Отговори
# 150
Честит имен ден на Катето!
Желая и все същата всеотдайност, добро сърце и дълги години още да помага на бъдщите и настоящи майки!

# 151
Благодаря за доброто посрещане!    bouquet  И добре дошли на новите мами !  Hug

baloniЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТО!  newsm51
Нека бъде жива и здрава, все така усмихната и всеотдайна! И така, както помага и се грижи за нас, да продължи да го прави с още много, много бъдещи и настоящи мами!!!  

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 08:20 от Merry_Berry

# 152
 Heart EyesДобро утро момичета , има ли някоя от вас да е бременна като мен съвсем в началото? Ще мога ли да се присъединя към колектива ви , като се преместя? Е живот и здраве , голяма част от вас може и да са родили , здрави и красиви Бебоци.Целувки и приятен ден.  bouquet

# 153
honence, здравей  welcome
Винаги си добре дошла при нас  Hug ще те чакаме с нетърпение !!!
За сега аз съм с най-късен термин 12.04.2010 год., но това да не те притеснява, защото на курса може да се появят още бъдещи мами.

# 154
Я кажете как мина вчера  курса  Grinning

# 155
Мерси много на Ellito, дано да има и още мами с моя термин,за да си бременеем заедно.  bouquet

# 156
Honence, добре дошла при нас!  Hug Лека бременност ти пожелавам и като се преместиш в Пазарджик да идваш на прекрасния курс за бъдещи мами.

Я кажете как мина вчера  курса  Grinning

Вчера курса мина, както винаги много добре. Честитихме именния ден на Катето, подарихме й едно живо цвете да й остане за спомен от нас /има го запечатан този момент на снимка/, а тя милата ни почерпи. Ех, направо се възхищавам на тази жена, с такъв дух прави всичко, с такъв заряд от емиции, просто й идва от вътре това желание да помага на мамите.  Наистина не случайно се казва Катерина. Hug Hug Hug

Следващата дата на курса е 27.11 /петък/ от 17:00 часа. За сега се отлага срещата и с татковците за 02.12.

# 157
 Heart EyesРазбира се и мерси много за поканата на  Vivianka 1 , нямам търпение да се преместя и да се запозная с вас , изглеждате много задружни , ами аз май ще си бременея самичка , в този форум защо така няма Мами , които да са като мене съвсем в началото. Вие всички ще имате малки,сладки и здрави Бебечета , а аз още с големия корем , не че ще ми е лошо,ама дано се появят и други майчета като мене в ранна бременност. До скоро. Heart Eyes

# 158
# 159
Много сте хубави на снимките Flutter
Honence,добре дошла ,има време,ще се появят още много бъдещи мами  Grinning
Аз нямам търпение вече да приключвам с работата (до края на декември съм) и да започна от януари да идвам редовно на курс!

# 160
  • Пазарджик
  Вие всички ще имате малки,сладки и здрави Бебечета , а аз още с големия корем , не че ще ми е лошо,ама дано се появят и други майчета като мене в ранна бременност. До скоро. Heart Eyes

Ще се появят, няма страшно  Peace .
Лично аз познавам една бъдеща посетителка с термин 4 юли  Mr. Green .

и да започна от януари да идвам редовно на курс!

То май януари курсът ще почива  Rolling Eyes .

# 161
 HugСупер,толкова много ви благодаря на всички , нямам търпение да се преместя в Пазарджик за да посещавам курса. Heart EyesМного мерси за топлото посрещане.Целувки и до скоро. Hug

# 162
Цитат
Лично аз познавам една бъдеща посетителка с термин 4 юли   .

Коя е тя? Flutter

# 163
aaa,  курса почива около декември , когато са празниците...януари си ходехме бее  Thinking

тази снимка е прекрасна....толкова спомени ми навява...спрекрасно е да си заобиколен от бременни  Heart Eyes

# 164
И аз мисля ,че по старите теми бях чела ,че януари сте ходели на курс!
Дори си спомням за деня на родилната помощ ,че бяхте изненадали ак.Антонова приятно...снимки даже имаше ,а после май и банкет Crazy
Дано да има курс януари Praynig

Общи условия

Активация на акаунт