109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 589
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Атти, и аз бях така с костюмите. Не ми понасят Спайдърмен и Батман и подобни. Най-накрая едни приятели ще ни дадат от тяхното дете един тигър от магазина на Дисни. Аз пък много обичам Халоуийн и трик-ор-трийтинга. 

# 616
Как сте девойки?Гледам, че си говорите за Хелоуйн.Ние май няма да ходим никъде на party с костюми, но и да ви кажа не съм разочарована.Може би,защото и никога не съм била и явно незная какво изпускам.Иначе подготвям лакомства за децата от квартала. Laughing
И сега да споделя-тъй като откакто съм тук мнооого ми липсва социалния живот в Бг съм решила да водя мъжО на балет и театър.Обаче сега като разгледах постановките и цените и сърцето ме заболя-опера около $260 за двама,балет около $160,а мюзикъл наи-евтино към $100 за двама.Мислите ли, че са нормални тези цени? newsm78
Харесала съм си 2 бродуейски постановки и ще съм много благодарна за отзиви ако има някой, който ги е гледал: "In The Heights" и "The 39 Steps"...  bouquet

# 617
Мики, нормални са цените. Даже към евтино отиват.  Peace
Ако ще гледате In The Heights, съветвам да се разходите преди мюзикъла поне за час-два в квартала, за които ще ви пеят - Washington Heights. Иначе мисля, че се губи доста от духа и ала-бала...  Flutter
The 39 Steps не е от мойте. Аз лично не бих го гледала. Но ако ви влече - да ви е приятно. Wink

# 618
Мерси много за страниците, мисля, че харесах нещо поне за малкия господин.   bouquet

Мики, цени има от-до, зависи на какво ще ходиш. Аз съм голям фен на малките местни трупи и театри и там може доста ефтино да вземеш билети. Ако е за бродуейска постановка обаче е нормално да е скъпо и бързо се изкупуват билетите. Хубавото изкуство обаче не се свежда до скъпите постановки и може да се намери дори и в някой случаен малък театър. Проучи каква е обстановката при вас, може да има и специални списания, където може да прочетеш ревюта за местни постановки и опитай. Аз докато следвах минавах навсякъде със студентски билет и повече от 10-20 не съм плащала.  Grinning

А, другото, което се сетих, билети за сезона и спонсорирани билети, но  за двата вида трябва да се купува още от лятото. Спонсорираните са от местни фирми - например безплатни билети за детски постановки или 2 за цената на 1.

# 619
За първи път от 7 години няма да правя хелоуйин украса Sick След н-броя отказвания на отпуска на съпруга ми (по време на лятна ваканция на децата), най-накрая се "смилиха"  bash и му дадоха..."цели" 5 дни (той има около.....20 дни). Така, с малко гимнастики при мене (за да си взема непланувана отпуска) най-накрая ще заминем на отдавна плануваната ваканция на Lake Powell. Този път сме си запланували повече време за Гранд Канион. Аз вече съобщих на моите шефове, че cell phone ...ще е OFFFFFFF ( не съм brain surgeon on call smile3534). Преди три години ми прекратиха отпуската (и то  точно на Lake Powell), защото имах неблагоразумието да отговоря  Sick

# 620
обичам маскарадите, в това число и хелоуин  Grinning, днес украсих и фронт ярда Simple Smile за радост на децата.

като безделничка хабя нерви по футбола  Laughing, откакто се загледах взе че ми хареса. много хубава нощна атланта....Simple Smile

# 621
Привети от мен. Днес се оказа, че една седмица аз съм ходила със счупен крак. Специални благодарности на домашния ни лекар, който ми заяви, че нямало да ми даде рифърал за ортопед преди да ме е видял. Мръсник, за единия ко-пей от $30 долара ме мота толкова време.

# 622
Хиър, много неприятно.  Confused Дано няма сериозни последствия. Гипсираха ли те?

# 623
Кюбит, Атти мерси за отговорите.Сега като се замисля май наистина са нормални тези цени.Просто сравнени с Бг и някак ми се виждат много все още.Кюбит аз ще ги гледам тук в Atlanta и за съжаление няма да мога да видя квартала, но някой ден, когато  посетим NY задължително ще го направя. Grinning
Атти бих гледала и постановки в малки театри и не толкова известни, но още влизам в крачка с живота тук и незнам какво да гледам.Иначе мерси за съвета-не се бях сетила за списания.Но ще потърся. Grinning
dessivl стискам палци да успееш да се насладиш на отпуската... Peace
Леле Hear това е ужасно.Как изобщо си успяла да се движиш?Знам, че при счупено не се стои от болка.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 16:43 от mickey_82

# 624
  • Чикаго / София
Хиър, неприятно.  Confused Дано бъзро се възстанови и зарастне.

# 625
Ау Ирка, какви са ти сладки девойките  Heart Eyes

ХиърHug прегръщам те, дано не те боли много

# 626
Ох, Хиър, много гадно... как може до сега да не са забелязали...

# 627
Хиър, това е ужасно! Лекарят ти е за бой. Надявам се да няма някакви последствия от закъснението. Бързо да зарастне!

Мики, цените наистина са си такива на билетите. Разтърси се обаче по сайта на театъра - може да има някъде скрити намаления. Преди години така изгледахме с мъжа ми цял балетен сезон в Кенеди център за около 200 долара на човек - бяха някакви сезонни билети в последния момент, забутани между специалните условия за групи и деца. Струва си да се търси.  Grinning

# 628
Леле Хиър как си търпяла  Hug
Повярвайте ми направо усетих как кръвното ми се покачва. Рефърал... #2gunfire. За затвор са...Трябва да се сложи край на тази простотия в системата. Няма да коментирам.
Съжалявам, че трябва да минеш през този ад.

Ох, Хиър, много гадно... как може до сега да не са забелязали...

И аз това се чудя  #Crazy

# 629
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и че ме търпите да се гневя тука.

Как не са го видяли на екс-рейс не знам. Видяха го ясно на скенер вчера и се разбързаха. Днес ме прегледаха двама хирурзи, от които съм много доволна. Показаха ми как вместо да се скъса сухожилието, то е откъснало парченце от подбедрената кост.   Shocked Тази седмица ще ме оперират с артроскоп и после шина и физиотерапия до откат. Май никъде няма да ходим да Коледа, но аз съм облекчена, че поне е ясно какво ми е и няма да има месеци в гипс.

Общи условия

Активация на акаунт