109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 595
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Хиър, Милър не е толкова зле Wink само то трябва малко от обезболяващото Simple Smile)) Бързо да се опрвяш, ей!

Бизи, нацелувай си начетената свекърва  Mr. Green Не ми пречи моралът и поуките на Достоевски, но стилистиката му ми е ад! На английски може и да не толкова ужасно Wink Навремето лафът в СУ беше "Не е идиот този, който е написал Идиот, идиот е този, който е прочел Идиот" - да не се засегне сега някой пък, мили идиотски университетски ви разказвам, поради липса на казармени Simple Smile)

За Парижкото мога да плюя с часове и то с кеф!

Честит ми първи сняг! Именничка съм, да пиете за мое здраве днес, тежко червено, може и да не е Маврудец!

# 586
  • Чикаго / София
Агент, честит имен ден! Да си здрава - много много!

Какъв имен ден е днес? Crazy

Олеее, прочетох си предишния пост, пълен с грешки от бързане. Аз въобще не чета това което пиша. Щракам набързо и пиствам - резултата плачевен. Карай!

Бяхте пускали едни сайтове за обувки. Може ли пак плийййз! Който какъв се сети!

Трябва да купувам на децата някакви обувки, та събирам идеи.

# 587
Агент, честит имен ден! Да си здрава - много много!

Какъв имен ден е днес? Crazy

Бяхте пускали едни сайтове за обувки. Може ли пак плийййз! Който какъв се сети!

Днес е първи сняг по Бостънско и празнуват "снежните" имена Wink поне тук де  Grinning

Патъцииииииииии! Пиши!
http://www.6pm.com/
http://www.endless.com/
http://www.famousfootwear.com/

http://www.dsw.com/dsw_shoes/catalog/index.jsp
http://www.zappos.com/

В този ред!!! Гледай разпродажби, че не гарантирам за удари при вида на цени на европейски детски обувчици!  Mr. Green Страйд Райт са много тачени у нас, май и други момичета са споделяли за тях като се учех!

# 588
  • Чикаго / София
Благодаря Агент!

Честито на Снежните имена тогава! Grinning

Надявам се тук да им се забави именния ден поне с месец! Whistling

# 589
Ирка,засега съм купувала дет.обуки на Картър'с и съм доволна.Имат добро качество и ниска цена.Има добри модели и в Маршалс на 50% разпродажба.

# 590
dessivl, даже не бях забелязала, че се повтаря книга, но както писах и преди това е просто линк към първия списък, които изплю Гугъл. Simple Smile
Честно казано, не може "100" да събере всички "трябва" книги.  Peace
Biz, ... запленена съм от руската литература и някои други руски "продукти".  Crazy А за Достоевски - човек убивам, както се казва.  Mr. Green Вярно, никога не съм чела нищо в оригинал, но направо се размавам - буквално - като чета, особено от/за периода 1800-1960. Агент, голям идиот съм.  Mr. Green

Честити ти имен ден по бостънски, Агентче.  Grinning Вино не, ама едно кафе за твое здраво пийвам на минутата.  Hug

# 591
Благодаря за отговорите момичета. Аз се опитвам да влизам в час както се казва  Grinning, а и както казах не съм патила. Другото е, че детето ми е на 13 години и съм далеч от инфант/тодлър годините. Толкоз неща са се променили, а и живея в друга държава.

Агентче Жива, здрава и много лични успехи!!!

# 592
Ирка, аз за моя юнак от Ошкош купувам обувки и съм много доволна , може в Колс да провериш много често има на разпродажба

# 593
Agent, честит ти имен ден по Бостънски-жива и здрава....  bouquet

# 594
Агент, честит ти имен ден   bouquet !

Имам въпрос. Търся си работа. Преди около 3 седмици си пратих документите за една обява. След 7-8 дена получих отговор, вече бях забравила, че съм кандидатствала и бях загубила надежда. Отговора беше супер обнадеждаващ, предоставиха ми много информация за естеството на работата, изискванията и т.н. и бяха доста заинтересувани от мен, като питаха кога можем да се чуем по телефона. Веднага им писах обратно и от тогава две седмици вече, ни вест ни кост. В имейла изрично се казваше, че те ще ме потърсят по телефона. Преди 2 дена пак им писах, за да съм сигурна, че са ми получили имейла и да попитам дали все още са заинтересувани от мен...пак нищо  Crossing Arms . Отмених си и меден месец и всичко заради тази работа, а сега нищо. Това нормално ли е за тукашните порядки? Мога ли да очаквам да има развитие и дали да предприема нещо?

# 595
Clairette аз имах същия случай когато започвах работа в ЕмДжиЕм навремето. По принцип тук като те пратят на дръг тест е едва ли не гаранция, че те взимат на работа (след 2-рото интервю). Чаках 2 месеца. На края на 1-вия им звъннах да ги питам аджаба, какво се случва. Отговора беше, че бекграунд чека, и други отнемало време. Обади им се, ако нямаш никаква вест в понеделник. Ако е голяма компания те наемат по няколко човека в едно време и скеджулват трейнинг и прочее за всички заедно и после индивидуално, но само ако е голяма компания. Успех!!!

# 596
  • USA
Клерет, според мен им се обади да питаш какво става. В тази област май всичко е нормално.
Агент, честит имен ден!   bouquet
Бенс, прочетох те и много интересно го беше написала.
За обувки и аз харесвам Страйт Райт и Ошкош, и на Картърс сме имали - и те бяха много хубави.  

# 597
Клер, нормално е.

Щом си им писала да питаш какво става и те не отговарят, ясно е, че нямат какво да кажат засега и не им пука да ти кажат какво ги задържа или просто нямат ресурс да отговарят на всеки. За съжаление много компании не спазват добър тон при наемане на персонал.

На мен ми се е случвало в голяма, известна организация да ме викат на интервю два пъти, да правя тест и след това едно имейлче не пуснаха да кажат какво е станало. Това е много лош ПР.

# 598
Честит имен ден на Агента и първи сняг на бостончани.

Клерет, и аз като Хиър смятам, че щом не отговарят, значи няма какво да кажат. Не бих го отдала на лош характер на фирмата непременно, просто сега ситуацията е такава никаква. В лабораторията на мъжа ми от два месеца се опитват да наемат още един човек и през цялото време администрацията ги разиграва - днес има пари за позиция, утре няма, вдругиден пак има, и така. Те не могат да държат кандидатите си в течение на всичко това. Разчитат, че и кандидатите им нямат чак толкова много предложения в тази икономика, и ще чакат. Ако обаче някой им звъни всяка седмица да ги пита, е възможно да го отпишат като прекалено отчаян. Един имейл на две седмици е окей.

# 599
Клер, нормално е.
На мен ми се е случвало в голяма, известна организация да ме викат на интервю два пъти, да правя тест и след това едно имейлче не пуснаха да кажат какво е станало. Това е много лош ПР.

И за това мислех, но не искам да я настройвам негативно предварително.
За това й казах да се обади. Все пак, ако нямат ресурс да риплайва на имейли, все ще се намери някой да отговори на телефона.
Аз като се обадих ги помолих да ми дадат някакъв период, за да знам как да организирам живота си. Гати.

Общи условия

Активация на акаунт