Къде в Бургас - 20

• 74 027
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Pi_pilota в Росита има хубави костюми.Можеш видиш старата колекция ето тук: rosita.bg

# 151
Къде е точно този лесоцентър.Някакъв ориентир,че разгледах сайта.Интересуваме градинската мебел - дървените маси и столове.

веднага след КАТ, идвайки от центъра, вляво.

http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg

# 152
Къде е точно този лесоцентър.Някакъв ориентир,че разгледах сайта.Интересуваме градинската мебел - дървените маси и столове.

веднага след КАТ, идвайки от центъра, вляво.

http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg

дали говорим за една и съща фирма newsm78
Ние ходихме в складовата база, по пътя за безмитна зона. Обадих се на един от телефоните за връзка и от там ме упътиха как да стигна.
Не съм виждала градинска мебел при тях нито в сайта им.
Мога да изпратя адреса на сайта им на лични.

# 153
lucyl30 , благодаря за подробната информация.
През изминалата учебна година и през лятото дъщеря ми беше в школата по рисуване. Преподавятеля е много добър, и лично аз имах голямо желание да продължи, но нея повече я влече да майстори разни неща и затова не настоявах. Иначе ако някой търси добра школа по рисуване горещо препоръчвам тази в ОДК и то тая която се провежда в сградата на Райна Княгиня.

# 154
Pi_pilota в Росита има хубави костюми.Можеш видиш старата колекция ето тук: rosita.bg
Simple Smile
Определено са добри , имам няколко поли и ризи, които нося с удоволствие.

# 155
  • Paris
Аз пак ще досаждам с въпроси за Варна. Благодаря ви предварително. Значи, за ул.Христо Ботев3 къде ще ми е най-близо да слезна от автобуса? Разбрах, че е някъде в началото на Варна. Peace

# 156
  • Бургас/Пз
Аз пак ще досаждам с въпроси за Варна. Благодаря ви предварително. Значи, за ул.Христо Ботев3 къде ще ми е най-близо да слезна от автобуса? Разбрах, че е някъде в началото на Варна. Peace

По-добре питай във Варненската тема.  Аз Варна я познавам , ама ако съм там, иначе с улици не мога да ти помогна!

# 157
  • London, baby
jaki, кой номер те интересува? Ако е N3 това е точно първата спирка на рейса. Спирка "Полиграфията", рейсовете или маршрутките винаги спират там (зависи вече дали има желаещи).

# 158
  • Paris
jaki, кой номер те интересува? Ако е N3 това е точно първата спирка на рейса. Спирка "Полиграфията", рейсовете или маршрутките винаги спират там (зависи вече дали има желаещи).
Да, номер 3, хотел Golden tulip. Много ти благодаря.   bouquetА как е по-удобно-с маршрутка или с автобус. Егати питането, все едно ще пътувам 6 часа newsm78

# 159
  • London, baby
С маршрутка, на много малко места спира, а и  питат дали искате почивка на Обзор, ако откажете продължава. Иначе този хотел е на ъгъла (пада се в дясно), като минеш покрай него и след 20 метра е спирката. Simple Smile

# 160
  • Paris
С маршрутка, на много малко места спира, а и  питат дали искате почивка на Обзор, ако откажете продължава. Иначе този хотел е на ъгъла (пада се в дясно), като минеш покрай него и след 20 метра е спирката. Simple Smile
Жива и здрава да си! Hug Да се обадиш като идваш в мола. Peace

# 161
Някой наскоро питаше за плетачка. Вчера попаднах на едно много добро момиче, което плете само по модели от списания. Доста са й добри нещата. Мога да пратя номера й на лични ако все още някой се интересува.

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 12:26 от hrispa

# 162
Къде мога да си намеря дървени / талашитени плоскости? Искам да си сложа в един гардероб още няколко рафта и ми трябва материала плюс рязането.

# 163
къде в Бургас мога да намеря тава за печене на мъфини

# 164
В Метро има Peace

Общи условия

Активация на акаунт