Къде в Бургас - 20

• 73 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ирина, аз ходих веднъж на консултация в 3та полоклиника ,мисля,че д-р Попова беше на 3етаж и ми казаха с местна упойка там ,че могат да я махнат,но ме хвана страх и повече не отидох .Моя позната си беше махнала там една и тя ми прпоръча .Това става преди 3 години поне ,предполагам ,че сега с тези модерни болници може да има и по-нови методи.

Въпрос-  къде в Б-с продават  електронна цигара ?

# 106
Дайте идея кои магазини съм пропуснала да пообиколя за детски обувки /става ? за 28ми р-р/

В Карфур продават обувки на Капчица.
Такива също мисля има и в магазинче срещу кафе Малибу.

Къде се продават МДФ и ПДЧ плоскости.
Поситехме Салекса до Бриколаж,
един склад на фишпорт-а,
имам информация и за скалд на Кроношпан до затвора.
За други складове да знаете?

# 107

Въпрос-  къде в Б-с продават  електронна цигара ?
В аптеката в Кауфланд имаше афиш, че може да се тества безплатно, предполагам, че я предлагат.

# 108
Ирина, аз ходих веднъж на консултация в 3та полоклиника ,мисля,че д-р Попова беше на 3етаж и ми казаха с местна упойка там ,че могат да я махнат,но ме хвана страх и повече не отидох .Моя позната си беше махнала там една и тя ми прпоръча .Това става преди 3 години поне ,предполагам ,че сега с тези модерни болници може да има и по-нови методи.

Предполагам, че имаш предвид д-р Пейчева - препоръчвам я Peace

# 109
  • Бургас
Да ,Пейчева беше  Peace

# 110
  • London, baby
lucyl30, новият бонжур е на ул.Aпостол Карамитев (бившият магазин "Дом на обувката", в преди това беше някакъв магазин за парфюми). Дано си ме разбрала.

Oбувки "Капчица" продават (или поне пишеше на витрината) на ул.Сливница (където има едно малко площадче, преди имаше мекици) та там има наредени магазинчета и на едното пише.

# 111
  • Paris
Момичета, интересува ме в колко часа е първия автобус за Варна? Мога ли да запазя билети по телефона? И каква цена е билета? Тенкюююююююююююююю!

# 112
Момичета, интересува ме в колко часа е първия автобус за Варна? Мога ли да запазя билети по телефона? И каква цена е билета? Тенкюююююююююююююю!

За Варна мисля че първият автобус беше към 6-6,30 часа.Маршрутките са на половин час,а автобуса на Бургасбус е в 7 или в 7,30 часа билети в автобуса ,места има Hug

# 113
  • Бургас
Първия автобус на частния превозвач е в 7,на Бургасбус е в 7.30.
Билети на място.

# 114
  • По света и У нас
hrispa - известен избор от детски часовници може да намериш в Склад за китайски стоки /дано това не те притеснява  Rolling Eyes/, намира се в Лазур, бл.122, ако не бъркам  newsm78
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a0d1a3e87aadc68d423fbbed5429ee68&tip=1
Склада е за детски играчки и парти артикули, но продават и на дребно  Peace

Ако сте почитатели на някой от Дисни/Марвел героите, провери на 2рия етаж на Трията, има магазин с тематични серии /Спайдърмен, Батман, Мечо Пух, Прицесите, Ягодов сладкиш ...../

ре Fresh нато  Gale - електронна цигара съм виждала да продават в Метро, дори по едно време беше на промоция  Thinking

bouquet  bouquet  bouquet за информацията за обувките и за Бонжура

# 115
Някой знае ли дали в Бургас има ясла, която да взима деца под 2 год.?

# 116
  • Paris
Билети на място.
Не мога ли предварително да закупя билети или да резервирам?

# 117
Някой знае ли дали в Бургас има ясла, която да взима деца под 2 год.?
има много такива, но е трудничко,
чака се. В Славейков има, в Зорница,
зависи в кой район си.

# 118
Билети на място.
Не мога ли предварително да закупя билети или да резервирам?

Можеш, касата е на автогара Юг, работи до 18ч., цената на билета е 12лв  Peace

# 119
Магазина за детски обувки на Барт е в посока от ритуалната зала към Била,в блока дългия,отвън се виждат много обувки,ама вътре какво е не знам.

Общи условия

Активация на акаунт