, научих и нови.

За летищата, нямам идея,. Само веднъж съм пътувала и то през Хийтроу.

Моите деца си спят в отделна стая от както навършиха всяко годинка. Преди това голямата си спеше в нейното креватче, което беше до нашето легло. Много лесно со свикна да си спи сама после. Малката до 1г. уж си спеше в нейното креватче, но през втората половина на нощта спеше в нашето легло. Особено първите 3-4 месеца си спеше с мен на леглото. След това лесно я преместихме, но и досега продължава да идва да спи при нас по някое вереме през нощта. Към 3-4 часа си взима агжа- одяло, играчки, вода и се примъква при нас. На мен прекалено много ми се спи, за да я местя и така си спим до сутринта. Когато сес лучи и голямата да дойде, обикновенно някой от нас се мести в детската стая, че леглото ни е куин сайз и няма място за 4ма. Wink

Ааа да, Лъчка до 1 годишна, даже и повече заспиваше в бебешкото си столче за кола. Сядаше в него, гушкаше си възглавничката и така си заспиваше. После я пренасяхме. Даже сега като бяха лятото в Бг си намери столчето и пак си заспиваше в него.  Laughing Малко краката й висят, но на кг, се побира, нали е щиглец.

# 577
vanhorne, на моето другарче в спешното му дадоха порция мотрин 1 час след като му бях давала тайленол при 105.8Ф... това като беше на около 2.5г...

Хиър, дано да не е скъсано сухожилието...

# 578
Биз, виждам, че не са ти отговорили. Не повече от $5 на час, на тая крехка възраст (9 години) и заедно с  родители. За възрастта на твоето момченце, град. студентки по педагогика в тая икономика работят за $10-$11.

Още един глас за Франкфурт, ако е за прехвърляне.

За спането имахме периоди. Тренирахме се рано като малко бебе в сама в стая, но на 18 месеца реши, че не иска да спи сама. Тренирахме се отново.

# 579
Хиър, пропофол ли беше? Не казаха ли?  Crazy
Върха.  Flutter Аз имам 2 пъти опит с пропофол, но с по-голяма доза и е невъобразим кеф, ако мога така да се изразя.  Mr. Green
Виждала съм пациенти с по-лека доза, точно като на джойнт се държат.

Едни гълъби живеят на прозореца ни.  Simple Smile Много гукат. Адски са мили. Бях забравила какво е да имаш живинка около теб. Ха дано са на късмет.

# 580
Кюбит, твоето списъче повтаря една книжка (значи са 99 Laughing). В първия момент се усъмних, защото книгата наистистина си заслужава (ама чак пък да е в 100-те). Не знам на каква база е правен списъка, ама както са казали преди мене има доста пропуски от класиката (било детска или за възрастни). Около 30%  от книгите се изучават в IB-програмата в HS. То американците явно не чували за Жул Верн, Майн Рид, Карл Май, Даниел Дефо, Едмондо де Амичес, сестрите Бронте , Хектор Мало и още мнооого класици  Sick

# 581
По повод Достоевски, моята руска начетена роднина казва, че не разбира какво толкова му харесват американците и че били влюбени в него.

Мерси за отговорите на въпроса ми!

# 582
  • USA
Ванхорн, за Мотрина и Тайленола - и на мен след темп. гърч ми казаха да давам паралелно - едното на 6, другото на 4 часа и така си правя. Ако се слагат мокри кърпи не тр. да са ледени, а с телесна температура. Препоръчаха ми потапяне във вода 37 градуса - не повече и не по-малко.

# 583
всъщност, няма зна4ение...

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 06:30 от benson10

# 584
Хиър, пропофол ли беше? Не казаха ли?  Crazy
Върха.  Flutter Аз имам 2 пъти опит с пропофол, но с по-голяма доза и е невъобразим кеф, ако мога така да се изразя.  Mr. Green
Виждала съм пациенти с по-лека доза, точно като на джойнт се държат.

Едни гълъби живеят на прозореца ни.  Simple Smile Много гукат. Адски са мили. Бях забравила какво е да имаш живинка около теб. Ха дано са на късмет.

На късмет е, Кюбит, вярвам!

Не беше профопол. Аз объркано съм разказала. Процедура не са ми правили, това предстои. Изписаха ми обезболяващо за всекидневна употреба, трамадол.

Общи условия

Активация на акаунт