Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 137
  • 601
  •   1
Отговори
# 540
добро утро  Hug
Горби мила честита ти радост.Да расте здрава и послушна малката госпожица

BebEshOnDeL честита ви годишнина.Да продължавате да се обичате още поне 100 години и да се радвате на внуци и пра-внуци даже.  bouquet

Ние май обърнахме ноща в ден.Тази нощ не ни остави да спим до 5 сутринта.  Tired а през деня си спи без проблеми #Crazy

# 541
tony25, търси гастроентеролог! Peace

---

Бу,ходих -засега съм на диетата -но ефект -няма .Вече 20 дни ям едно и също-хляб,картофи,ябълки,ориз...общо взето това е .

# 542
Добро утро момичета Simple Smile

Честито на горби- да й е жива и здрава дъщеричката и много да ги радва.   bouquet

Аз като гледам май вече почти всички сме родили, та скоро може да се местим в "Родени".

Честити месечинки на бебешондел и на емир   bouquet

Бебешондел
, на вас със съпруга ти- честита годишнина и още много щастливи години заедно.   bouquet

алекс1701
- добре дошла в нашето голямо семейство Simple Smile

Валката, браво бе жена Simple Smile Щом сте успяли все пак да направите нещо е добре.
Аз още стискам кълките. Трябва да минат поне 30-40 дена ( така ми каза доки). Ама мен малко ме е страх как ще бъде първия път след раждане- да не е като да правя секс за пръв път... newsm78. Уж шевовете вече са ми минали, ама си го има психологическия момент и при мен, и при съпруга ми да не стане някой сакатлък.

Ех, тоя секс е голяма работа.. Докато бях в болницата лекарите се смееха на един случай. Някаква майка заявила, че иска да ражда секцио, защото не можела да издържи толкова време без да прави секс...  ooooh!

sonic,raver_ivi и на моята щерка по едно време й беше много зачервено и подсечено дупето. Миех я сутрин и после вечер я къпехме, а през деня действах с кърпичките.. Да, ама се оказа, че явно има много чувствителна кожа и киселините от акото много я дразнят. Почнах да я мия след всяко акане и да я мажа с един прост, но много ефикасен крем( Baby Tan- препоръчаха ми го много майки). Буквално за 1 ден и мина и зачервяване, и подсичане и сега е с готина гъзинка Simple Smile Иначе пробвахме какви ли не скъпи мазила и никакъв ефект. А този Бейби Тан се чудех дали да го слагам, че ми изглеждаше много простоват и евтин( около 2 лв). Но в крайна сметка след като опитах какви ли не скъпарски кремове, реших и това да пробвам. Е, наистина е много добро кремчето.

Както споделих вчера, на майчето й свърши отпуската и вече сме сами с бебка. Ох добре, че снощи спа цяла нощ, че днес съм наспана и в състояние да свърша някаква работа. Беше наистина много послушна вечерта( пу пу) Simple Smile А дано да е така всяка вечер Simple Smile

# 543
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
и тази нощ се кърмихме на 2 часа.Имам много кърма,но защо толкова бързо огладнява? newsm78През деня издържа по-дълго време-до 4  часа мржду храненията.
Gorska_Kitka с Алекс съм ползвала същия крем за дупето и наистина е хубав.Сега за Андреа ползвам Медико идеал Peace
За секса-и ние вече правихме няколко пъти,но този път нямаше проблеми.Сигурно защото нямах шевове.При първото раждане имах 8 шева и после доста време си ме болеше Crazy

# 544
  • Бургас
Добро утро и от нас с Боб! Тази вечер ни беше доста тежка! Мисля, че и при нас се появиха зверски колики. Всъщност не мисля, а си е така! Вчера, миличкия от 9 вечерта до 1 е ревал, направо до синьо! Какво ли не пробвахме- давах му кърма, слагах му на корема едни специални топли черешови костилки, гушкахме се, е не- рев и рев! И вечерта на няколко пъти плака неутешимо, та днес съм направо скапана! Моят извод е, че тези колики явно с нищо не могат да се преборят! Само се моля да отшумят бързо, защото ми се къса сърцето да го гледам така превиващ се.  Sad

Преди малко получих и аз смс от Пантера, но в темата има инфо за бебето й! Да е жив и здрав Александър!
По този повод съм съгласна с Горска китка, че е време да се местим май в Родени! Има ли желаещи да оформят новата тема?  Party

Ех, тоя секс е голяма работа.. Докато бях в болницата лекарите се смееха на един случай. Някаква майка заявила, че иска да ражда секцио, защото не можела да издържи толкова време без да прави секс...  ooooh!
Това не го разбирам аз!  Confused Като си секцио пак до 40-ия ден с тези лохии не ми е ясно как ще прави секс девойката, ама както и да е!  Thinking Луди моми! Да не говорим, че миналия път след като родих Красимира до 6ия месец откачах от болка- първия път направо ряпа да яде! Та сега си кротувам и се моля скоро да не идва този  момент!  Blush А спирала ще слагам на Мирена по препоръка на лекарката ми. Каза, че ще ми я сложи след 6 месеца.

sOnic, аз ползвам мокри кърпички само нощем за дупето на Боб. През деня мия на чешмата. Ама на мен пък миенето ми е по-лесно от бърсането с кърпички. Доволна съм от Судокрем и този на Чико, но все пак нито Боб нито Краска са ми са се подсичали, та не знам дали са ефикасни при вече подсечено дупе. За превенция обаче са отлични.
Ставам да гушна малко Боб, че пак се размрънка! Целувки на вас!  Heart Eyes

# 545
Eto me i men - ама много недоспала.

Бебо нещо май ми понастина носа му хъхри страшно много чак едвам диша милото и на няколко пъти ми се дави от секретчета, ама като се опитам да почистя нищо не излиза Confused.
Освен тва баткото още на 1 ден на градината му подсякоха дупето, майка ми ходи да ги помоли да го сменят по честичко ( и почерпка им занесе даже - въпреки че аз съм много против тез подкупи ). Е на 2 ден беше още по зачервен, а като се опиташ да му свалиш гащичките и почва да пищи да реве, да блъска и бие, абе чудо... в банята абсурд да го вкарам, та заляхме целия хол докато го поизмия. Честно ви казвам така не съм го виждала тва дете, идеше ми да ревна с него.
А баща му щото е голям умник днес пак го е завел на градина, хем бяхме говорили че днес ще си остане в къщи че да ходи без гащета да му се пооправи дупата...

Извинявам се че ви занимавам с такива работи, номного ми е криво и ми се искаше да споделя.

Това кремче за което сте писали по нагоре по аптеките ли да го търся или детски магазини, някой ако знае моля да каже.

Да не забравя сега да честитя и на новите ни мами: Симбиоза, Пантера, Писенцето и Горби да са ви послушни и здравички бебите   bouquet .
Честито и на бебешондел и съпруга и   bouquet

Иначе вчера бяхме да запиша малкия на лекар, претеглиха ни вече сме станали от 2,700 при изписването, на 4, 80 гр. та съм много доволна и аз за няма и месец добре е наддал мъника.

Бягам сега да закуся нещо хубав ден момичета...

# 546
  • До хладилника, който обичам
За подсечено дупе - силно дори - пудрене с хума много помага. Мая беше с рани по дупето, когато ми го казаха. Мие се само с вода, никакви кремове не се мажат - да изсъхне добре кожата на въздух и после леко се пудри с хума на прах и се слага памперса. За ден до два минава.

# 547
Blagodarq mnogo Бу веднага ще го пробваме, че е страшно при нас положението, не е на рана станало, но едните червененки се падат баш на ластика на памперса и бая си го боли.
Пак благодарско за съвета   bouquet...

# 548
Честита дългоочаквана радост на Горби. Да й е жива и здрава принцесата и много да радва мама и тате!

Бебешондел, честита годишнина и месечинка! Да се обичате още много години, а малкия принц да ви дарява много радост и любов!

alex1701, добре дошла при нас! Hug

По този повод съм съгласна с Горска китка, че е време да се местим май в Родени! Има ли желаещи да оформят новата тема?  Party

Ако няма други желаещи аз ще оформя тема в "Родени". Чакаме ли още някоя неродила мама?

# 549
добро утро мадами недоспали  Hug

оххххххххх,тея колики ooooh!ние сме на колийф и биогая-първите са мн хубави,ама 30 лева за 1 седмица  #Crazy #Crazy #Crazyама въпреки всичко аз си разчитам най-вече на добрия стар сешоар  Peace Peace Peace

Христи,мерси мила за кафето  bouquet/аз не пия,заради кърмата  Wink/еееее,Бамба ,то беше време ма булка,беше ни забравила  hahaha

Надина,незнам какво а ти кажа за РД,ама не е мн удачно да се трупат хора във вас около бебо  newsm78

алекс1701, welcome при нас,ще ти е забавно-гарантирам  Hugцунки за Кристиян   love001 и да пишеш често  Peace

за подсеченото-а бе ниесе оказахме алергични към Памперс #2gunfire и сега се мажем с Бактробан,много съм доволна,отшумя ведна обрива и раничките Peace
Бу,както винаги даваш мн ценни съвети  newsm20

Горска китка,стига стиска тез хубави кълки бре Joyто да ти кажа от сън спомен няма,а си мисля че притесненията ти ще се окажат напразни и само си изпускала голямата далавера   newsm53 smile3521 smile3521

# 550
Ladida, ти ме шокира бе жена... Аз не искам да мисля, че може да боли толкова секса след раждане. Абе скоро ще пробвам, пък ще видим как ще е...
А иначе за коликите- на мен ми казаха за едно сиропче, което било на някаква италианска фирма. На наши близки детенцето им имало много силни колики и само от него минавало. Казва се Бейби Колик.

Бу, това с хумата за пръв път го чувам. По принцип хумата е много лековита и е логично да помогне..

Клара, дано детенцето ти се оправи бързо. А иначе кремчето може да се намери и в аптеки, и в детски магазини, но не навсякъде го продават.

Находката, ми то нали знаеш- "страх, лозе брани" Simple Smile Ама аз ако си браня лозето така, то асмата скоро ще ми хване паяжини Simple Smile

# 551
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Алекс, добре дошла при нас!
На дребния май му е по-добре дупето днес. Ще я караме на чешмата, то се е видяло. Почнах да го мажа и с кремчето на Бочко със смрадлика, пък ако не сработи ще търся Бейби тан.

Който къпе с олио за вана - сигурно ли е, че е вместо шампоан/сапун? Thinking Бебето стана едно такова мазно Crazy

Така пише на опаковката. Малкият не става чак мазен, но кожата му не е толкова суха като с душ гел.

# 552
момичета от кога се дават капки против рахит????

# 553
буболече, на мен докторката ми каза да дават по 2 капки от 21 ден.

# 554
  • София
Вили,мила,направо си героиня  newsm20

Е хайде май съм за лудницата, просто нямам избор, а и не искам да съм много зависима, както казва мъжа ми сами си го направихме, бабите, че не помагат това съм го приела, но и не искам да съм вързана с бавачка, преди почти 2 години почина жената която ми помагаше и тогава за мен беше шок, каката току що беше навършила 3г, малката на 1г.4м. аз болна с пневмония, идваха да ми слагат системите вкъщи, защото неможех да влеза в болница тези две деца просто нямаше на кого да ги оставя.

Сега гледам да се организирам така, че да мога да се справям и с помощ и без. Децата когато са само с мен се държат доста добре, особено каката напоследък е станала доста послушна.

Нашето дупе го оправихме със Судокрем, но не можеш да ме накараш да стоя постоянно в банята на мивката, ами почиствам дупето с кърпички напоени в олио на Себа мед, това ми спасява положението.

Упс забравих ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ГОБИ! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ ДА Й НОСИ!

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 12:43 от villi

Общи условия

Активация на акаунт