Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте на всички и най вече на ветераните  Hug
Много ми липсвате момичета, а как ми се идва на курса ....  smile3518
Ще ме извинявате, че не съм писала от 100 години, но с Вики хич не ми остава време. А колко се зареждах от курса преди....и сега така имам нужда от едно такова зареждане....айде няма да продължавам за да не стане тъжно  Blush
Успех на всички бременни момичета и  леко раждане ви желая, да знаете че курса е най - доброто място за всички вас  Hug Повярвайте ми - няма да съжалявате  Peace
Специално нгуш за Нелката и Гери  Hug  моля ви да гушнете силно Катето от мен  Hug

# 76
Деска  Hug Hug Hug

И само с гуш няма да се разминеш - пиши как сте с Вики? здрави ли сте? сядате ли вече?  кога ще си идвате към Пз?

# 77
Деси,  Heart Eyes Hug Hug Hug!
Какви са тези минорни нотки? Нали знаеш, че много те обичаме и много ни липсваш! Heart Eyes  bouquet Hug
Непременно ще поздравим акушерка Антонова от теб и, разбира се, ще я гушнем. Peace

# 78
  • Пазарджик
Здравейте отново!  Hug
Аз пак се включвам с въпроси, но имам нужда от съвет. Какво ви е мнението за д-р Коруева в МБАЛ Пазарджик? Мисля да съм при нея. Какво ще кажете?

# 79
да си при нея за какво мила?  Thinking

...бе има разни мнения за нея в Лекарската тема...но аз немога да изкажа мнение...

# 80
  • Пазарджик
изчетох ги, всъщност припомних си ги ....

# 81
Аз раждах при д-р Коруева, тя ми следеше и бременността.Като цяло съм доволна.
Не е много по обясненията обаче..., ако не я питаш ...

# 82
Момичета утре ще има ли курс ? Rolling Eyes
И един малко глупав въпрос от мен ,там покрай сградата има ли къде да паркирам Blush
Извинявам се ,че питам такива неща ,но винаги като тръгвам за някъде ,мислълта ми  "Ами къде ще паркирам Crossing Arms"

# 83
Данче, курса е днес /вторник/ от 17:30 за бременни, няма да бъде винаги в сряда, както предните две седмици.  Laughing
А за паркиренето, аз не ходя с кола, но все ще се намери място за паркиране, все пак не е центъра на града.
Поздрави и се надявам да дойдеш! Hug

# 84
Точно пред комплекса има място за паркиране. Днес ще ви чакаме с нетърпение! Поздрави!
Петя Генчева

# 85
  • Пазарджик
Привет момичета!Дойде ред и на мен да се разболея и пропускаме и днешната среща.Поздравете ак.Антонова,Петя Генчева и всички момичета от мен! Hug

# 86
  • Пазарджик
Здравейте, момичета!
Вижте на каква новина попаднах току-що:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2519091 - Незаконни аборти в Пазарджшката болница
Пак ще сме на първа страница във вестниците, питам се доколко е вярно, защото знам, че вестниците публикуват много невярна информация, а хората вярват на 100 %.

# 87
Да, и аз разбрах новината. Това за мен е много неприятно, защото д-р Стоянов е моя АГ, при който ходя на консултации. Дано да не е вярно, но май ще се наложи да си сменям доктора, защото, пише че докато тече разследването ще го отстранят от длъжност. Много неприятно ми стана днес и цял ден ми е гадно. Аз си харесвах доктора и бях много доволна от него поне до сега.  Sad Sad Sad

# 88
д-р Стоянов е уважаван и от мен лекар....съжалявам ако е вярно  Sad

Как беше днес на курса..хайде споделете  Hug

# 89
Много приятно беше, говорихме за психологическата подготовка за раждането, а другия път темата ще е свързана с етапите на самото раждане. Имаше две нови бъдещи мами и един бъдещ татко  Laughing  Едната нова мама до няколко дни ще ражда. Всички й пожелахме успех и ще й стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт