Ти какво сготви? Снимай, покажи! 49-та тема

• 88 692
  • 681
  •   1
Отговори
# 15
ilrai78,ти пък с този тиквеник!Ох ,как му се облизвам! Crazy
И тиквите са вече на пазара,а на мен ми се е развалил чопера,с който така хубаво пасирах тиквата....
Сега не си представям,да я стържа на ренде... #Silly

# 16
Цитат
Begrkristall, какво има в зеленчуковите кюфтета? Лесно ли се правят?
Роцазеленчуковите кюфтета са лесни,сварени картофи и моркови се настъргват лук и подправки и малко зехтин,объркват се оформят се и аз лично ги сплесквам да станат тънички и без мазнина в тигана по няколко минути на страна.
Цитат
Bergkristall каква е тайната на пилешките шницели, много апетитно изглеждат?  Flutter
L e o Blush шницелите ги купих готови от пилешка кайма са.Предполагам че и в къщи могат да се приготвят от пилешко смляно месо и подправки(тези бяха след това и мариновани),но аз лично не съм правила и рецепта не мога да дам. Blush

# 17
...Сега не си представям,да я стържа на ренде... #Silly

Селма, стържеш и си представяш божествения тиквеник! Grinning На мен това ми е най-трудния момент при правенето му.

ilrai78 , фантастично изглежда, пък като знам и колко е вкусен........  chef  bouquet

# 18
Bergkristall, Илианка  , много вкусно у вас   bouquet
Пеп, поредни благодарности за поредната вкусна тема   bouquet

# 19
Хайде и аз да се запиша в новата прекрасна темичка Grinning

Панкейкс за закуска:

Супа-фиде с домати:

Запечени картофи с кренвирши на фурна с едноименният фикс Wink

Begrkristall,тези зеленчукови кюфтенца  в незалепващ тиган без мазнина ли ги пържиш(печеш).Би ли споделила какво още приготвяш в него Praynig Аз имам отскоро и само пенкейкчетата съм приготвяла там,чудя се какво друго (освен месо и месни произведения) newsm78

Охх,сега видях че си писала по горе че без мазнина си ги приготвила,но нищо все пак нка си стои въпросът....

# 20
  • ГОре на черешата...
Само "запис" ще е  Blush - вече си показах рулцата, ей сега свалих и една супа топчета от котлона, но нея няма за какво да я снимам...

# 21
  • Варна
Айде и аз да се запиша в новата тема със:
пияно пиле с картофено пюре:

бишкотена торта:

# 22
Чудесни неща и в новата тема Hug
Нашата вечеря- кренвирши с кашкавал и пържени картофи,салатка от май последните домашни зеленчуци, любимото мляко с ориз и грозде без семки Wink

Milena_vn   страхотно изглежда тортата,но искам и парченце Crazy

# 23
  • забравих си мисълта...
Да се наредя и аз след beniii .

Супа от тиква:

Салата:

Палачинки с пълнеж от изварен крем, поляти със сос ванилия. Вишничките са от сладко:

# 24
  • Варна
beniii,съжелявам но домашните любимци много бързо я изядоха и не ми оставиха време за снимки. smile3511

# 25
При нас нюдо с месце и зеленчуци(майка го е правила) и бисквитена торта.

# 26
...Сега не си представям,да я стържа на ренде... #Silly

Селма, стържеш и си представяш божествения тиквеник! Grinning На мен това ми е най-трудния момент при правенето му.
     Joy Joy Joy
     Това е идея! newsm10 Мерси,Лабрекс! Laughing

# 27
  Venetta,отскоро те виждам в този форум,но трябва да призня ,че имаш много силно присъствие! Grinning
  Сега абсолютно съм възхитена от палачинката ти с ванилов сос!Апетитна,сочна,изкушаваща! Heart Eyes Crazy Flutter
  Имаш ли си тема със собствени рецепти?

Пети,май имаше на кой да се метнеш със кулинарската си дарба! Wink
  Браво на майка ти! Hug

# 28
Ооооо,  Shocked ма вие ми " скрихте шапката бе" бисквитена торта, Crazy палачинки Crazy, мляко с ориз, за тиквеник ако бяхме на война бих предала, вкупом с "Панадолкото" на Селма  Wink Роца, чакам милинките, нали знаеш че тестените ми са слабост ИЛИ пък да си крадна скариди.... Ирина, дай моля те рецептата за кекса с натуралния сок или твоя вариант, много ми хареса! Вяра, точно днес и аз правих за закуска принцески с яйце и сиренце, но падна ми батерията на фотото и не можах да ги покажа, за това пък другите ама все прости манджи, пък и снимани, снимани, ама ме мързи да ги качвам Flutter

Пиле тас-кебап

Пържени кюфтета с доматен сос

Кълцана наденица яхния

Кълцана наденица на скара

Домашна руска салата

# 29
  Пеп-4о ,ах колко са апетитни простите ти манджи! Crazy Crazy Crazy
  Да не ги види моето съпруг,че.....ще ме е срам.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт