Къде в Бургас - 20

• 74 150
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Ами доста народ си пазарим при една съфорумка  в Славейков  Wink Ако искаш мога да ти пиша повече на ЛС да не се тълкува погрешно .

# 391
здравейте,

някой знае  ли къде в бургас има курcове по йога?

ще съм мн благодарна за всяко инфо   bouquet

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:04 от mai_mai

# 392

Момичета,   имате ли кординати на бургаски художник, който се занимава с витражи...  Thinking ?

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 08:13 от iava

# 393
здравейте,

някой знае  ли къде в бургас има курове по йога?

Да вземеш да си редактираш поста ли  Laughing

# 394
  • Бургас
 Laughing занятия по йога има в СМК зад старата поща вторник 17:15 неделя 18:30, четвъртък и петък от 19:45

# 395
 Embarassed мн бързах, не съм забелязала

рибката, мерси мн   bouquet
 случайно да имаш тел ?

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:20 от mai_mai

# 396
на по-евтини цени  козметика всякаква има в магазините Ванеса - единят е в Лазур, зад Краставицата, също по Ботева в горната част, също в Бр. Миладинови района където е АГ клиниката, но немога да обясна точно

# 397
здравейте,

някой знае  ли къде в бургас има курcове по йога?

Виж и тук, на листовката пише, че има безплатно представяне и курс всяка сряда и всеки петък
http://www.sahajayoga-bg.org/sybulgaria.htm#sybg

# 398
Момичета, дайте идея къде да си намеря дебело зимно палто ....
Тези,които са само плат с вискоза никак не ми допадат....то си е студено с тях. Thinking

# 399
  • Бургас
Моми4ета,

Рових се из интернет ,но не успях нищо да намеря.Не знам дали е за тук въпроса ми,но дано да знаете..

Искам да отида на профилакти4ен преглед на мамолог в Бургас.4етох за разни хирурзи,но аз нямам конкретни оплаквания.Сестра ми ходи на всеки 6 м в София,а в Бургас просто не мога да открия никъде то4но мамолог ooooh! Аз ли не търся,където трябва???

# 400
  • Бургас
д-р Павел Хрусанов   
ул.Морска№1   
0889 894 145
Чувала съм,че е най-добрия в Б-с .Имам тези координати записани тук от форума.

Аз съм ходила няколко пъти на прегледи с ехограф във Военна болница .Гледат те рспециалисти - рентгенолози и дават разпечатка и описание.Мисля,че е достатъчно за профилактичен преглед без оплаквания.

# 401
maimunka2, провери в Ел Масри , а за хирург - д-р Хрусанов.

# 402
  • Бургас
И аз за Хрусанов про4етох,но той не е ли хирург...ще му звънна да питам  bouquet  bouquet  bouquet

# 403
# 404
  • Бургас
Аз съм ходила на профилактичен преглед с ехограф в "Св. София" -  10лв. беше прегледа. Може да се мине и на "ръчен " преглед при хирург - ходила съм на 3 ет. в 3-та поликлиника при д-р Киселков. Имаше много жени, които чакаха с направление от личния лекар за профилактичен преглед. По-възрастните ги пращаше и на мамограф, който се намирал някъде отзад в двора на поликлиниката. Прегледа без направление беше 15лв. Та така. Дано съм била полезна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт