Къде в Бургас - 20

• 73 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Някой знае ли дали в Бургас има ясла, която да взима деца под 2 год.?
има много такива, но е трудничко,
чака се. В Славейков има, в Зорница,
зависи в кой район си.

Районът няма значение.Дали можеш да ми дадеш малко повече инфо-телефон или линк.
Може и на лични да ми пишеш.
Благодаря предварително  bouquet

# 121
  • Paris
Първия автобус на частния превозвач е в 7,на Бургасбус е в 7.30.
Билети на място.
Не мога ли предварително да закупя билети или да резервирам?

Можеш, касата е на автогара Юг, работи до 18ч., цената на билета е 12лв  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
Първия автобус на частния превозвач е в 7,на Бургасбус е в 7.30.
Билети на място.
Не мога ли предварително да закупя билети или да резервирам?

Можеш, касата е на автогара Юг, работи до 18ч., цената на билета е 12лв  Peace

Най добре звънни на автогарата  - автогара Юг, бул. Булаир, до ЖП гарата
 0884 981 220 - ръководител движение,
0885 754 058 - каси
Минибусекспрес:  844 966
ако са преминали  от лятно  в зимно разписание на Бургасбус няма да има автобус,а от касите можеш да вземеш само билети за автобуса на Бургасбус ако го има и за двете маршрутки на Динко които тръгват от същия сектор следователно за  7-7,30-8 часа.Има частни маршрутки които тръгват от автогарата -билетите са от шофьора преди тръгване.Четири години пътувам почти през седмица Peace ползвам сутрешните в 7-7,30 ,а за връщане от частната автогара.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 20:44 от kalinikol

# 123
  Аз миналата седмица пътувах до Варна, с частна маршрутка и си купих билет предната вечер от касата. /не казвам, че е задължително, да и шофьора продава, но може и предварително от каса/

# 124
  • край голямата локва
Някой ще препоръча ли  школа за спортни танци или модерен балет за 5-6 годишни, но без тази срещу КАТ?  Praynig

# 125
lysil30, благодаря ти! Това, че е китайско не ме притеснява, но ако ти е удобно, дай ми някой ориентир, че картата ти не излиза.  bouquet

# 126
Дайте идея кои магазини съм пропуснала да пообиколя за детски обувки /става ? за 28ми р-р/

В Карфур продават обувки на Капчица.
Такива също мисля има и в магазинче срещу кафе Малибу.

Къде се продават МДФ и ПДЧ плоскости.
Поситехме Салекса до Бриколаж,
един склад на фишпорт-а,
имам информация и за скалд на Кроношпан до затвора.
За други складове да знаете?

Лесоцентър в Северна промишлена зона

# 127
Някой ще препоръча ли  школа за спортни танци или модерен балет за 5-6 годишни, но без тази срещу КАТ?  Praynig

спортни танци  - Бургас 75 - в Младежки дом
спортни танци има и в дома на лукойл, пак тук имаше преди и модерен балет - за тази година не съм сигурна

# 128
  • край голямата локва
galatea    bouquet

# 129
  • По света и У нас
xxxxx - Провери също така ето тук:
Модерен балет за твоите деца!

hrispa - вчера минах покрай склада, от витрината се виждаха поне 10тина различни часовника  Peace
Пада се в Лазур, бл.121/122 .... това са едни нови кооперации почти успоредни на околовръстното, намират се между ул.Копривщица /има една малка бензиностанция на INS OIL/ и ул.Места /на нея малко по-нагоре има РПУ/. В съседна кооперация на склада се намира сервиз АШ, има офис на Еконт Експрес, а също така на самото околовръстно имаше някъде табела на NOLA 7 .... най-лесно сигурно ще се ориентираш от тук:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=466360e194564a77db6c64ea9c1f2e4c&tip=1

# 130
  • Paris
Много ви благодаря, момичета! Hug А в колко е последния автобус за връщане от Варна?

# 131
  • London, baby
В 18ч май беше последният от частната автогара (става дума за минибус).

# 132
  • Paris
viessmanka   bouquet

# 133
# 134
От къде малко,сладко кученцe?

Общи условия

Активация на акаунт