Къде в Бургас - 20

• 74 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Магазин за завеси - богат избор има на ъгъла на ул."Цар Симеон"/бившата Републиканска/ и Есперанто . Пада се срещу гимназията за Романски езици и ПМГ.
Скоро си ших завеси там - за шев взимат 1 лев на линеен метър  като са включени и перделъците.

# 436
магазин за пердета и завивки има и на кръстовището на Републиканска и Рилска.Там могат и да Ви ги ушият,след като си изберетематерия.

# 437
Търся плат с коледни мотиви. Моля, някой ако е виждал да ме упъти

# 438
  Момичета,препоръчайте ми сладкарници,чиито услуги сте ползвали и сте доволни.Ако имат и сайтове,още по-добре.Става въпрос за поръчка на 2 триъгълни торти,съединени в една или една.

# 439
  • Бургас
Момичета,препоръчайте ми сладкарници,чиито услуги сте ползвали и сте доволни.Ако имат и сайтове,още по-добре.Става въпрос за поръчка на 2 триъгълни торти,съединени в една или една.
Аз съм ползвала услугите на Захаро, като имат в Бургас малка сладкарничка /някъде в Лазур беше/ , а имаче цеха им е в Поморие.
http://zaharo.info/
Други торти от които съм доволна са на Амадеус ,но мисля че нямат сайт .

# 440
Привет! Някой да е мяркал по магазините за хранителни стоки (включително диетичните) рапично олио? Може би по-големите?  Rolling Eyes  Аз преди време като започнах да захранвам Настя го търсих да и готвя с него, понеже видях, че бебешките пюрета са с него, но така и не намерих. Търсих в Била, Метро, Пикадили. Тогава нямаше още Карфур и Кауфланд.

# 441
  В Карфур съм виждала със сигурност, но преди месец два да речем

# 442
О, тенкю. А как изглежда? Аз дори на картинка не съм го виждала досега. Рапично олио ли си пише на него?

# 443
О, тенкю. А как изглежда? Аз дори на картинка не съм го виждала досега. Рапично олио ли си пише на него?

Ами да, в пластмасова бутилка като другото олио, но си пишеше рапично.

# 444
Аз съм ползвала услугите на Захаро, като имат в Бургас малка сладкарничка /някъде в Лазур беше/ , а имаче цеха им е в Поморие.
http://zaharo.info/
Други торти от които съм доволна са на Амадеус ,но мисля че нямат сайт .

аз също поръчвам и купувам от тортите на Захаро, сладарницата в Бургас се намира на ул. "Васил Петлешков" №6
Друг сладкарски цех от който съм доволна е "Карамел" намира се над заведението Бакарди, но са скъпички.
Правят една домашна торта .... много вкусна, голям съм й фен  Grinning

# 445
  • Бургас
Да, и аз бях фен на Карамел, ама нещо са ги развалили, моята любима Бейлис изобщо не е същата, както и чийзкейка...Иначе  украсата на детските е  все така хубава и интересна, но понеже е тежка, самите торти се избират по-твърди и не ми харесват особенно...Затова тази година поръчах на Захаро торта-кораб-страхотна беше, и красива, и вкусна)))

# 446
Олио от рапица съм купувала от Карфур. Странно обаче защо за захранване на бебче се ползва такова, при положение, че това е възможно най-нискокачественото олио от всички възможни продукти, от които се прави олио, наред с палмовото масло. Това си е твой избор, но все пак зехтинът си е най-доброто. Peace, та дори и

# 447
Момичета, аз да попитам за солариум и козметичен салон.  Rolling Eyes
Появили са ми се ужасни черни точки и мисля да отида на козметик. За първи път ще са ми и двеет процедури, така че не отказвам всякакви съвети и ориентировъчни цени.

# 448
Desi_sunshine,  аз това което съм купувала е в жълта непрозрачна опаковка, производител е френска компания, и пише на него Rapeseed.

Много често от  етикетите по рафтовете не става ясно, че е рапично олио, служителите в големите магазини  и те често не знаят какво продават, та затова трябва да се гледат самите бутилки и  какво е написано на тях.

# 449
  • Бургас
Търся плат с коледни мотиви. Моля, някой ако е виждал да ме упъти
На детската уличка - където се пресичат ул."Г.Кирков" с ул."Възраждане" беше книжарница "Дядо Благо", та в дясно има два магазина за платове.

Общи условия

Активация на акаунт