Простирането

• 24 035
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Осло
Простирам само на сушилка -ниска  и невидима с  просто око  Laughing
Но никога не бих си фейнала бельото на преден план  Mr. Green

# 46
От малка се грижа за домакинство и винаги съм простирала бельото отзад, а едрогабаритните неща отпред, така са ме учили. Сега не простирам на тераса и си ги редя пак по един подобен ред на сушилката, най-отвътре слагам дреболиите и по-навън по големина... Малко маниашко, обичам да си ги редя по цветове и чифтове, ако са чорапи...

# 47
Само ще добавя - подредбата при простиране помага после при прибирането и гладенето.
Ще добавя и - разни хора, разни идеали Simple Smile

# 48
аз пук обичам луксозните секси бодита  и гащички и сутиенчета и корсети да ги слагам най-отпред,та мъжете да се ............ ,а жените да завиждат.... Joy

# 49
  • София
Аз също слагам бельото най - отзад, а отпред и аз си го редя по цветове и видове, на един ред само ризи, после тениски, после панталони и дънки и така...
Още не съм почнала да съчетавам и цвета на щипките, обаче винаги има време човек да откачи тотално  Laughing

# 50
Простирам точно както ми падне - но, винаги на сушилник, така че нищо да не се вижда от любопитните погледи. Не мога да си представя да просна гащи на първа линия, на терасата  Sick останалото ми пране също не искам да се гледа. Независимо от подредбата, опъването на простори на показ ми изглежда изключително грозно.

# 51
Не простирам на тераса, но ако ми се наложи - не бих си изложила бельото на показ.
Ако не ползвам сушилнята, простирам на сушилника вътре, сортирам си прането с цел да ми е по-лесно и бързо после като го събирам и сгъвам.
В крайна сметка, всеки да си простира както му е удобно. Но съм съгласна, че веещи се гащи по балконите е гледка неестетична.

Дума по дума ,това е и моят отговор ! Дори и  на тераса да простирам, прането е долу на сушилника ! Нямам идея какъв е начина за подредба на дрехите по въжетата, както и да са редени не ми харесва !

# 52
Изобщо не съм се замисляла за начина си на простиране... newsm78
Като цяло принципът май е следният - отварям пералнята, издърпвам по-тежките дрехи (или чаршафи) - простирам ги, а другите донареждам наоколо..

От една година обаче нямам тераса и простирам само вътре на сушилка - е, побърквам се направо..Само ги прескачам, а и сутрин ми мирише на влажно и на омекотител..Брр

Сега ще се местя и ще имам пералня със сушилня - нямам идея как функционира тва чудо и дали ще ми спести въобще простирането..Ако не - имам над 10 метра тераса и все ще го измисля.. Sunglasses

# 53
...
Сега ще се местя и ще имам пералня със сушилня - нямам идея как функционира тва чудо и дали ще ми спести въобще простирането..Ако не - имам над 10 метра тераса и все ще го измисля.. Sunglasses

Ще ти го спести, ти сама ще го усетиш. Wink Въпреки че, ако пералнята и сушилнята са ти един уред, може би ще ти се налага да сушиш прането си на два пъти. Така казват повечето момичета тук.
Сушилнята е едно голямо удобство и улеснение.

# 54
  • София
Скоро за пръв път се загледах по перфектно подредено пране/даже май и по цветове/.Стояхме в колата в едно задръствани и друго за гледане нямаше.
Иначе аз простирам каквото хвана от коша,ред няма.Отпред имам комарник и щори,та не се вижда прането.

# 55
Простираме по цвят и вид облекло... като разбира се бельото е най-отвътре...

# 56
Виждала съм тези простори и ми се струват много удобни, а къде се зака4ат? Предстои ми местене в нов апартамент и там не искам да имам простори, а само цветя по парапета на терасата - та затова се интересувам...

# 57

Щастливка е жена ти, щастливка...Ако простираш с нея, де...

Виждала съм тези простори и ми се струват много удобни, а къде се зака4ат? Предстои ми местене в нов апартамент и там не искам да имам простори, а само цветя по парапета на терасата - та затова се интересувам...
Аз съм виждала такива по дворовете на къщите тук. На стойка са на земята, като чадърите.

# 58

Щастливка е жена ти, щастливка...Ако простираш с нея, де...
Ееееееее, че то има ли още мъже дето не помагат в простирането... чакай да се похваля, че май сега ми е паднало... и чистя, и готвя, и пускам пералничката, и не си разхвърлям чорапите, и си подреждам обувките, и не зяпам спортни канали... изпуснах ли нещо... дет се вика, циганката дето хвали не важи пред мен...  bowuu

# 59

[/quote]
Аз съм виждала такива по дворовете на къщите тук. На стойка са на земята, като чадърите.
[/quote]
E-e-e, зна4и не стават за мен, аз няма да съм в къща... жалко. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт