БългЪрски нокаЛутирани прЪвописТни сАоВШТения-36

• 33 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравеите!Като чета, кога сте захранили бебоците ,се чудя, дали не сбарках, като го захраних с плодово пюре при наваршени 4мес. А вече сме на 5 и давам по 4-5 лажички зеленчуково!

# 571
  • София
Цитат
При мен хласълникът е проблем...

# 572
  • София
Цитат
когато бях малък бях болен тежко от "бронхит пневмония"

# 573
Цитат
Искам да попитам са6то пречели прекаляването със секса при дългогодишни6ни партньори на после примерно желана бременност и изобщо6то като цяло,пречи ли на не6то правенето на секс по 4често за6защото сам 4чувала от познати 4е след време ако иска6 бременност от са6тия партньор по трудно ставало.

Confused

# 574
Един ученик пише на дъската: "Бремена жена", при забележка от моя страна, че се пише с две"Н" какво мислите? - "бремена женна"!

# 575
Очевидно няма оправия  ooooh!

# 576
Един ученик пише на дъската: "Бремена жена", при забележка от моя страна, че се пише с две"Н" какво мислите? - "бремена женна"!

Т'ва си е направо като виц... Mr. Green
Да се смееш ли, да плачеш ли....

# 577
Цитат
... дъ-на 61 см.
Какво ли се крие зад това.. хмм.. съкращение?  newsm78

# 578
  • София
Малко Офф:
Цитат
(а щерката е момиче)
Без това уточнение доста щях да се чудя от какъв пол е дъщерята Mr. Green

# 579
модел ,усещам се ,че се дъбжа нато майка ми и не съжалявам

# 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
... дъ-на 61 см.
Какво ли се крие зад това.. хмм.. съкращение?  newsm78

newsm78 дължина?

Цитат
Според нея вагинални проблеми биха моглаюи да се излекуват като се постави живо зай1е от майка първескиня
незнам как при вси1ки съвременни методи на медицината и нау1но-техни1еският прогрес е възможно нормална жена да обеснява такива нетрадиционни фантасмагории....
Shocked Shocked Shocked

# 581
Живеем в едно село близо до София и имаме градина която обработваме детето в момента е на месец и половина а нашия тати разправя вчера вечерта

Само не разбрах, дали обработват детето в градината, или то я обработва от месец и половина...  newsm78

# 582
  • София
Цитат
това че е е със страхува невроза...

Цитат
Но не мисля, че с предложената история за мъж-насилник, който странно е станал  такъв след смъртта на свекърва си, е реалната причина да се търси помощ.
Става въпрос за тъщата.

# 583

Цитат
Но не мисля, че с предложената история за мъж-насилник, който странно е станал  такъв след смъртта на свекърва си, е реалната причина да се търси помощ.

Ъхъм, май за гей-двойка иде реч   CrazyMr. Green

# 584
Цитат
.........а от вчера на никой от съседите ми не мога да помогна или са натурени или иобщо нямат нужда от помощ.

Аз не си ги приемам за момента щото смятам да пооправя нивата а като ги приема не мога да приема повече от 30, а фермата ми и без това е хаус

Може пък да прави сравнение с прочутия доФтор  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт