Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 145
  • 601
  •   1
Отговори
# 525
BebEshOnDeL    ,честита ви годишнина мила  1datingпожелавам ви да сте много влюбени и щастливи до дълбоки старини и да се радвате на живи и здрави дечица-поне две   love001

не приемаме черпене с картинки  Naughty Naughty Naughty smile3532

Вили,мила,направо си героиня  newsm20

честити месечинки на всички бебоци и все така да растат   love001

# 526
Ееее, страхотна новина, откога чакана  Hug ! Честито на Горби! Да и е жива и здрава малката сладурана на майката героиня Simple Smile Да расте щастлива и обичана от всички!
Честито бебче и на пантера, живо и здраво, само радост да носи!

Аз освен да се оплача, много ми е притеснено, мисля че ми спира кърмата и още повече се шашкам. Насъбра ми се стрес и просто незнам Sad. Толкова много искам да кърмя...

# 527
здравейте, мацки.
честито на мамите - Симбиоза, Пантера, Писенцето, Горби   bouquet нека дечицата бъдат много здрави и кротки, а на мамите - бързо възстановяване.
 вили, аз съм с две деца и много често изпушвам, мога само да си представям какво е при теб. ти наистина си майка-героиня.
 бебешондел, честита годишнина. бъдете щастливи и догодина още едничка рожба  Simple Smile
 да попитам, болят ме гърдите, но не ареолите или зърната, а направо гърдите. не мога да обясня по-добре. най-често след като съм кърмила. някоя от вас има ли такава болка или поне обяснение? и Емо все по-често плаче на гърдата и докато захапе е голяма истерия. чак почервенява. докато суче мрънка, пъшка, опъва ми гърдата, не пуска, суче, но е  неспокоен  Confused не знам какво да правя. дупето му е подсечено. има ранички. мажа го с имазол и когато го оставям за около 30 мин без памперс, го мажа с маз. мия го с вода, не ползвам мокри кърпи изобщо. дали от това е неспокоен. пръцка често. вече не знам какво да мисля. много ми се иска да е спокойно детето. приемам всякакви съвети.

# 528
  • Испания и Стара Загора
gorbi,ЧЕСТИТО ВИ БЕБЧЕ!!!!От кога чакаме тази добра новина. Hug

# 529
  • София; Дружбето
Страхотна новина. Честито gorbi, да ти е жива и здрава Ивайла. Тя почака, затова пък рещи бързо да се появи на бял свят Mr. Green
Честити месечинки  Hug
Аз давам Еспумизан за коликите, само вечер. Едвам усяпвам да го накарам да го изпие, та нямам нерви да давам и през деня

# 530
Честито gorbi .
Някой давал ли е едновременно био гая с други капки, защото на мен ми казаха че можело да се комбинират та се чудя сега как да давам ???

# 531
ееееееееееееееееех,от кога чаках  newsm47

Горби,скъпа моя,честита ви малка принцеса Ивайла  Hugнека расте умно и послушно дете,да ви е жива и здрава и страшно много радост да ви носят с баткото   love001много се радвам за лесното раждане и ти пожелавам бързо възстановяване  newsm51 newsm51 newsm51много ви целувам и двете и ще чакаме подродбности   love001

айде чакаме новини от Мамма Т
 smile3521

целувам ви,спокойна нощ на всички бебоци и техните мами   bouquet

# 532
  • Габрово
Честита радост на Симбиоза, Пантера, Писенцето и Горби   bouquet

Ники, радвам се, че ще си февруарска мама- здраво и спокойно бебе ти пожелавам  Hug

Покахонтас, много кофти случка наистина, но те бебетата са жилави и падането за нищо го нямат  Laughing

Аз пък уж все пазя бебето от Алекс, пък все аз се издънвам. Една нощ да си светя с телефона и го изтървах в тъмното върху Рая и й направих синка на челото, а пък вчера навивах една миниатюрна играчка в парка, която хвърчи като фрисби и баш се нацелих в количката, та пак уцелих главата на Рая - съсипах го това дете  Crazy

Криската, това бебе ако така я кара скоро ще е с мерки на едногодишно дете  Joy

И малко да  подразня находката, ама аз пък вече правих секс  smile3534 Ма то пък егати секса  постоянно да се озръщаш и да слухтиш дали някое от децата няма да ревне  Mr. Green

# 533
valkata78,дразни ме,дразни ме,ама ще видиш ти,ще последва втора серия на сагата и ще има"империята отвръща на удара"  smile3533 smile3534 smile3533

цункай принцесите и престани да теоризораш Рая  с твоята нескопосаност,непохватност и леворъкост  rotfImbo smile3532 rotfImbo

# 534
  • София
Честити бебчета на Симбиоза, Пантера, Писенцето и Горби smile3525
Аз докато се чудя кога да сменям памперса май успях да подпаля дупето на малкия, доста зачервено ми се видя Sad Тя педито още в началото ме предупреди да го мия като сменям памперсите вместо да действам с мокрите кърпи, ама мен ми идва малко прекалено да вися все на чешмата. Не стига, че мия шишета постоянно, а сега и дупе Crazy Ама все пак май ще се наложи. А ми беше толкова удобно с мокрите кърпички...
Хайде отивам да храня малката ламя, че се разбуди Mr. Green

# 535
  • Варна
Здравейте маменца!
Ще ни приемете ли във вашата дружина?
На 25.09.2009 се роди бебе Кристиян.
Честито на всички, които  са се сдобили с рожбички - да са живи и здрави всичките дечица.

# 536
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!

ЧЕСТИТО НА МАМА ГОРБИ  bouquet -Най чаканото бебе реши да излезе на бял свят smile3501

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 09:08 от hristy

# 537
Честита дългочакана рожба на Горби Hug  bouquet

Честити бебчета на Симбиоза, Пантера, Писенцето   bouquet Hug

При нас всичко е ок, бебето го мъчат колики и докато не се изака миличкия голямо кривене и рев пада, ама и аз не съм сериозна с капките, давам вечер преди кърменето в 11-12 ч. По цял ден съм с децата на къщата при майка изпозлваме слънчицето и за бебето и за баткото. До края на седмицата най-после трябва да си вземем количка, че от другата седмица оставам сама, баба почва работа и с двечките ще се справям надявам се успешно.
Наближава рожденния ден на баткото и се чудя какво да правя, за детски клуб вече няма време за резервация, а в къщи си мислех на отворени врати да бъдем и който когато иска, ама и с бебето незнам как ще стане. Някой ако има идея, не ми се лишава баткото от дългочакания празник.

Алекс добре дошла  Hug

Айде чао засега.  bouquet

# 538
Добро утро,мацки!отдавна не съм правила кафенце Laughing
Честито на Симбиоза, Пантера, Писенцето и Горби ! Да се ви живи и здрави и много да ви радват дечицата!

# 539
  • До хладилника, който обичам
tony25, търси гастроентеролог! Peace

---

Който къпе с олио за вана - сигурно ли е, че е вместо шампоан/сапун? Thinking Бебето стана едно такова мазно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт