Къде в Бургас - 20

• 74 110
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Миленика, килими и пердета има и също на Гладстон, малко преди касата на СКат посока Сан Стефано.  Peace
Купих си от този магазин килим за децата на доста прилична цена-турски, но с добро качество.
Има и пердета, но в като съм си харесала пердета  Praynig от този на ул."Левски"до съда - вече не ми се мисли за други.
Срещу магазина има сладкарница на торти ЗАРАХО....... ммммммм - красотички!!!!

# 451
Момичета, аз да попитам за солариум и козметичен салон.  Rolling Eyes
Появили са ми се ужасни черни точки и мисля да отида на козметик. За първи път ще са ми и двеет процедури, така че не отказвам всякакви съвети и ориентировъчни цени.

За козметик мога да препоръчам Кармен, в момента салона й се намира на ул. Александровска, над магазина на Глобул срещу Общината (извинявай за обяснението, но незнам номера  Embarassed), ет. 4, В същата сграда има и солариум, но не съм ролзвала услугата.
Кармен работи с козметика на д-р Рьоно, преценя състоянието на кожата ми и препоръчва съответна процедура, крем, и изобщо как да я поддържам. Като се замисля, може би около 5 години съм при нея.
Преди време бях дала нейни координати на една от мамите от форума, ако е ползвала услугите й може да сподели впечатления.
Мога да изпратя gsm на лични, за да разпиташ за цени и за запазване на час.

# 452
Здравейте майки бургазлийки Grinning. Коя парти агенция в Бургас може да ми препоръчата за детски рожден ден newsm78  - и горе долу на каква цена излиза

# 453
Мен ме интересува следното : разбрах,че има танци до у-ще Иван Вазов.Някой има ли някакво инфо?Телефон,закакви танци иде реч? newsm78

# 454
  • Бургас
Някой да знае къде се премести магазина за очила Полароид, който беше на Лурмонтов?

# 455
Desi_sunshine,  аз това което съм купувала е в жълта непрозрачна опаковка, производител е френска компания, и пише на него Rapeseed.

Много често от  етикетите по рафтовете не става ясно, че е рапично олио, служителите в големите магазини  и те често не знаят какво продават, та затова трябва да се гледат самите бутилки и  какво е написано на тях.
Да, точно такова търся - да пише Rapeseed, т.е. с надеждата, че може и да не е ГМО, иначе ако пише Канола (Canola, мисля на англ.) е 100 % ГМО, т.е. канолата пак е рапица, но е генномодифицирана преди мноого години в Канада.
Та исках да те питам откъде си го купи и как беше цената? Въобще не зная каква е цената на рапичното олио, мисля си, че не би трябвало да е по-скъпо от слънчогледовото.  newsm78
А пък ми трябва вече не за детето, а за нас - за пържене, макар че още не съм решила дали на него да се спра, зависи от цената му и от други работи, които може още да прочета за него.

# 456
  • Burgas
Някой знае ли телефона на второ районно управление,на гишето където вадят личните карти?

# 457
Мами, имате ли прадстава къде продават пюрета Bebivita на прилични цени?

# 458
Desi_sunshine, аз го купих от Била, но беше преди доста време, също съм виждала и в Метро. Малко по-скъпо идва като цена, аз го ползвах за захранване на детето и скоро не съм търсила.

# 459
  • Бургас
Момичета има ли в Бургас магазин на Бертони,а ако не някъде да има по голям избор кошари с тази марка Thinking

# 460
Момичета има ли в Бургас магазин на Бертони,а ако не някъде да има по голям избор кошари с тази марка Thinking
Да в маг Слънчо.

Мен ме интересува къде има школи по художествена гимнастика?

# 461
  • Бургас

Мен ме интересува къде има школи по художествена гимнастика?

зала Младост се помещават клубовете по худ. гимнастика!  Peace

Мами, имате ли прадстава къде продават пюрета Bebivita на прилични цени?
Карфур, Пикадили,склада на паркинга на Новата поща и едно магазинче за детски стоки, намиращо се на Оборище в отсечката между Хаджи Димитър и Есперанто!  Peace

# 462
  • Бургас

Освен в "Слънчо" и "Делфин" /зад Театър за драма, опера и балет/ има и в Хипо ленд......, но те в момента се местят в Мола да знаеш.

# 463
Здравейте, някой може ли да ми помогнете с отзиви за качеството на обувките в Premier. Трудно си харесах ботуши тази зима,но ме е страх да не се окажат пари на вятъра. Благодаря!   bouquet

# 464
  • Бургас
Доброутро!  Grinning
Някой може ли да ми каже къде продават билети за концерта на Ал ди Меола?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт