Отговори
# 570
от колко часа е утре курса?
От 17:00  Cry

# 571
бях се натоКала да дойда днес ...ама пуста мигрена - трети ден не ме пуска..и хич не бях за пред хора  Sad

хайде разказвайте, как мина...сигурна съм че има и снимки ...

# 572
Мина много добре според мен,Гери  Laughing
Имаше много бъдещи  мами ,настоящи мами ,много придружители  и двама татковци  Hug Сигурно около 20 човека бяхме,Катето беше много приятно изненадана от посещаемостта на курса.Запознахме се ,представихме се ,каза няколко думи за програмата ,която ще следваме и това беше в най-общи линии.Снимки надявам се ,че ще има от Нелина ,Елито и още някой май снима  Grinning

# 573
ЩРАК! Hug

Радвам се, че видях толкова много бъдещи и настоящи мами, а и татковци! Hug Всички са много приятни и позитивни! Heart Eyes Hug

Новият детски кът е прекрасен! Peace Hug

# 574
Детския кът е страхотен на 11ти ще доведа мъника

# 575
Оооооо,да детският кът чак мен ме впечатли  Laughing
Много готино е всичко там ,аз останах очарована  Flutter
Иначе на снимките добре изглеждаме  Flutter

# 576
# 577
Поздравления за детския кът! Браво на хората, които са"виновни" това да е факт! Петя, браво!
С нетърение чакам откриването! Имам много играчки   за подаряване!
Да пишете датата на откриването! Hug Hug Hug Hug

# 578
      Разбира се, Яна! Hug Hug Hug

Съвсем скоро ще има изненада, но ще изтраете още един ден! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579

Съвсем скоро ще има изненада, но ще изтраете още един ден! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е от кога я чакам тази изненада. Вече нямам търпение  Sunglasses Hug Hug Hug

# 580

Е от кога я чакам тази изненада. Вече нямам търпение  Sunglasses Hug Hug Hug

Мъъъъъъъъъъъничко потрайте! Heart Eyes Hug

# 581
  • Пазарджик
Чудни сте, всеки път повече. Браво! Все така.
А детския кът изглежда много весел и чудесен.  Grinning

Радвам се, че Поли и Краси са успели да дойдат. Исках и аз да се видим, че време много мина, но моето дяте реши, че му е рано да става от следобеден сън.

# 582
поздравления ПЕТЯ   bouquet
браво за осъществената идея   bouquet
ще чакаме с нетърпение почването на новия курс..  bouquet

Детския кът е страхотен на 11ти ще доведа мъника

а кога е следващата дата...

п.с. много, многоооо съжалявам , че неуспях да дойда

п.п.с. току що дадоха по НОВА ТВ секцио на живо, като започнаха с поставянето на упойката..ей сега извадиха и бебчо  Heart Eyes  оооф па са разкекерчих и разплаках...

# 583
Ей, много сте хубави всичките на снимките, толкова много нови бъдещи мами и татковци. Hug Браво! Laughing Наистина детския кът е прекрасен.  motor Misc Ghost  party006  car003  261uu smile3535  Party Time  costumed034 Tada  ura newsm67

Много ми стана мъчно, че не можах да дойда, но нямаше на кой да оставя малчо  Sad Дано следващия път да успея. Simple Smile Толкова много исках да видя мамите от нашата стара групичка, домъчняло ми е за тях, независимо че ние постоянно си поддържаме ежедневна връзка по Интернет, но друго си е на живо. Разбира се интересно ми е да се запозная и с новите мами.
И аз чакам изненадатааааа. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 584
Мили момичета,

Приятно ми е да ви поканя на коктейл в събота /06.02.2010 г./ от 16.00 часа, в коктейлната зала на хотел "Елбрус". Поводът е присъденият ми приз "Акушерка на годината".

Ще се радвам да бъдем заедно и в този ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт