Къде в Бургас - 20

• 73 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Много ви благодаря, момичета! Hug А в колко е последния автобус за връщане от Варна?

Да, както ти е казала viessmanka Peace

# 136
От къде малко,сладко кученцe?

Това тези с памперсите ли са? Ако да има ги в Хиполенд в Пикадили и при арменците в Славейков /пресечката под Сарата/ съм ги виждала  Peace

# 137
Относно танците вчера попаднах на една брошура в детската градина и там бяха изписани координатите на всички школи в Младежкия дом.

Модерен балет
Петя Стойкова - 0898 91 25 45
(това са малките на "Дюн")

Спортни танци "Бургас 75"
Андрей Тодоров - 0887 38 29 27

Брейк клуб "Бляк стайл"
Христо Андонов - 0898 86 71 66

lysil30, още веднъж ти благодаря!

# 138
Лесоцентър в Северна промишлена зона

благодаря, оттам идвам.
богат избор има.
видях и хубави, сгъваеми столове,
само за 35 лв., за които имат интерес.
сайта е
www.makronex.com

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:44 от Анe

# 139
Може ли някой да ми каже,къде в Бургас мога да намеря плакати 50/70,ходих в Практикер,но точно този размер го нямат!

# 140
  • Бургас
Може ли някой да ми каже,къде в Бургас мога да намеря плакати 50/70,ходих в Практикер,но точно този размер го нямат!
В Mr.Bricolagde но не съм съвсем сигурна дали е точния размер,който ти искаш  newsm78

# 141
момичета, знаете ли някое арт ателие за занимания с деца.
В училище е минала госпожа, която е раздала листовки за такива занимания, но листовката пропадна някъде  Sad и нямам координати.
Предварително ви благодаря Simple Smile

# 142
  • край голямата локва
момичета, знаете ли някое арт ателие за занимания с деца.

Към кукления театър има детско ателие, можеш там да попиташ.

# 143
От къде малко,сладко кученцe?

Това тези с памперсите ли са? Ако да има ги в Хиполенд в Пикадили и при арменците в Славейков /пресечката под Сарата/ съм ги виждала  Peace
Мерси,ама си търсим живо кученце /децата се запалиха по това и аз взех,че се съгласих/ Simple Smile

# 144
  • London, baby
Преди няколко дни ми пратиха този сайт - http://www.podariavam.com/21/rasteniia-i-domashni-liubimci.html. Има много сладурски кучета, а и ще направиш нещо много добро!

# 145
На Гурко в зоо магазина има поне 10 вида породи малки кученца и дребни и едри породи!!!
Можеш да минеш през деня са навън в клетки.

# 146
Благодаря ви,утре ще намина да ги видя.

# 147
Лесоцентър в Северна промишлена зона

Къде е точно този лесоцентър.Някакъв ориентир,че разгледах сайта.Интересуваме градинската мебел - дървените маси и столове.

# 148
  • По света и У нас
Bibo - може да провериш за плакати с този  размер и в Баумакса, както и в книжарницата срещу Стоматологията  Peace

galatea - за арт ателие:
- попитай също така Лого5ката /ако не бъркам така й се пише ника  Thinking/
- арт занимания предлагат и в един новооткрит детски клуб в Лазур на ул.Карлово /срещу оградата на училището/
- потърси ако съществува все още читалище "Слънцегледи", офиса им се намираше в сградата на ОББ - срещу водната палата ... а също така държат /поне така мисля  Thinking/ и малка галерия отстрани на успоредния блок на Републиканска /където се намира сладкарница Неделя и има пункт на Млечната кухня/ .....  там на витрината съм виждала информация-предложения за различни школи
- конкретно ако те интересува рисуване върху стъкло .... познавам дама, която води занимания основно на деца /но не само  Wink ..... повече инфо на ЛС
- също така може да провериш и ето тук: общински Детски Комплекс Бургас

# 149
Здравейте,

Темата е много полезна!!!

Бих искала да Ви попитам има ли в Бургас фирмен магазини на Данини http://www.danini.net/DANINI_bg.html .
Има - 2. Отваряш сайта, който си посочила и отиваш на Представителства и от там излиза картата на България - кликваш на Бургас и там пише адресите. Simple Smile

Благодаря
Видях картата и се ориентирах, а дали знаете нещо за Дафне. На техния сайт няма инфо за Бургас.
За голямо мое съжаление Дафне нямат вече магазин в Бургас, което според мен е грешка, защото магазинът им определено имаше успех. Имаха намерение да откриват в Мол-а, ама явно условията не са ги задоволили. Да се надяваме, че пак ще открият.  Peace

newsm78
Къде в Бургас има богат избор на качествени дамски костюми и все пак на достъпни цени. Смятам 120-140 лв. за нормална цена. Харесвам костюмите на български производители.

Общи условия

Активация на акаунт