В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 043
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
didolinaa, честито, дълго да си ги ползваш! Аз имам същата кафемашина от 5-6 години, много съм доволна, хубаво кафе прави!

# 586
дидолина,честити придобивки Peace

и аз имам с какво да се похваля/големи красоти,поне за мене Party/,ама да смъкна снимките Peace

# 587
Да ви се похваля,вчера на Красно село намерих хартиени формички за мъфини.
Едните са със сини, с другите оранжеви имаше и чисто бели,най-различни размери

# 588
Ето какво си купих днес в плюса.

Ако някой се чуди какво е това, това е въртящата се табличка за оформяне на торти, въпреки че пише че това е чиния за сервиране на кашкавал.

# 589
  • София-Младост

С това се сдобих днес, накупувала съм зеленчуци и после започвам да се обучавам.  Simple Smile

Снимката нещо е зачезнала...това всъщност е ренде Бьорнер.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 18:23 от Ала-Бала

# 590
  • Пловдив
Здравейте.
Искам за Великден да си отгледам зелена трева. Какво се садеше? Леща или жито и как точно става? Някой ако знае да сподели моля.

# 591
  • София-Младост
Здравейте.
Искам за Великден да си отгледам зелена трева. Какво се садеше? Леща или жито и как точно става? Някой ако знае да сподели моля.
Жито, но гледай да не вземеш грухана пшеница, а такава за покълване.

# 592
  • Пловдив
Добре. В пръст ли да го засея или може и само във вода?

# 593
  • София-Младост
Извинявай....аз миналата година си го засадих в пръст.

# 594
  • Пловдив
Благодаря.

# 595
Г-жа Стихийно,честито!Много тарикатска табличка-поднос! thumbsup

# 596
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Извинявай....аз миналата година си го засадих в пръст.

може да го засадиш и в пръст, а може и върху мокър памук да сложиш семената от леща, много бързо поникват и не е цапащо като пръстта, правихме го с дъщеря ми преди два-три месеца, за да види как пораства лещата

# 597
Ала-Бала]  smile3501 и аз съм  привърженичка на това ренде и ползвам подобно, дори се замислям  и за оргинала.  Thinking
г-жа Стихийно бедствие  практична табличка  за гости.
А, аз продължавам с ринговете,  в неделя попаднах и на  притискащата част/бутало/ към тях, малко бях изненадана от цената  му – двойна/за ринг/  но затворих очи и взех  Laughing

# 598

С това се сдобих днес, накупувала съм зеленчуци и после започвам да се обучавам.  Simple Smile

Снимката нещо е зачезнала...това всъщност е ренде Бьорнер.

От каде мога и аз да се сдобия с такова ренде. Само от ТВ рекламите ли или го има и в магазините

# 599
  • София-Младост
Ала-Бала]  smile3501 и аз съм  привърженичка на това ренде и ползвам подобно, дори се замислям  и за оргинала.  Thinking
г-жа Стихийно бедствие   практична табличка  за гости.
А, аз продължавам с ринговете,  в неделя попаднах и на  притискащата част/бутало/ към тях, малко бях изненадана от цената  му – двойна/за ринг/  но затворих очи и взех  Laughing

Аз за сега все още не съм очарована от рендето, все още техниката ми куца...
Ринговете от къде ги купи...напиши сега пак от Париж... Joy

pepitta_84 принципно и в някои магазини(специализирани на ТВ шоп обаче) ги продават, но за Хасково не мога да отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт