Отговори
# 540
Освен Петя да ви дръпне една лекция за следродилната депресия, от която повече да се депресирате  Mr. Green
Или пък Нелката и Герито да ви пуснат презентацията за кърменето от ССК 2009г  Peace

# 541
Освен Петя да ви дръпне една лекция за следродилната депресия, от която повече да се депресирате  Mr. Green
  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:39 от vivianka1

# 542
Айди, айди, и ти беше кълбо от нерви на курса, последния месец преди да родиш Heart Eyes
(той кой ли не е бил Tired)

# 543
Дати за училището за бъдещи мами:
03.02.2010 г.
09.02.2010 г.
11.02.2010 г.
24.02.2010 г.

Hug Hug Hug

# 544
Айди, айди, и ти беше кълбо от нерви на курса, последния месец преди да родиш Heart Eyes
(той кой ли не е бил Tired)

Категорично отричам  smile3534

Аз бех кълбо от нерви преди да забременея, както и в първите 6-7 месеца от бремеността...но...виде ли му се края... newsm03  се успокоих...Ама това е 'щото аз немах СЛЕДродилна депресия, а имах Бремелинска такава  Mr. Green

И аз да попитам...па дали ще ми отговорят  newsm03  , а дати за НАСТОЯЩИ мами...кога ще има  newsm51

п.с. за февруари има две дати в една седмица през ден..пък в друга седмица няма дата... newsm78

# 545
Добре де, добре....щом казваш Mr. Green

# 546
Гери наистина много съжалявам, че си приела моето участие в курса по този злопаметен начин. Няколко месеца преди да дойдете вие за първи път на курса аз много упорито и настоятелно се борих срещу идеята на бременните да се говори за депресията. Незнам дали на някой му направи впечатление това което говорих за депресията, аз се опитвах да смекча максимално нещата и да представя депресията като нещо не особено страшно и да обърна нещата към шега - говорех за следродилна депресия при татковците, бабите и прочие. Но тъй като ме задължиха без право на собствено мнение да спазя тогавашната програма за групата (заб.:програмата ми беше наследство от колеги и тогава не ми позволиха да правя големи промени) трябваше да се засегне тази тема.
Сега се опитвам да направя нова програма, която да защитя пред шефовете в София., за което явно не ми помагате особено.
много ми е гадно от факта, че ме "рекламираш" така негативно пред мамите, които дори не ме познават.
поканих няколко нови момичета на 27.01.20140, тъй като с Катя (като водещи) се разбрахме, че тогава ще се съберем дори и тя да не е в града, но както и да е. Определено не ви се сърдя, защото си ви харесвам, но МОЛЯ ВИ подливате вода на съществуването на курса без да го съзнавате, защото на мене ми искат отчети със социална насока на водене на курса. Аз тактично почти през целия ваш курс играех ролята единствено на домакин и оставих максимално време за Катето и медицинските неща, но тъй като не това е основната цел на групата (според шефовете ни в София) в един момент ми зададоха въпроса дали аз не съм само обслужващ персонал и осигуряваща място за провеждане на външна група. Съответно имаше негативни последици за мен (дори и финансови) и това е неприятно , но нищо здраве да е! Желая ви да сте здрави и щастливи, а малките сладури да растат доволни и обичани!

# 547
Относно групата за вече родили се надявам да ме подкрепите! там Катето ще бъде гост-водещ периодично. Ако проявявате интерес - в началото на пролетта ще ви изпратя лични покани за началота на групата. С благословията на баш шефката след мноооого гимнастики от моя страна осигурихме много интерпесни неща за детски кът и децата ще бъдат по-доволни от вас (надявам се и вас да задоволим емоционално!) Доскоро!!!

# 548
Петя, винаги ми е било приятно да комуникирам с теб   bouquet
Но и ти се съгласяваш, че темата за следродилната депресия...е  Rolling Eyes  меко казано...неуместна...
Написаното от мен..беше като подтик...за самата дата 27-ми...защо да се отлага, като може и за друго да се съберете..(па и аз имах намерение да дойда..за да видя Катя след награждаването и да и честитя и бабин ден на патерици  Heart Eyes )

А за групата на Настоящите мами - аз съм от най-редовно питащите....даже имах и предложения за теми...ама никой не ми обърна внимание  Sad

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 00:30 от mother-of-pearlS

# 549
пиши ги защото и за тая група трябва да правя програма, която да оценяват  newsm12  smile3515 ако искаш и на имейла ми  petermunk@abv.bg и който има идеи може да заповяда защото моя син преди два дни чукна двуцифрен РД (стана на 10 и се кефи, че годините му са вече с 2 цифри) и затова съм позабравила проблемите на "пресните" мами. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 550
Да ти е жив и здрав рожденика тогава...  bouquet

Хайде време му е батко да стане   Twisted Evil

ще ти пиша  Peace

# 551
Петя, честит да ти е рожденика и от нас! Hug  bouquetМъжленце е вече Grinning

# 552
Нали някой щеше да сканира вестника и да го пусне тука..аре моля му сеее  Praynig Hug  bouquet 

# 553
Снимчици от курса на 27.01. Има много нови бъдещи мами и един татко  Laughing

http://pazardjik.snimka.bg/maternity/nov-sezon-na-uchilishteto-z … t.432449.17141533

Благодарим на Ели за снимките!  Hug Hug Hug

# 554
Отворих линка само да видя таткото. Евала Peace
Е, мамите да не се сърдят, де Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт