Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 330
  • 601
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug

И аз влизам в отбора на недоспалите  Sad, ама явно е всеобща болестта, така че няма да изненадам никой. Цяла нощ е било едно мрънкане и нон стоп хранене, проблема е че имам доста кърма и очевидно се прехрани, защото цяла сутрин непрекъснато връща по-малко. Режим все още никакъв, или спи по 4-5 часа или мрънка също толкова.
Баткото настоява да спи при нас и все се надявах, че плача на бебето ще го изсели в неговата стая, но упорито дете, да е и то при мама и тати.
Днес даже ходих и на консултация и се оказа, че мойто бебе е джудженце, родил се е 49 см, а не 52 както ми казаха в началото, ужасното е, че е надал за 2 дена цели 100 грама, и сега се чудя как да ограничавам  яденето, но знам, че на този етап няма как да стане. Докато си реве бебока ще си предлагам млечния бар за употреба.
Вече съм зле със зърната, даже снощи малкия върна и малко кръв и сега ще е само на една гърда, а другата ще е с помпата. Досега всеки ден замразявам по 150 мл. мляко и то без грам напън, а ако тръгна да се цедя на макс може и до литър да стигне.  Joy

Айде момичета днес е последния ден на месеца, хващайте баирите и приключвайте с това досадно раждане. Пожелавам ви успех  Hug

# 181
  • Габрово
Ние сега се връщаме от разходка, ама имаше вятър и я прекратихме преждевременно.
И аз днес съм от що годе наспалите се, понеже след като изпратихме каката на ясла и си доспахме с Рая.
Днес правим 40 дни и се чудя да ходя ли попа да чете молитви някакви, ама аз много не си падам по тея неща и може и да пропусна с риск да ме смъмрят всички роднини и познати.

Другото, което искам да питам вие Пентаксим ли ще слагате на децата, че аз съм в чуденка, понеже с Алекс не съм била пред тази дилема тъй като бяхме в Испания тогава, а там хич й не знам кво са й били.
Педито каза, че ваксината по касата вече била подобрена и се понасяла добре от бебетата та не знам  Thinking

# 182
  • София; Дружбето
Аз съм бясна. Уж ходиме да ни поставят ваксините. Да, ама не #Cussing out Трябвало да ходим на ехограф на мозъка, щото дрън дрън. Вече съм убедена, че Шейново и Детската педиатрия въртят далавери. Да ми била дала педката направление, а жената вика, нито мога да дам, нито те работят със ЗК за тези изследвания #2gunfire Кажете сега да звъня ли на Нова тв или не, защото сериозно го обмислям. Изнудват ме да платя едвали не това изследване, което няма да е по-малко от 150 лв, а аз нямам тези пари
Извинете, че пак с лошо, ама нямам нерви вече

# 183
  • Габрово
Цвета, не знам дали е наложителен ехографа, но аз знам, че не е хубаво да се облъчват малки бебета освен ако наистина не е крайно наложително.
Атова, че трябва вие да го платите нямам думи  ooooh!

# 184
tsveta, аз бих се свързала с някоя тв, може би c Господари на ефира. Действай, не се колебай! Нищо няма да изгубиш, ако се опиташ да изясниш случая.

# 185
Tsveta, какво направление тия нормални ли са  #Crazy. Не стига че са се осрали за световната олимпиада ами и не си чистят след тях  Sick Мама Т е права - изобличи ги публично!
Валката, проучванията ми относно ваксините за Кристиян показаха, че Пентаксима е най-доброто, което можем да му сложим. Не знам какво може да са им подобрили от тези по ЗК, аз не вярвам, държавата е бедна и не дава най-доброто  Sad
Надина, и ние сме така със спането и мрънкането. Моника ни сервира от самото начало куп неща, които батко й не е - колики, плач, обринато дупе, млечница  #Crazy Точно като първескиня съм  #Silly И девойката всяка вечер е будна от 9 до 1 през ноща  #Crazy. През по-голямата част от това време тя суче, но много неспокойно, понякога имам чувството, че от скука  #Puppy dog. Явно наистина кърмата не може да й напълни наведнъж коремчето и то да натежи за сън   ylinfant.
И на нас ни излезнаха от тези потни пъпчици  Rolling Eyes
Отивам да гледам снимките на Находката , че май само аз не съм се доредила  Grinning

# 186
tsveta, аз бих се свързала с някоя тв, може би c Господари на ефира. Действай, не се колебай! Нищо няма да изгубиш, ако се опиташ да изясниш случая.
Подкрепям и аз  Peace
За ваксина-Пентаксим ще купя да му сложат.

# 187
Здрастии...,тук съм,още 2в1 Rolling Eyes
Сега се прибирам от преглед.Извода е -няма да е днес,утре и така до десет дни #CrazyНаправо ми иде да се  #2gunfireгръмна.Ееее,голям инат излезе това бебе SadНямам друг избор ще чакам,пък се надявам да е тия дни все пак Praynig
Оплаках ви се,за което ще ме извините!

Дидии,много сладка снимка,и ти изглеждаш много добре!!!
Криската,честита ви месечинка!Голяяяма да расте госпожицата!!!
Цвета,търси си правата! Peace

# 188
гладих (т.е. поне час и половина права!), къпах се - горещ душ, след малко отивам на дълга разходка да запиша ина на плуване и да видим довечера!!!
Горби, аз утре съм на запис на тонове и на преглед, ще докладвам.

# 189
Цвета,търси си правата! тея хора са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Криската,честит ви 1-ви месец.нека ви е жива и много да ви слушка принцесата  bouquet
gorbi,MammaT  мили още ли сте тук. Май на бебчетата много им харесва в коремчето на мама .Стискам палци до вечерта да имаме новини от вас   bouquet Heart Eyes

# 190
  • София; Дружбето
35 лв е, но ни записаха час чак за 10.11 ooooh! ще ходя утре да говоря с педката и тогава ще го мисля. Ако тя не смята, че е наложително може и да звънна на господарите
Иначе и аз ще слагам Пентаксим, стига да стигнем до там

# 191
 добър ден и от нас 1crib
Ние пък вече трета вечер сме с добър режим на спане(пу- пу) Заспиваме след баня в 10 и се събуждаме към 4. Започна да прескача едно ядене . В Шейново са ги хранили и в 1ч. през ноща и като се прибрахме първите вечери и тука искаше в 1. Но сега сама се отказа от това хранене и чак в 4  newsm44. Ситни пъпчици по лицето имаме и ние , вчера Педито препоръча някакви ампули, дала съм рецептата на мама да ги купи. Дадоха ни и някакво мехлемче за езичето че било мн бяло и можело да хване гъбички. Днес не ми се вижда толкова бяло , ама ще намажем пък да видим. От днес почваме Вигантола за рахита , ама се чудя как да и го давам. Вие как го давате  newsm78
хайде лек ден и от мен и последно повикване за септемвриики Mr. Green

# 192
Вигантола аз давам преди някое от храненията, обикновено сутрин, от капкомера направо в устата.
Криската,честита месечинка!   bouquet

# 193
  • където има любов
 newsm78Такова писане изписах,а поста ми го няма,чудна работа .И как да пиша сега ,като малчо се   събуди Confused

# 194
И аз сутринта си затрих поста без да искам и нямах време да пиша отново, много ме хвана яд.  ooooh!

Горби, тъкмо вече си мислех, че щом те няма, значи ще ни зарадваш днес, много съжалявам, че са ти дали такава прогноза за раждането. Дано все пак девойката да изненада всички и да се появи когато най-малко я очаквате.  Hug

Ксантипа я мисля днес, дано всичко мине добре при нея. Дали днес ще й предизвикат раждането или ще я подържат малко в Шейново?  newsm78 Стискам й палци.

MammaT дано днешните ти занимания да доведат до нещо добро!  Praynig

tsveta тая работа и на мен не ми изглежда много чиста, пиши после какво е казала педиатърката ви.

Криската, честита ви месечинка, да нацелуваш малката фотомоделка от нас!   bouquet

Относно ваксината - аз също ще взема Пентаксим.  Peace

Lipstick* аз също не изцеждам изобщо гърдите си. Единствено в болницата като ми дойде коластрата и гърдите ми станаха на камък, започнах първо да давам на малкия да суче колкото иска и след това доизцеждах с помпата, но много малко, колкото да ми омекнат леко гърдите и да почувствам облекчение. Така постепенно кърмата ми се регулира спрямо нуждите на бебчо и докато се приберем вкъщи, вече не ми се налагаше да цедя нищо. Аз също съм на мнение, че цеденето освен при специални нужди, не трябва да се прави, защото може да доведе до хиперлактация.

Малкия също ми е с обрив - малки червени пъпчици по лицето и вратлето с бяло връхче. Педи каза нищо да не ги правя, най-добре да минат от само себе си, но ги влачим вече цяла седмица. Дали не го претоплям?  Thinking

Арлина, ние също сме още със жълтеница, май ще ни се размине ваксината в понеделник.  Confused Вече незнам какво да правя, с Хриси не съм имала такива "проблеми".

Нашият скок в растежа продължава - кърмим се на час и половина, днес по време на разходката, се наложи да отида до офиса на мои колежки, за да накърмя малкия там (в малкия град не сме дорасли за кърмене на обществено място  ooooh!). Зърната вече много ме болят, той направо ми ги сдъвква, мажа с Лансинох, много е хубаво кремчето, но ефекта е временен. Но ще търпя, това да ми е кахъра.  Laughing В момента да не се чудите какво правя - кърмя младежа и пиша с лявата ръка, както Валката вчера.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт