БългЪрски нокаЛутирани прЪвописТни сАоВШТения-36

• 33 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Гадничко, гнусливите да не четат...
Цитат
незнам дали е касно да се впиша и аз в този 4ат , но виждам че в момента ме валнува точно това за което си пишете . В най - горната част на срамната ми устна се появи едно топче наподобяващо папка(цяла папка, как ли се е събрала там?). Страх ме е да го стискам , мисля да изчакам няколко дена да видя какво ще стане и после да ида на лекар.Какжо бихте ме посаветвали.

Нееее, ще ме уморите с тая ПАПКА!  Laughing Laughing Laughing

# 676
  • Варна
Цитат
незнам дали е касно да се впиша и аз в този 4ат , но виждам че в момента ме валнува точно това за което си пишете . В най - горната част на срамната ми устна се появи едно топче наподобяващо папка(цяла папка, как ли се е събрала там?). Страх ме е да го стискам , мисля да изчакам няколко дена да видя какво ще стане и после да ида на лекар.Какжо бихте ме посаветвали.

А Б.Б. се чуди къде са докладите на ДАНС, ей къде е скрита тази папка.  Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 677
Цитат

Това ме разби  hahaha

# 678
  • Варна
[ link=topic=443878.msg13045206#msg13045206 date=1257688193]
 Това е една от най-страхотните комедий, който някога съм гледала  Mr. Green

[/quote]

Банално. Tired

# 679
но имаше злокачествено образование

Тези, които попадат тук май все са с такова

# 680

Сега една задачка ви давам  Twisted Evil Знаете ли какво е джм или дсм (от една и съща потребителка е използвано въпросното понятие)?

Джиесем?

# 681
  • Бургас
ПИчелиш  Mr. Green

# 682
Обичам да торша разни предмети...
Няколко минути след това се мея като ненормална,независимо за каво съм се карала и дали на др човек му е до смях.

# 683
  • София
Досега не съм писала в темата, но не мога да се сдържа да не ви покажа една обява от jobs.bg

Офис менажер
Описание и
Изисквания   Добра комуникативност,
чувство за отговорност,
документи за управление на МПС,
с основни юрисдически и счетоводителски познания,
с предимство са хората с опит.
Категория    Администрация
Тип Работа    Пълен Работен Ден,
Постоянна hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ниво    Експертен персонал без ръководни функции
Населено Място    София / Област София - град / България
Дата   03.11.2009
Тип   Безплатна Обява
Заплата    600 BGN на Месец  Joy

# 684
  • София
Цитат
хлърлих го вчера -няма да завторя

# 685
и започва да усеща облегчение
Един вид започва да се усеща като облегнат  Wink

ония ден

# 686
Цитат

Нееее, ще ме уморите с тая ПАПКА!  Laughing Laughing Laughing

а пък аз докато разшифровам смисъла на ПАПКА,  newsm78  Joy  Joy  Joy
Определено тази потребителка не знае, че има и буква Ъ в БАлгарския език Simple Smile

# 687
Цитат
Здравейте пише ви момче моят въпрос е.Моето момиче беше във менструация на следващият ден спря менструацията и ние правихме секс не бях на 100% сигорен дали свърших във нея но имах чувството че малко остана вътре а останалото на вън и решихме да сме на 100% сигорни 4е няма да има някака проблем взехме Ескапеле и тя днес го изпи прочетох всички коментари и ме е страх да и кажа какви са последиците болки и т.н.т но според вас възможно ли е да забременее??? Надявам се бързо да обсъждате моят въпрос!!!Мерси предварително.

# 688
здравеите аз съшто имам бебе на 5 месеца и ми е много трудно и аз като храна на обиад после иска млиако незнам как ше откажем млиакото?

ooooh!

# 689
  • Italia
4устителна

ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт