В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 022
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Оххх ...и аз останах без хлебопекарна (за мое щастие  Mr. Green ) . Бях с една ФиФ, на която и се обели тефлоновото покритие и аз отказах да я ползвам... Сега си търся наистина хубава машина ...  bowuu

# 556
ей,стихийна,какво ще правиш на хитряга Joyмина,показа си супер хлебопекарната и дим да я няма Crossing Arms Crossing Arms Crossing Armsказавай бързо от къде е  колко струва Mr. Green

да си я ползваш със здраве и мнооооого да си доволна от нея Hug

близанчкова,честити красоти  bouquetне е честрно,страхотни чаши,аз не веднъж съм казвала,маниачка съм на тема зелено в кухнята,така че може ли малко онфо за чашките Praynigзавиждам ти Mr. Green

матзе,със здраве да си ползваш новите придобивки Hug,ама тука такъв ринг за торти няма Sad

лабрекс,лабрекс,обикаляй рафтовете,обикаляй може и да намериш такава hahaha hahaha hahahaмомичето ги е купила от немския Кауфланд Joy

# 557
лабрекс,лабрекс,обикаляй рафтовете,обикаляй може и да намериш такава hahaha hahaha hahahaмомичето ги е купила от немския Кауфланд Joy

nahodkata, верно, много имаше да обикалям, ама като не съм забележителна като тебе! Grinning(това означава, че много забелязваш, много се смях, като чух думата в това и значение) Те и да пуснат нещо тук, ще е качество нашенски Факелман сигурно.

# 558

nahodkata, верно, много имаше да обикалям, ама като не съм забележителна като тебе! Grinning(това означава, че много забелязваш, много се смях, като чух думата в това и значение) Те и да пуснат нещо тук, ще е качество нашенски Факелман сигурно.

сладурана Heart Eyes

.........като не съм забележителна като тебе-ех,как хубаво прозвучааааааа Mr. Green bowuu bowuu

ами че как, тука ще пуснат още по-високо качество-факелман супер ориджинъл hahaha

# 559
находката- мерси, чашките ги купих от Джъмбо.

# 560
джъмбо,джъмбо,джъмбо-все хубави неща виждам от там,ама тука нямаме Crossing Armsмай ще дойда до София,ама трябва да ми е пълна картата с парички и гледай тогава smile3508

# 561
  • DE
Цитат
лабрекс,лабрекс,обикаляй рафтовете,обикаляй може и да намериш такава hahaha hahaha hahahaмомичето ги е купила от немския Кауфланд 35
Ами аз си помислих че като има тук, Ще има и в Кауфланд в БГ.
Иначе нямаше да я цопна снимката.
Но пък и се посмях малко с вас.
Аз като се спра около рафтовете за дом.потреби и чувам съпружеството как почва да хълца,ама си трае с надеждата, че Щом купувам такава джажа значи сте правя торта.Пък аз днес си спретнах едно парфе,а той не обича smile3533

# 562
Момичета и момчета казвам за печката.
Ердинч ме зариби  с Бревиле, и аз направо бях готова да тръгна за турция, понеже там има.
Исках Бревиле по много причини, една от тях беше че тънджерката на тази турската е емалирана, та така оговорих среща с един наш партнер от Турция, той човека беше проучил пазара и намерил магазин в неговия град къде я продават тази машинаааааа, даже бях прижалила 600 лева за туй чудо Sick
На св.Валентин мъжо ми показва платена сметка в ибей и каза че вече няма нужда да ходя до турция тея дни ще ми дойде машината, ееееееееее дойде newsm78
Първия ден бях така #Cussing out защото не е със емалирана кофичка, ама как да му разваля подаръка на човека нали се старал търсил, ами не доразбрал до края ама мъж е, това за него нормално да не обръща внимание на подробности, чак пък толкова да не кола си купува та да избира 3 месеца (как то всъщност беше).
Да ви кажа сега вече от както започнах да пека хляб много съм доволна, наистина е нещо невероятно да не говорим че има възможност да си програмираш сам програми и разни екстри като си изсипват ядките сами, не остава дупка от перката, а и да ви кажа че цената по която я взе е уникална 47 паунда.
Ето малко повече инфо
http://www.breadmakerreviews.co.uk/breville/breville-br11-awt-breadmaker-review/

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:00 от г-жа Стихийно бедствие

# 563
ДНес в Явора си купих тази форма за кекс, точно преди велик ден е добро попадение.

# 564
  • София
Момичета и момчета казвам за печката.
...

Ти в темата за машината за хляб няма ли да се отбиеш скоро ?  Laughing

# 565
Ходих, не съм видяла да си ми писал нещо?
Или съм пропуснала? Embarassed

# 566
  • София
Ходих, не съм видяла да си ми писал нещо?
Или съм пропуснала? Embarassed

Е не е нужно лично да ти пиша нещо, ама там обсъдихме хубаво машината ти, амчи даже се оказа, че и грешно сме разбрали модела и т.н.

Пък и нещо не си се хвалила напоследък с новите произведения.

# 567
пиле с ориз

# 568
  • София

Тъй де ама като за какво ни казвате това ястие ?  Thinking newsm78

# 569
Честита Баба Марта! 

Тъй де ама като за какво ни казвате това ястие ?  Thinking newsm78

За пръв път е направила сполучливо Пиле с ориз...    Joy

Шега.Ама така ми прозвуча...    Hug 

Общи условия

Активация на акаунт