В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 035
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Честита Баба Марта! 

Тъй де ама като за какво ни казвате това ястие ?  Thinking newsm78

За пръв път е направила сполучливо Пиле с ориз...    Joy

Шега.Ама така ми прозвуча...    Hug 

Днес ме разсмивате със сълзи където и да надникна  Joy Joy Joy

Вероятно момичето е объркало и вместо да публикува в "Какво сготви днес?" си е пуснала отговора си тук.Обаче пусто , като ме човърка да я питам "Откъде го купи туй пиле с ориз и колко струва ? "  newsm62

Г-жа Стихийно , това форма за печене ли е  newsm78

# 571
  • София
 Joy

И все пак може въобще да не е объркала темата.
"В тази тема се спри, виж и сподели, или ако искаш се похвали" Спряло се е девойчето и се е похвалило  Peace В което няма нищо лошо. Стига се смяхме на чужд гръб  Laughing

Купих си сито. нали ставам месарица  Wink Пусто да остане, въобще не се сещам да пресявам брашното.  Joy Стои си ситото в шкафа и отлежава. И да попитам, как да пресявам пълнозърнестите брашна, или грахам........ ми те ще си останат в ситото  newsm78

# 572
Купих си сито. нали ставам месарица  Wink Пусто да остане, въобще не се сещам да пресявам брашното.  Joy Стои си ситото в шкафа и отлежава. И да попитам, как да пресявам пълнозърнестите брашна, или грахам........ ми те ще си останат в ситото  newsm78

Насипвам ги с лъжица.Идеята е да се обогати брашното с кислород , за да се улесни втасването  Peace

Какво е месарица ? newsm78

# 573
  • София
 Laughing
Жена, която меси.
 Стара дума е, знам я от свекърва ми, а тя откъде я е научила  newsm78
На мен ми харесва думата, смешна ми е и някак милна  Laughing
Благодаря за съвета  Peace

# 574
  • София

Насипвам ги с лъжица.Идеята е да се обогати брашното с кислород , за да се улесни втасването  Peace

Какво е месарица ? newsm78

Къде точно ги насипвате с лъжица. И изобщо не знаех, че и пълнозърнестото брашно го пресявате бе хора, ми нали точно отсевките го различават от другото.

Аерирането на пълнозърнестото брашно става като просто го вземете от една купа с ръце и почнете за го пускате на струя в друга купа.

# 575
Аерирането на пълнозърнестото брашно става като просто го вземете от една купа с ръце и почнете за го пускате на струя в друга купа.

Е те така и аз , де , ама с лъжица , да си не мием ръцете после  newsm62

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 01:12 от kapri_z

# 576
Цитат
Г-жа Стихийно , това форма за печене ли е 

Да във формата кръст

# 577
честита баба марта!

е,вие пък какво сме смеете на мимето-да ви кажа честно познавам някой домакини,които ако направят вкусно пиле с ориз,си е направо за темата"спри и се похвали" Joyможе да е обикновена манджа,ама не всеки я може-някой е правят много водниста,други-суха та дрънка Peace

ееее,сега пак съм в чуденка каква хлебопекрна да си взема-като на стихийната или на Мулинекс с двете бъркалки newsm78/защо ми трябваше да виждам нейната,тъкмо се бях решила Crossing Arms/

# 578
За 47 паунда и Бревил при това хич и не бих се чудила много да ти кажа  Wink Виж как стои въпроса със сервиза тук обаче newsm78

# 579
Находка мога да ти дам аргумент в полза за Мулинекс, за него има сервиз в България, Бревиле няма, вярно че за мен това не е проблем аз имам цял отдел който се занимава с електроника аз затова не се притеснявам да взема какъвто и да е уред, кукъра ми е  въобще от Америка.

# 580
За 47 паунда и Бревил при това хич и не бих се чудила много да ти кажа  Wink Виж как стои въпроса със сервиза тук обаче newsm78

ей,настина за това не бях помислила ooooh!добре,че ми припомни Peace

стихийната мацка,права си наистина Peaceвезната се понаклони доста в полза на Мулинекс-а Party

# 581
  • София
Честит 3 Март на всички!
Аз да се похваля с мойте две придобивки(от 2 седмици)Най се радвам на кафемашината  Joy не че и на хлебопека де.
http://dianakraiceva.snimka.bg/other/novi-pridobivki.479235

# 582
Бързам и  аз  да  покажа   новата си форма за Кюгелхопф  Joy

didolinaa –  чудесен избор, особенно хлебобек., а за кафемаш., ще черпиш едно кафе   Laughing  и после, ще  я обсъдим  ........
Ползвай ги със здраве.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 12:24 от Dina.K

# 583
  • Варна
Адашке страхотни са придобивките ти, присъединявам се с пожеланието на Dina.K -
Ползвай ги със здраве.

Dina.K към кафето на Дидката ще сложим по парченце сладкиш от новата ти форма и тогава ще обсъждаме  Laughing Да се похвалиш с произведението на изкуството като го направиш в нея  Peace

# 584
  • София
Веднага ще черпя по кафе,вие само по парче козунак ми донесете че нещо там не се справям добре  Mr. Green .А за самата машина наистина прави страхотно кафе.Проучвала съм доста дълго време,а и съм работила с доста кафе машини,та поне от това разбирам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт