109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 591
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Аз като се обадих ги помолих да ми дадат някакъв период, за да знам как да организирам живота си. Гати.

Мисля, че е коректно да се дава на кандидатите срок, в който да очакват развитие, и този срок да се спазва.

Сега се сетих, че преди много години ме викнаха на интервю на едно място. Офисът беше празен и отключен. Почаках, разгледах, никой не дойде. След 2-3 дни ми писаха имейл, че всички били болни и не можели да ми се обадят. Такава излагация никога не бих позволила.

# 601
Благодаря ви дами за насоките  Hug
Аз реших да не се главоблъскам повече по темата, ако е писано ще стане. Ще резервираме медения месец през уикенда, а от работата ако се обадят ще преговарям някакси с тях, в крайна сметка 3 седмици ги чакам  Tired . Сигурно точно ще резервираме и ще ми се обадят, както обикновено се случва  Laughing
Фирмата не е голяма. Частен бизнес е и дамата, която ми писа е собственичката, така че не зависи от други хора това, тоест не я мотаят, както някой предположи. Подозирам, че е доста заета, но все пак ми се струва малко странен подходът.

# 602
  • USA
Спокойно си отиди на меден месец. Тя и там може да се свърже с теб, пък и най-вероятно няма толкова бързо да иска да започнеш.

# 603
Клеър...хахаха  да ти кажа има вярно в теорията на гадостта,моята 1ва работа тук така чакана и желана ,чаках 2 месеца да ми се обадят и накрая точно в деня преди да ми се обадят че ме взимат аз скачам в басеина и си удрям  носа  ,подут,кръв(не счупен за щастие)....абе картинка ужасна. На следващият ден така ходих на работа,не мога да ви опиша колко е гадно това,такъв срам......колко грим бях наклепала аз си знам .    Laughing

Ванхорн..с-секшън ли ще ти правят? Ти пък колко малко още имаш ,времето наистина лети ужасно бързо и аз не мога да повярвам че си на финала почти. Аз да ти кажа от както се върнах във джима се чувствам отлично,болежките ми намаляха но натрупването на кг . не за съжаление. Rolling Eyes Не мога да се оплача де,сигурно по към края ще съм картинка и аз.Определено обаче се наслаждавам на бременноста ми ,знам че ще е последна  и ми е мило -записвам всичко защото знам че един ден ще им е интересно и полезно на дъщерите,пък тези неща се забравят. Simple Smile

# 604
Момичета от Чикаго в новата дискотека "Енигма" се организира хелоинско парти за децатата на 24 октомври.
Дискотеката се намира в Розмънт на Хигенс и Ривър роуд.

# 605
  • Чикаго / София
Мерси Pety за инфото. Трябва ли да се записваме предварително? Къде мога да прочета повече?

Като гледам какво е времето, май няма да се радваме на Хелоуинки обиколки в този студ!

# 606
Irka не трябва записване,безплатно е.Обади ми се едно момиче което работи в съседен офис(застрахователна агенция) до дискотеката и ни покани.

# 607
Ще ги водим ли, казвайте? Ирка, как бе, рейн ор шайн (сноу), ще се трик-ор-тритва, па ако ще на прибежки....

# 608
  • Чикаго / София
То ще се трийтва, ама набързо, не като миналата година, цяла вечер по улиците. Хайде да ги водим. Аз съм навита.

Pety от колко часа е?

# 609
От 5 часа .

# 610
Вики да със с-секшън. Преди 13 години родих дъщеря ми така и сега трябвало пак  Rolling Eyes, но здраве да е.

При нас, ако времето се задържи така ще е добре за децата на Хелоуин. Днес беше 90Ф, но вечер пада под 65Ф.

# 611
А от къде взимате костюми за децата? Тези , които видях по магазините нещо хич не ми харесаха.

Да ви пусна страницата на БГ училището в Минесота:
http://www.bgschoolmn.org/home

Да ни е честито и по вода да им върви на всички учители и ученици!   bouquet

# 612
А от къде взимате костюми за децата? Тези , които видях по магазините нещо хич не ми харесаха.

Атти аз купих от тук http://www.halloweenexpress.com/

# 613
  • Чикаго / София

Аз купих от е-бей.

Да ви пусна страницата на БГ училището в Минесота:
http://www.bgschoolmn.org/home

Да ни е честито и по вода да им върви на всички учители и ученици!   bouquet

Да ви е честито училището! Simple Smile

# 614
Атти,  имате ли наблизо   http://www.spirithalloween.com/?   Имат и физически магазини, и продават онлайн.  Игнорирай многото "корни" дизайни--те са във всяко подобно място. Имат избор за деца.

Не ми се ходи особено на трик-ор-трийтинг, но след разни други преживени и видени неща последните седмици, това ще донесе почти чувство на нормалност.

Общи условия

Активация на акаунт